Anneler Günü için de çekilişimiz var....

ece - bursa16
songül - melodi
anuşka - songül
bursa16 - rüyanaz
citol - fatunuz
fatunuz - egem
neslihang - ece
kısmetsiz kedi - yıldız
yıldız - iremözge
iremözge - nalansu
hunter07 - citol
derinn - larisa
nisannur - hunter 07
glaze butterfly - çorummelek
cerenemreöner - ilgin0707
melyezit - azrasıla
speedy gonzales - mutlukız
mutlukız - nilbera
roşum -saruboceq
kalliste - özlem71
chevi - funmak
cinarefeninannesi - cerenemreomer
buyumeyenbebek -cinarefeninannesi
egem - zeyna
nalansu09 - derinnn

kar- duygu
nalansu09-derin
rüyanaz-sipidi
çorumcumelek-htcvlkn

zeyna - anuşka
azra_sila - nisannur
htclvkn - roşum
duygu - kısmetsizkedi
saruboceq - neslihang
larisa - kar

:lepi:son liste :lepi:

ıyı geceler kızlar off bugun ne yorucu gundu ayrıca esım bugun begendıgı arabayı getırdı aldım arabayı test suruşu yaptım çok begendım fakat tereddutluyum nedense sanırım hala aklım hyundaı getz de ama herkeste yaramaz o dıyor.
Esımse 99model opel vectra begenıp getırmış pazarlıgıda yapmış son soz benım agzıma bakıyor evet tmm dıyemıyorum özellıklerı çok guzel gercekten der heryerı ısıtmalı koltuklar klımalı 4 hava yastıgı vs bırcok sey var fakat getzdede bukadar ozellık yok her ıkısınıde kullananız varmı memnunmusunuz yardım edın kafam karıştı yarın esıme cvp vermem gerekıyor

chevı sagol cnm ama karar veremıyorum ınankı basıma agrı gıdı gercekten cok rahat tık yok arabada ayrıca otamatık oyuzden çok sevdım herkes al dıyor bılmıyorum yarın ola hayrola

ilk önce herkese günaydın canım geçmişi okurken gördümm

kesinlikle opel vectra bizi zamanında 3 defa ölümden kurtaran araba araba gerçekten çok ağır hem duruşu hemde yer tutuşu harika eğer normal vites kullanabiliyorsan hiç düşünmeden gözün kapalı al parçaları biraz pahalı diyorlardı ama bence değer
bende senin gibi getz mi vectramı diye o dönemde çok düşünmüştüm ozaman aldığımızda getzler yeni çıkmış fiyatları nerdeyse aynıydı ama biz getz alsaydık ilk kazamızda kurtlara kuşlara akbabalara yem olurduk onu biliyorummm yinede sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…