- 15 Ocak 2014
- 5.932
- 5.126
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Bez takarsan komple salar bzde deniyoruz su an illaki alşck sabretÖncelikle konumun taşınmaması rica ediyorum en azından bir müddet...
O kadar yorgunum ki saat olmuş 2 ben hala ayaktayım. Kızım bir türlü alışamıyor tuvalete benimle benzer olayı yaşayan anneler ne olur lütfen yardımcı olun..
Kızım 29 aylık kızımla 11 haziran da eğitime başladık
1 hafta fiyaskoydu annem falan beraberdik diye tam öğrenemedi diye düşündüm.
Derken annem gitti
Kızım ben götürünce yapıyor çok nadir olsa anne çiş diyor kakayı söylemiyor gelince ben anlayıp götürürum orda yapıyordu. Ama tam daha düzelecek derken kızım lazımlığa oturmak istemiyor üstüne üstlük asla kakasını yapmıyordu... Hep kakasını altına yaptı son 3.4 gündür....
Düşünün kaka yıkamaktan bi hal oldum mahvoldum asla kızmadım ama sabrım bitti.
Kakasını geldiğini anlıyorum gidiyoruz ama asla yapmıyor kalktıktan 5 dk sonra altına yapıyor napcam ben cumartesi iki hafta olacak evimizde baş başa öğrenmek nasıl olacak ne yapmam lazım
İki üç gün Bez takıp ara mı versem yoksa devam mı etsem tuvalet te oturması için herşeyi yapıyorum çizgi film bile açıyorum
Çikolata veriyorum yok yok yok altına yapmakta ısrarlı ne yapıyım ben...????
Ama hazır olmasa yapıcam çiş demez diye biliyorum uyuduğunda da yapmıyorTuvalet eğitimine hazır değil kızınız. Şimdi bırakın eğitimi birkaç ay sonra tekrar deneyin. Birkaç günde bir şey değişmez. Hazır olana kadar beklemelisiniz.
Ben de bu ara başlayacağım ama erteliyorum korkumdan
Bence ısrar etmeyin hazır değil demek ki
Annem hep şey der siz üç günde öğrendiniz ortanca kardeşiniz öğrenemedi ben de bıraktım dört beş ay sonra tekrar başladım üç günde öğrendi eğer hazırsa üç günde öğreniyor der
Aynı durumdayiz konu açtım yardım nasıl yapabilirim diye ama kimseden ses yok
Bez takarsan komple salar bzde deniyoruz su an illaki alşck sabret
Bnm ki 33 aylık ama sennki daha küçükBende öyle düşünüyorum ama herkes te ara verin demiş
Haklısınız ama çocuk da hazır değilse ona da yazık ya bir de biliyorsunuz tuvalet eğitimi ileriki yaşantısı için de önemli psikolojik olarakBu kadar çileden sonra bırakmak istemiyorum
Benim oğlana ilk baslattigimda ilk çok direndi. Hatta krizlere girdi. Bez bağladım. Bir hafta ara verdim. Banyodan korkuyordu. Lazimligi salona taşıdım altına bir şey serip. TV yi açtık. Yavaş yavaş otura otura halletti. Hatta ilk öğrenirken pantolon giymeyi reddediyor cıbıl cıbıl geziyordu. Kakasını bir süre altına yapmaya devam etti. Bir gün tam kaciracakken hızla lazimliga tuttum. Lazimliga düştüğünü gördü. Rahatladi. Sonrasi kolay oldu. O ilk yapısı denk getirince kolaylaşıyor.
Gerçekten bende bittim bu konuda.söylemede sıkıntı yok. Söylüyor gidiyoruz çişini hiç ortalığa yapmaz ama kaka İçin 50 defa götürüyor beni yok. Yapamıyor yani ayakta yapmak istiyor oturarak yapmıyor.
Acaba makatinda çatlak mi var, canı mı yanıyor? Bu aralar önemli bir şey mi oldu? Bir kere yapınca hep yapar çocuk çünkü.Kızım önceden bir süre lazımlığa yaptı kakaya bay bay yapıp çok keyif alıyordu şimdi altına yapmaya başladı Tam yaparken gidiyoruz af edersiniz poposuna duruyor yapmıyor tırnak ucu kadar yapıp kalkıyor otursak da bekliyor yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?