- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol larissam göbiş çıktı valla!
kızlaaaaaaaaaaaaaaar çok mutluyum. kk dan bir arkadaşım mesaj atmış. ne zamandır görüşemiyorduk.
öf ya canım sıkılıyor. saat 15 de çıkıyorum bugün gebzeden çok değer verdiğim bi abi gibi sevdiğim bir insan var o geldi. k.valideler köye gittiler elti onların yanında kalıyordu eşide polis okulunda şimdi oda köye gitmemiş bugün bizde kalıcak sanırım haber verecekmiş akşam için yarın resmi tatil elti bizde kalırsa arkadaşla görüşemeyeceğim. off ya sinir ya o kadarda dedim Antalya'yı gezdireceğim diye zaten o elti bozması yüzünden kayınvalide ile 16 gündün ne arıyorum ne konuşuyorum. kız gelince k.valide ile bizim aramız kötü oluyor karakedi gibi bişey çözemedim valla.
ŞenizŞeniz
eve bırak git desem cen cen arkandan konuşur vallaalsanaalsanasmile
inş. gider...
vay canına ayrın resmi dadül
bize ras gelmez o dadül biliyom
inşallah hiç gelmez kankası var onun eşimin amcasının kızı onda kalır inşallah yada k.valideler akşam burda olurlar. öööfffff valla bıktım bu eşimin sülalesinden. hiç kendime zaman vakit ayıramıyorum zaten kıza gıcığım valla döverim felan kimse alamaz elimden.
kız döversen cagır bende paralıyımŞeniz
ayrıca bana hediye göndermek isteyen site ahalisii adresimii hemencücük verebilirimmm hehehehe
hım kem kummmm benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki
melzeyitcim ben senin yerine verim adresilaelaelaelaelae
kadınlar kulubu sokak anneler günü cekiliş caddesi
Larisa apartmanı no;1332
GAZİAYINTAP
yok sana bişeyyyy işte ikitane aldın laaaaa gzün doysun gızzımmmm alan var alamayan var :tomato: :tomato: senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama