Bak canım o kadın hiç bir mesajdan anlamaz zaten sen onu kendi hayatından mümkün olduğunca uzak tut.Okuma yazma bilmiyor ama ben öğretmen olduğum halde,çocuklarıma nasıl kitap okuma alışkanlığı kazandırırımlarının öğütlerini veriyor bana.Msj dan anlamaz
Hiç sorma, bir de böylesi kadınlar için tartışma çıkıyor,bunların yüzünden dayak yiyorsa insan, o zaman daha bir nefret oluşuyor.Canım mesaj at demişştim ama sözümü geri alıyorum.
Atma. Arama hatta hşç konuşma.
6 ay nasıl aramamış kocan nasıl ara dememiş o lanet kv dede.
İğrendim resmen.
DİK DUR.
o kadın için parmağını bile kıpırdatma. Kocan eğer trip moduna gecerse Allah onunda belasını versin defolsun gitsin.
Acayıp sınırlendım ya.
Öyle yapıyorum, sonra da diyorum ki aman herkesin kv si çok mu iyi?Acaba konuşmamakla hata mı ediyorum?Vicdan yapıyorumBak canım o kadın hiç bir mesajdan anlamaz zaten sen onu kendi hayatından mümkün olduğunca uzak tut.
Zaten eşime diyorum ki o senin annen saygı duyarım ama benim hiçbir şeyim değil.maalesef elin annesi anne olmuyor bence gitme canım
Amin inşallah canım.Ben daha nişanlıyken bile Anneciğim diyordum ama hiç hakkı değilmiş.İlk evlendiğim zamanlar,çalıştığım için -hala çalışıyorum- herkesin yanında ''çalışan kadın rezil! Aybaşı oluyor maaşı kocaya veriyor,koca da akşam kendini çatır çatır s.kiyor . Parasıyla kendini bilmem ne yaptırıyor..diyordu çok afedersiniz.
Gel de buna Anneciğim de diyebilirsen.Oğluma ultrasonda kız dediler, dedi ki aman kız olmasın, kızlar or... oluyor
Gel de buna Anneciğim de ..En ufak sıkıntıda gururun varsa boşanırsın..diyor.Ben de ''anne bir büyük olarak bulduğun çözüm bu mu? Evet diyor.Herkes boşansın bence diyor.Madem öyle sen boşan önce diyorum.''İi ben kocamı mutlu ediyöm niye boşanacakmışım?diyor.
Gel de bu kadına Anneciğim de.
Karşılıklı dairelerde oturduğumuz için ve üst katımda görümcem olduğu için, en ufak tartışmada hemen kapıyı çalıp beni iterek içeri giren kv, görümce, kp ,enişte ve yeğenler dahi suçu size bulup,''esasında kadın çok konuşmayacak.Or... luk sadece bacak arasında olmaz .Bir de dil or.. ları vardır.Sen onlardansın.Kocana karşılık vermeyeceksin diyen insanlara karşı tek başınıza kendinizi savunmaya çalışırsanız zaten sınırlarınızı falan gaspetmişlerdir.Kendinizi savunmaya fırsat olmaz milleti dinlemekten.
Zaten eşime diyorum ki o senin annen saygı duyarım ama benim hiçbir şeyim değil.
BIRAK KV GİTMEYİ OĞLUMU 6 AY ARAYIP SORMAYAN BİR ADAMA DÖNMEZDİM HELEKİ ANNEM EŞİME SİZ DİYE HİTAP EDİYORKEN ... KESİNLİKLE GİTMEYİN DESEM EŞİNİZ İLE ARANIZ TEKRARDAN AÇILACAK BU BELLİ BİR ŞEY GEÇEN ANNELER GÜNÜ GİTMİŞMİYDİNİZ KV YEKv ile aramızda yaşanmayan kalmadı.Bizi boşanmanın eşiğine getirdi üç kez.9 yıl karşılıklı dairelerde oturduk görümcem de üst katımda.Tahmin edersiniz..
Neler yaptığını yazsam sayfalar dolar okuyanın da gözleri pörsür.
