Anneler Günü için de çekilişimiz var....

ayyy neslıhancım adresımı ben yollasam olarmıııı

Heyttt cekılın loo benden mutlusu yok ygs yı gectım lgs ye gırme hakkı kazanmışem en yuk sek puanımda 252 zaten ben acıköğretım ıstıyordum 140 almam gereklıydı erıfumı aradım soyledım len karı bravo 1 kıtap acmadın nassıl oldu o oyle calışsan bı 300 alırdın dedı ve aksama özel kutlama yaparım ben sana dedı.
Yağuşuklu erkegım dısarda yemek yesek yeterlı benı çok şımartma dedıydum

çok mutluyum herkese benden hedıye kımler ne ıstıyor yazsın yollasın

ben ben bennnn:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

derin gine beenmedim -tatlicadiarzu-

Gız gelmiyim oraya kız bak koca adayı geldi aklıma G.Antep bölgede bi adam var aklı kıt parası çok romantik, kafa gelip gidiyor Bölge Md. Yrd. arkadaş var onu senün işyerine yollayayım elinde çiçekler çıkıp bi akşam yemeğe gidersin beğenirsen Allah'ın emriyle istemeye gelürük seni bubandan. olumunekankayizsmile

larisacım toneri hemen verdim kargoya 200 lükten 2 demet yolla yeter bana:roflol:

bebeğim üzülme valla değmez biliyorsun ki...

benden başka hediyesini almayan kaldımı acaba yaa... nilbera tanıtım topiğimi okudun değil mi:roflol: 36 beden bir don yollama sende bana :roflol::roflol:
:jeyyar:

yollum canımopuyorumnanaktan

nil sana güzel şeler aldı gec gelcek ama şanslısın canımzemuszemus

len senki daha gelmedi ortak ediyon milleti:ecrin_bebek:

geç gelmesinin ilk sebebi benim geçen hafta evimde değildim kargo geri dönsün istemedim büyük bir heyecanla bekliyorum... sen biliyo galiba azcuk tiyo versen:icecream:

Şeniz
cildin kırışcan canım benim
dogum gününde kutlu olsun canım benim nice mutlu yıllaraŞeniz
herüfün ne alcak ola:jeyyar:

hee biliydummm...
şey aldı bi tene nenemden kalma zubun aldı sagaaa
bide nenemin donundan aldı pacalıfalan
pacaları cirtikli
bide kırık dökük bi cerceve aldı

laf aramızda gidip bit pazarından aldı:nazar:

etme eyleme dedim o kadar nile sakalmı varki söz dinlensin-tatlicadiarzu-
sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

hepinizi yerim he kızlar sakın tiyo miyo vermeyin
kızlar bende lys ye girmeye hak kazanmışım halbuki hiç çalışmadım hemde hiç kaydirigubbakcemile3​

:jeyyar:

sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

hepinizi yerim he kızlar sakın tiyo miyo vermeyin
kızlar bende lys ye girmeye hak kazanmışım halbuki hiç çalışmadım hemde hiç kaydirigubbakcemile3​

kurbanla katil aslında burda sohbet etmez böyle bir gelenek var ama bizimki bir başka oldu opuyorumnanaktan bende seni yirim opuyorumnanaktan ....adanadan kebapta koycan demi pakete :çok üzgünüm:

kurbanla katil aslında burda sohbet etmez böyle bir gelenek var ama bizimki bir başka oldu opuyorumnanaktan bende seni yirim opuyorumnanaktan ....adanadan kebapta koycan demi pakete :çok üzgünüm:

canım ablam sen istersinde ben koymazmıyım ama kokar yav kargocular açar yer onları şimdi sempatiksalakcinni canım ablam benden özel olarak istediğin bişi varsa seve seve katarımopuyorumnanaktan​

canım ablam sen istersinde ben koymazmıyım ama kokar yav kargocular açar yer onları şimdi sempatiksalakcinni canım ablam benden özel olarak istediğin bişi varsa seve seve katarımopuyorumnanaktan​

canım benin sen sevgini koy yeter opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bana niye y ok bişeyyy
hediye stiyom ben deeee
citol nirdesin bak h erkiş kurbanına 2. yi gönderdiiiiiii
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

yemeğimi yedim geldim.
çınar ben erik istiyorum kimse beni ciddiye almıyor.
pazara kadar beklemem lazım.
eşimi pazara göndericem.
bizim iş yerinde ağaçta var ama boyum yetmiyor.
arkadaşım dün toplayacaktı unutmuş.
pazartesiye söz verdi.
bekliyoruz bakalım.

Gız gelmiyim oraya kız bak koca adayı geldi aklıma G.Antep bölgede bi adam var aklı kıt parası çok romantik, kafa gelip gidiyor Bölge Md. Yrd. arkadaş var onu senün işyerine yollayayım elinde çiçekler çıkıp bi akşam yemeğe gidersin beğenirsen Allah'ın emriyle istemeye gelürük seni bubandan. olumunekankayizsmile

fatu catla 3. hedeya paketim geldi
kocalaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

gel kız gel görmüş olurum seniŞeniz

bana niye y ok bişeyyy
hediye stiyom ben deeee
citol nirdesin bak h erkiş kurbanına 2. yi gönderdiiiiiii
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

ne yüsssüzsün laalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

X