Anneler gününde sevgilimin annesine çiçek almalı mıyım?

Anneler günü yaklaşıyor malum sevgilimin annesine çiçek almayı düçünüyorum ama şöyle daha önce hiç tanışmadık yüz yüze gelmedik teşdfonda falan da konuşmadık abisi teyzesi kuzeni ile yüzyüze tanıştım annesi ile tanışmadım konumadım ama benim oğlunun sevgilisi olduğumu biliyor fotoğraflarımı falan göstermiş annesine falan gibi ama sizce sevgilimin annesine çiçek almalıyım anneler gününde nasıl karşılanır????
Hayır alma

Evlendim hala hiç almadım banada almasınlar böyle şeylere dikkat ettiği için kıymet göreni görmedim daha 😃
Ben senelerce aldım. Bir gün özel olarak eşime teşekkür etti çiçek için. Eşim ben göndermiyorum anne onu x halleder hep dedi. Kadın bana teşekkür edeceğine sen neden düşünmüyorsun dedi. O oldu bir daha ben almadım. Eşim de almadı. Gereksizmiş gerçekten

Yani tanışmamışsınız gerek yok bence. Ben yine de yorumlardaki kadar negatif değilim, anne olan her arkadaşımın da anneler gününü kutlarım özel bir şey göndermesem de. Gönderdiklerim de olur gerçi. Her şeyi karşılık bekleyerek, aman ileride bana bir şey mi alacak sanki diyerek yapmak yorar insanı, en azından beni 😅 bunu yaranmak olarak da düşünmedim hiç. Yine de sizin durumunuzda pek gerek yok

Ben senelerce aldım. Bir gün özel olarak eşime teşekkür etti çiçek için. Eşim ben göndermiyorum anne onu x halleder hep dedi. Kadın bana teşekkür edeceğine sen neden düşünmüyorsun dedi. O oldu bir daha ben almadım. Eşim de almadı. Gereksizmiş gerçekten
Kıymet verecek olan her halükarda veriyor vermeyende herşeye burun kıvırıyor bi şekilde. O yüzden içimden gelmedikçe yapmam hiçbir şey. Sizinkide kıymet bilmeyenlerdenmiş hediye almadım diye kayınvalidem daha hiç yüzünü asmadı assada farketmezdi zorunlu hissetmezdim kendimi yinede 😶

Anneler günü yaklaşıyor malum sevgilimin annesine çiçek almayı düçünüyorum ama şöyle daha önce hiç tanışmadık yüz yüze gelmedik teşdfonda falan da konuşmadık abisi teyzesi kuzeni ile yüzyüze tanıştım annesi ile tanışmadım konumadım ama benim oğlunun sevgilisi olduğumu biliyor fotoğraflarımı falan göstermiş annesine falan gibi ama sizce sevgilimin annesine çiçek almalıyım anneler gününde nasıl karşılanır????
Alma. Ustune vazife olmayan neyi verirsen o senin gorevin gibi uzerine yapisir. Verdiginde iyi olmazsin ama vermeyince kotu olursun. Ortada ciddiyete binmis bisey yoksa gorusmeyin sevgililerinizin ailesiyle.

Hayir, herkes kendi annesine cicek alsin. Daha tanismamissiniz bile, ne alaka.

Hiç gerek yok. "Ben oğlunla evleneceğim sende annem sayılırsın" mesajı vermiş olursunuz. Daha nişanlı bile değilken bu mesaj fazla.

İleride kendisi kayınvalideniz olsa bile hiçbir özel gününüzde size çiçek almayacak.
Siz de ponçik ponçik ‘ama ben çok iyi niyetli yaklaştım en başından beri’ diyeceksiniz.
Aha işte diyemeyin, iyi niyetten maraz doğar, gerek yok:KK66:
Allah canımı alsın benim özetimi anlatmış. Ulan kadın bana bir kına elbisesi bile almadı haram zıkkım olsun yaptığım her şey püüü

Böyle yaranmaya çalışmayın daha fol yok fos yok. Hayır tabiki. Ayrıca ciddi bir olay gerçekleşmeden (söz gibi) böyle sülalesiyle muhatap olmayın

Nişanlı değilsen alma, düğün günü bile ayrılıp düşman olanlar var.

Alma alınca iletişim başlayacak, gerek yok bu kadar erken (nişanlanmadan) görüşmeye/konuşmaya. Sonra kayınvalidem her şeye karışıyor, bizi yönetmeye çalışıyor konuları açarsın. Ülke kayınvalidelerinin % 90 ı böyle iyi niyetli kızlara hayatı zehir etme derdinde.

X