Anneler gününde sevgilimin annesine çiçek almalı mıyım?

Viro

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2023
23
2
25
Anneler günü yaklaşıyor malum sevgilimin annesine çiçek almayı düçünüyorum ama şöyle daha önce hiç tanışmadık yüz yüze gelmedik teşdfonda falan da konuşmadık abisi teyzesi kuzeni ile yüzyüze tanıştım annesi ile tanışmadım konumadım ama benim oğlunun sevgilisi olduğumu biliyor fotoğraflarımı falan göstermiş annesine falan gibi ama sizce sevgilimin annesine çiçek almalıyım anneler gününde nasıl karşılanır????

Son düzenleme:
Anneler günü yaklaşıyor malum sevgilimin annesine çiçek almayı düçünüyorum ama şöyle daha önce hiç tanışmadık yüz yüze gelmedik teşdfonda falan da konuşmadık abisi teyzesi kuzeni ile yüzyüze tanıştım annesi ile tanışmadım konumadım ama benim oğlunun sevgilisi olduğumu biliyor fotoğraflarımı falan göstermiş annesine falan gibi ama sizce sevgilimin annesine çiçek almalıyım anneler gününde nasıl karşılanır????
tanışmadıysanız almayın. tanışıp çok sevdiyseniz yakınsanız alın.

Hayır.

8 aydır birliktesiniz henüz yeni sayılır kaynana adayının da zaten böyle bir beklentisi yoktur o yüzden gereksiz olur.
Sen almayı düşünüyorsun (ki alma), iyi hoşta peki çocuk senin annen için bir şey düşünmüş mü acaba

Tanışmamışsınız boşverin almayın bu kadar ince düşünmeyin lütfen cidden boşverin

Ayy çok yaranmaya çalişma hareketi.🤢
Çok üzülerek katılıyorum cirilla… İyi olur nezaket gösterirsin, yaranmaya çalışıyor yapışkan derler; mesafe koyarsın yüz göz olmazsın soğuk nevale olursun.

Karşı taraf ne yaparsa aynısını yapmanız taraftarıyım. Tanışmadıysanız almaya gerek yok. Tanışıklığınız varsa sevgiliniz sizin annenize alırsa siz de onunkine alın. Almazsa almayın, yarın öbür gün konusu açılır da lafı sokulursa “aaaay hiç düşünemedim, keşke alsaydık annelere karşılıklı niye aklımıza gelmedi ki” diye şaşkınlıkla karışık çift taraflı laf sokarsınız. Neden çift taraflı, çünkü hem oğlu da sizin annenize almadı hem de ola ki annesinin laf sokmasına müdahale etmezse diye :KK53:

Ben almazdım.
Telefonla bile konusmadiginiz,tanımadığınız birine cicik ; almak yersiz ve gereksiz gibi geliyor.

Bence almayın . Daha tanışmamışsınız bile nasıl vereceksiniz ki sevgilinize verip annene çiçek aldım al götür mü diyeceksiniz
Beni tanıştır der gibi olur. Bu sefer de adı resmen kendini davet ettirdi biz pek oralı değildik olacak :KK53: yaaaa var ya bak ben çok doluyum bu konu beni iyice alt üst etti :KK53:

X