Bebek Beslenmesi Anneler yardıma ihtiyacım var

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

AdAm_OLaCaK_KIZ

...Kararlı itaatsizlik...
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
26.658
55.303
Başlıkta anneler demiş bulundum ama konuyla ilgili herkesten gelecek fikre açığım

Bebeğim 10 aylık ve ben yaşına girince balık yağına başlamak istiyorum, bugün epey bi araştırma yaptım kafam karıştı bir dolu marka değişik fiyatlar değişik görüşler derken bir de. krill yağına denk geldim o daha bi cazip geldi

Özetle çocuğuna/kendine/ailecek balık yağı ya da krill yağı kullanan var mı kullananlar hangi markayı tercih ediyorlar, şimdiden teşekkür ederim

Not: Doktora danış diyenler olacaktır ben batmanda yaşıyorum ve burdaki doktorumuza pek güvenmiyorum açıkçası, ona göre herşey gereksiz

ben möller's kullanıyorum. möller's kıs için daha cok öneriliyor . cunku karaciğer yagından elde ediliyor, yaz için carlson daha uygun cunku vücut yagı. eczacı bu yönde konuştu. ikisi de cok güvenilir markalar. fiyatlarından da belli zaten ama yaş olarak size uygun olamayabilir

Ben bu iki markanın da yaz kış kullanılabileceğini okudum bazılarında D vitamini de oluyormuş onları yazın. önermiyorlar mesela zaten güneşten D vitamini alınacağı için

Krill yağının kokusunun ağır olduğunu duydum ama hiç kullanmadım.oğlunuz içebilir mi bilemiyorum demir ilacını bile çok zor içiyor çocuklar icebilirse krill yağda omega 3 daha fazla tabi

Ben de temizlik saniyordum ama kozmetik tut da vitaminler tencereler ic camasiri vs urun yelpazesi genis esim yillardir amway la ugrastigi için biliyorum

Krill yağının kokusunun ağır olduğunu duydum ama hiç kullanmadım.oğlunuz içebilir mi bilemiyorum demir ilacını bile çok zor içiyor çocuklar icebilirse krill yağda omega 3 daha fazla tabi

esasen icebilir mi bilmiyorum demir ilacı bizde de işkence, ben kendim de kullanmak istiyorum aslında krill de ağır metal yokmuş yaşadığı yer dolayısıyla

Ben de temizlik saniyordum ama kozmetik tut da vitaminler tencereler ic camasiri vs urun yelpazesi genis esim yillardir amway la ugrastigi için biliyorum
Teyzem kuzenlerim küçükken vitamin ilaçlarını kullanıyordu. Çok zayıflardı şimdi üniversiteye gidiyor büyüğü boyları falan uzadı ama kilolarını veremiyorlar diyette çare olmadı malesef amwaye mi bağlı bilemiyorum

Benim oğlan da ayına göre düşük kiloda lakin ben daha ziyade zeka gelişimi ve bağışıklık için kullanmak istiyorum

Benim oğlan da ayına göre düşük kiloda lakin ben daha ziyade zeka gelişimi ve bağışıklık için kullanmak istiyorum
Kilosu düşük olabilir ama boyu persentilde kaçı gösteriyor ikisinin birlikte bakılması gerekir birisi 90larda iken birisi 30daysa bu çok önemli değil bize göre

cnm ya ben de oglum da kullandi cunku

canım benim 10 aylık boyu 76 cm ki artık 77 olmuşta olabilir kilosu 8 boyu iyi sanki
Boyu 10 aylık bebeğe göre 90da çok iyi bu.kilosu alt seviyede ama boya gidiyor demek ki oğlunuz endişe edecek bişey yok bence.omega kullanın ama sakın aç karnına vermeyin .balık yağı aç karnına zayıflatır tok karnına kilo aldırır

peki zayıf olması diş çıkarmasını etkiler mi henüz 1 tane bile dişi yok

Canım krill yağında çok daha kaliteli omega 3 kaynağı bulunmakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…