- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi AdAm_OLaCaK_KIZ
ben möller's kullanıyorum. möller's kıs için daha cok öneriliyor . cunku karaciğer yagından elde ediliyor, yaz için carlson daha uygun cunku vücut yagı. eczacı bu yönde konuştu. ikisi de cok güvenilir markalar. fiyatlarından da belli zaten ama yaş olarak size uygun olamayabilir
Ben ikibucuk yasindaki ogluma amway nutriway balikyagini kullandim hamileyken de kendim kullanmistim
Krill yağının kokusunun ağır olduğunu duydum ama hiç kullanmadım.oğlunuz içebilir mi bilemiyorum demir ilacını bile çok zor içiyor çocuklar icebilirse krill yağda omega 3 daha fazla tabi
Ben de temizlik saniyordum ama kozmetik tut da vitaminler tencereler ic camasiri vs urun yelpazesi genis esim yillardir amway la ugrastigi için biliyorum
evet möller's d vitaminli ve a vitaminliBen bu iki markanın da yaz kış kullanılabileceğini okudum bazılarında D vitamini de oluyormuş onları yazın. önermiyorlar mesela zaten güneşten D vitamini alınacağı için
Teyzem kuzenlerim küçükken vitamin ilaçlarını kullanıyordu. Çok zayıflardı şimdi üniversiteye gidiyor büyüğü boyları falan uzadı ama kilolarını veremiyorlar diyette çare olmadı malesef amwaye mi bağlı bilemiyorumBen de temizlik saniyordum ama kozmetik tut da vitaminler tencereler ic camasiri vs urun yelpazesi genis esim yillardir amway la ugrastigi için biliyorum
evet möller's d vitaminli ve a vitaminli
Teyzem kuzenlerim küçükken vitamin ilaçlarını kullanıyordu. Çok zayıflardı şimdi üniversiteye gidiyor büyüğü boyları falan uzadı ama kilolarını veremiyorlar diyette çare olmadı malesef amwaye mi bağlı bilemiyorum
Kilosu düşük olabilir ama boyu persentilde kaçı gösteriyor ikisinin birlikte bakılması gerekir birisi 90larda iken birisi 30daysa bu çok önemli değil bize göreBenim oğlan da ayına göre düşük kiloda lakin ben daha ziyade zeka gelişimi ve bağışıklık için kullanmak istiyorum
Kilosu düşük olabilir ama boyu persentilde kaçı gösteriyor ikisinin birlikte bakılması gerekir birisi 90larda iken birisi 30daysa bu çok önemli değil bize göre
Teyzem kuzenlerim küçükken vitamin ilaçlarını kullanıyordu. Çok zayıflardı şimdi üniversiteye gidiyor büyüğü boyları falan uzadı ama kilolarını veremiyorlar diyette çare olmadı malesef amwaye mi bağlı bilemiyorum
Boyu 10 aylık bebeğe göre 90da çok iyi bu.kilosu alt seviyede ama boya gidiyor demek ki oğlunuz endişe edecek bişey yok bence.omega kullanın ama sakın aç karnına vermeyin .balık yağı aç karnına zayıflatır tok karnına kilo aldırırcanım benim 10 aylık boyu 76 cm ki artık 77 olmuşta olabilir kilosu 8 boyu iyi sanki
Boyu 10 aylık bebeğe göre 90da çok iyi bu.kilosu alt seviyede ama boya gidiyor demek ki oğlunuz endişe edecek bişey yok bence.omega kullanın ama sakın aç karnına vermeyin .balık yağı aç karnına zayıflatır tok karnına kilo aldırır