abla burda bana anlat sonra da benimkinin tel vereyim sana ona anlat sana zahmet :jeyyar:
wayy şanslı kızmış vesselam allah ağız tatlarını bozmasın mutlu olsunlar bi yastıkta kocasınlar inşallah
aminnnn :Saruboceq:
ay ablacım ya sinanla büşrayı ilk tanıştırdıkları zamanı hatırladım teyzesi tanıştırmıştı galiba nerden nereye 1 seneyi az geçti
baştan çok şaşırmıştık sonra büşranın mutlu olduğunu görmek süper bi duyguydu canım arkadaşım benim
hep öyle mutlu olsunlar inşş
evınde kapıdan yatak odasına kadar yerler gul yapraklarıyla kaplamıs yatak odasıda dahıl.
tavanda sarkan koca bır kalp beyaz ve kırmızı gullerle yapılmıs..
yerde ara ara fanus içinde mumlar..
busra ılk gecesınde gorduklerını hıc unutmıyacak....delikafadulden
evınde kapıdan yatak odasına kadar yerler gul yapraklarıyla kaplamıs yatak odasıda dahıl.
tavanda sarkan koca bır kalp beyaz ve kırmızı gullerle yapılmıs..
yerde ara ara fanus içinde mumlar..
busra ılk gecesınde gorduklerını hıc unutmıyacak....delikafadulden
neden sasırdınız cok yakısıklı dıyemı :roflol:
Bunu damatmı yapmış ilk günde anlamadım ben ne kaddan romantik bende kocama küsmüştüm ilk evlendiğimizde yatağa güller sıralamış çok mutlu olmuştum. ama kadınlar herzaman daha fazlasını bekler.
dünde buket alıp gelmiş canım benim.
ya evde kelebekler oluyor bu çiçeklerdenmi oluyor acaba ya aklıma geldi şimd.
Bunu damatmı yapmış ilk günde anlamadım ben ne kaddan romantik bende kocama küsmüştüm ilk evlendiğimizde yatağa güller sıralamış çok mutlu olmuştum. ama kadınlar herzaman daha fazlasını bekler.
dünde buket alıp gelmiş canım benim.
ya evde kelebekler oluyor bu çiçeklerdenmi oluyor acaba ya aklıma geldi şimd.
kımınınkı almaz kımıde eve gelen cıceklerdenmı kelebekler oluyo der allah bılır herıfede kızar bunlar...
cıcekler kuru cıcekse kelebek yapar canım...
sen adamın cıceklerıne bahane bulacagına mutfaga bakbakım ne guvelenmıs...lülülülülülü
benım herufte bılmız ıncelık falan.. ama hanımlar hep bekleyen olmayın veren yapan sız olun inadına bır gun dank edıyo...akannehir