• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet eğitiminde Gece

gokceoz09

Doğa 💚🌿
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2021
969
1.714
63
30
Merhaba arkadaşlar 27 aylık kızım var tuvalet eğitimine basladık bezi attık. Tam bir hafta oldu güzel gidiyoruz gündüz max 1 kere kaçıyor kakayı söylüyor. Gece uyumadan önce çişini yapıyor,lakin gece uyandırmazsam altını ıslatıyor , aslında normal gibi daha küçük ama şöyle bir şey var ki ben baya bi süre gece altımı ıslatmıştım😆😆 annem de sana çekebilir diyor. Sorum şu bu yaşlarda gece altına kaçırıpta sonra düzelen oldu mu?

Merhaba arkadaşlar 27 aylık kızım var tuvalet eğitimine basladık bezi attık. Tam bir hafta oldu güzel gidiyoruz gündüz max 1 kere kaçıyor kakayı söylüyor. Gece uyumadan önce çişini yapıyor,lakin gece uyandırmazsam altını ıslatıyor , aslında normal gibi daha küçük ama şöyle bir şey var ki ben baya bi süre gece altımı ıslatmıştım😆😆 annem de sana çekebilir diyor. Sorum şu bu yaşlarda gece altına kaçırıpta sonra düzelen oldu mu?
Ya bacım sal kızçeyi 😂 arada bir kaçırırsa inan çabucak toparlar sen yine geceleri uyandır bir süre sonra çalışacaktır benim kızım da öyleydi ama bak oğluma 30 aylık tık yok 😂😂

Rabbim kızına da sana da sağlıklı uzun ömürler versin 🙏

Ya bacım sal kızçeyi 😂 arada bir kaçırırsa inan çabucak toparlar sen yine geceleri uyandır bir süre sonra çalışacaktır benim kızım da öyleydi ama bak oğluma 30 aylık tık yok 😂😂

Rabbim kızına da sana da sağlıklı uzun ömürler versin 🙏
🥲 teşekkür ederim yaaa ben kendim çok çektim anneme de cok çektirdim😂 ister istemez korku var içimde 🥲🥲 tabi ki kuan normal kacırması bilincindeyim bunun ama merak ettim bu süreçte kaçırıp sonra düzeliyor mu diye

🥲 teşekkür ederim yaaa ben kendim çok çektim anneme de cok çektirdim😂 ister istemez korku var içimde 🥲🥲 tabi ki kuan normal kacırması bilincindeyim bunun ama merak ettim bu süreçte kaçırıp sonra düzeliyor mu diye
Düzeliyor düzeliyor bende kızıma bezi bıraktırdım dediğim günün ertesi. Cenazemiz oldu vallahi o hiç aklıma gelmedi ama bir iki kere kaçırdı 😂 ama sonra alıştı o da alışır annesi

Koca koca bizler sanki kaçırmıyoruz Boşver çok şey yapmaa 😂😂

Hahahha ay aynı benim düşüncem benimde kızım 27 aylık. Geceleri belli bir saatte 1 kere kaldırıp çişini yaptırıyorum yoksa ıslatıyor altını önlem olarak hala bez takıyorum o uyuduktan sonra. Gündüzleri hiç kaçırmaz. Ama bende geceleri uzuuunca bir süre altıma yaptım ben bile hatırlıyorum 🙈 o yüzden benimde korkum o yönde ama ben gece uyandirmalarina ragmen tekrar yapardım of umarım çocuklarım öyle olmaz 😆

Bir arkadaşım alez-çarşaf-alez-çarşaf geçiriyordu. Gece kaza olunca üst kattaki alez-çarşafı söküp geceye devam ediyorlardı.

Ben alışana kadar oğlumu uyandırmıştım, direnç gösteriyor uykuya geri dönmek istiyor ve çok ağlıyordu ama yine de uyandırdım. Geceden tembihliyordum seni uyandıracağım diye, zaten 10 15 gün içerisinde düzene giriyor, çocuk tutmayı öğreniyor ve çişi geldiğinde kendiliğinden uyanıyor.

Back
X