Geçen yıldan beri kv ile araya mesafe koydum.Bir yıldır toplasan beş kez bile telefon görüşmesi yapmamışızdır.
Onun öncesinde iki güne bir hep arardı , arardım. Baktım yüz verince herşeye karışıyor samimiyeti kestim.Yalanlarını,arkamdan çekiştirip oğluma bile beni kötülemesi.Evdeki yaşantımız ile ilgili oğlumu kenara sıkıştırıp ağzından laf almaya çalışması vs vs uzar da uzar.
Eşimle paylaşınca bu olanları, gitme,gelme, arama, sorma diyor.Ben de aynen öyle yapıyorum.Lakin anneler gününde de aynı şeyi söyleyecek mi bilmiyorum.
Ben şahsen bırakın gitmeyi,aramayı bile düşünmüyorum.Ne anneliğini gördüm ki?
Evliliğimize soktuğu kazıkları hala çıkaramamışız.İkiyüzlü davranamam.İçimden nefret ederken yüzüne gülüp anneler gününü kutlayamam.
Kesin kararım gitmemek.Ancak eşim isterse ve ısrar ederse ne demeliyim sizce?
Dipnot:Yıllar önce anneler gününde kv il dışındaydı.Eşim Bana dedi ki senin annenin anneler gününü kutlamam.Ama ikimiz ablamın anneler gününü kutlamak zorundayız.Çünkü annem burda değil ve ablam şu an benim annemin yerinde.
Ben de dedim ki madem senin daha ablanınki kutlanıyor benim de anneminki kutlanmalı öyleyse.Hayır dedi net olarak.İnanın annemle bir polemiği bile olmadı.Annem hala eşime siz diye hitap ediyor.
Neyse kabul etmedim diye evden kovdu beni ve 6 ay arayıp sormadı bile.Oğlum da 4 aylıktı.Onu bile aramadı.Barıştığımızda oğlum 10 aylık olmuştu düşünün.Ve kv gururlu bir şekilde ''herkes oğlumu takdir etti .Dediler ki o nasıl bir delikanlı ki,6 ay boyunca ne karısını, ne çocuğunu arayıp sormadı .İşte gerçek erkek..''dedi.Yani beni aramasına kv izin vermiyormuş.Şimdi bu kv ye gidilir mi Allah aşkına?
Bu arada eşim eskisi gibi değil.O da anladı herşeyi ama iş işten geçti .Uzun oldu kusura bakmayın
saygıda duyma sırf eşinin annesi diye saygı duymak zorunda değilsin. saygı hakedene gösterilir. böyle süpürgeli cadılara değilZaten eşime diyorum ki o senin annen saygı duyarım ama benim hiçbir şeyim değil.
Ya harika kv yoktr muhtemelen ama senınkı beter hatta beterın beteri vicdansız bir kadın.Öyle yapıyorum, sonra da diyorum ki aman herkesin kv si çok mu iyi?Acaba konuşmamakla hata mı ediyorum?Vicdan yapıyorum
Lohusa karısını ve Yen'i doğmuş bebeğini sokağa atıp 6 ay boyunca aramayan adam mı erkekmiş. Allah o adamı bildiği gibi yapsın diyeceğim ama maalesef eşiniz.Kv ile aramızda yaşanmayan kalmadı.Bizi boşanmanın eşiğine getirdi üç kez.9 yıl karşılıklı dairelerde oturduk görümcem de üst katımda.Tahmin edersiniz..
Neler yaptığını yazsam sayfalar dolar okuyanın da gözleri pörsür.
Geçen yıldan beri kv ile araya mesafe koydum.Bir yıldır toplasan beş kez bile telefon görüşmesi yapmamışızdır.
Onun öncesinde iki güne bir hep arardı , arardım. Baktım yüz verince herşeye karışıyor samimiyeti kestim.Yalanlarını,arkamdan çekiştirip oğluma bile beni kötülemesi.Evdeki yaşantımız ile ilgili oğlumu kenara sıkıştırıp ağzından laf almaya çalışması vs vs uzar da uzar.
Eşimle paylaşınca bu olanları, gitme,gelme, arama, sorma diyor.Ben de aynen öyle yapıyorum.Lakin anneler gününde de aynı şeyi söyleyecek mi bilmiyorum.
Ben şahsen bırakın gitmeyi,aramayı bile düşünmüyorum.Ne anneliğini gördüm ki?
Evliliğimize soktuğu kazıkları hala çıkaramamışız.İkiyüzlü davranamam.İçimden nefret ederken yüzüne gülüp anneler gününü kutlayamam.
Kesin kararım gitmemek.Ancak eşim isterse ve ısrar ederse ne demeliyim sizce?
Dipnot:Yıllar önce anneler gününde kv il dışındaydı.Eşim Bana dedi ki senin annenin anneler gününü kutlamam.Ama ikimiz ablamın anneler gününü kutlamak zorundayız.Çünkü annem burda değil ve ablam şu an benim annemin yerinde.
Ben de dedim ki madem senin daha ablanınki kutlanıyor benim de anneminki kutlanmalı öyleyse.Hayır dedi net olarak.İnanın annemle bir polemiği bile olmadı.Annem hala eşime siz diye hitap ediyor.
Neyse kabul etmedim diye evden kovdu beni ve 6 ay arayıp sormadı bile.Oğlum da 4 aylıktı.Onu bile aramadı.Barıştığımızda oğlum 10 aylık olmuştu düşünün.Ve kv gururlu bir şekilde ''herkes oğlumu takdir etti .Dediler ki o nasıl bir delikanlı ki,6 ay boyunca ne karısını, ne çocuğunu arayıp sormadı .İşte gerçek erkek..''dedi.Yani beni aramasına kv izin vermiyormuş.Şimdi bu kv ye gidilir mi Allah aşkına?
Bu arada eşim eskisi gibi değil.O da anladı herşeyi ama iş işten geçti .Uzun oldu kusura bakmayın
Yok 5 yıldır ayrıyız kv lerle.İnanın ben de hiç gidip gelmek, sesini dahi duymak istemiyorum.Suan hala ayni binada mi oturuyorsunuz?
Yerinizde olsam ne gider gelirim, ne anneler gunu kutlarim ne de muhatap olurum.
Seviye yerlerde bile degil yer altinda resmen.
Eskiden söylesem beni de kazığa oturturdu eşim.Artık neyin ne olduğunu biliyor diye mecburen ses çıkaramıyor.Benim de içimden gelmediği için yapmacık olamıyorum ve yapamıyorumanaam ben bunu kocama desem herhalde beni kazığa oturturvalla ben gitmem hediye de almam belki ararım, ne kadar çabalarsam çabalayım olmuyor işte.... malum el kızıyız ya canımız yok e böyle olunca da içimden gelmiyor ne yapayım
Benimki mecburen tek gidiyor.Hafta sonları çocuklar gidiyor eşimle.Ben evde kalıyorum.Bir ay önce sık sık gittim çünkü kaynım ve eltim gelmişti il dışından.Onları çok seviyorum onların hatırı için gittim.Onlar dönünce ben de gidip gelmeyi kestim canımbence böyle bir kv için eşinle aranı bozma. eşinizde annesinin oğluymuş zamanında yani ne yapacağı belli olmaz. bende sizin gibiyim.hiç eşimle falan yüzgöz olamam millete de malzeme veremem. giderim o gün eşimle. kutlamadan otururum her sene olduğu gibi. anlayan anlar.hediye de almam oğluşu ne alırsa artık.
eşimi tek yollamam dolduruşlara izin veremem.
Evet gitmiştim.Hem ona hem de görümceme hediye almış, ikisininkini de kutlamıştım.Bundan böyle rüyasında görür kvBIRAK KV GİTMEYİ OĞLUMU 6 AY ARAYIP SORMAYAN BİR ADAMA DÖNMEZDİM HELEKİ ANNEM EŞİME SİZ DİYE HİTAP EDİYORKEN ... KESİNLİKLE GİTMEYİN DESEM EŞİNİZ İLE ARANIZ TEKRARDAN AÇILACAK BU BELLİ BİR ŞEY GEÇEN ANNELER GÜNÜ GİTMİŞMİYDİNİZ KV YE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?