gunaydın
150merlyonumu alem
günaydınnnn teyzoşunun karanfilineolumunekankayizsmile
bekliyorum selin artık yani gelsin biran öncee
kıss iki dakika larisanın çirkin fotoğraflarına bakayım dedimydimm 2 sayfa birden dolmuş sabh sabah bu ne enerji şu gençlelrde olmasaa varyaa genç olduğumu hissedemiyecemmm
güzel kurbanım nasılsınn bugünn
havale ettim ki ben
larısaa şanslı kemçük:)
catladın deyülmü
hesapalrıma bakem gelemlaelaelaelaelae
nerem şanslı laaa
ne kocadan yana şansım var nede hayatta şansım var
melzeyit sağol canım
ayağımın bağlantı yeri diyeyim anla sen beni yerimseniben
günaydın hatunlar, hayırlı cumalar dilerim herkese bol bereket ve huzur...
günaydın..
hehhe
naber kemçükümŞeniz
larisaaa sana çok çirkin olduğunuu söledilermiydii bacummmmlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
canım bnm ben de cok uzgunum ınan ozenle hazırladım paketlerımı notlarım esım hapısde olmasına ragmen dunyam yıkılmış oldugu halde benım bu 3cu cekılışım kımse memnun kalmadıgını solemedı olabılır begenmemıs olabılırsın ama ınsan degerlerı onemlıdır yanı ne dıyım dusunmek bıle yeter kırıldım gercekten bunu bana ozelden soleyebılırdın abuk subuk konusarak deıl burda bır cok ınsana ıstedıgı gıbı gelmemıstır ama sen ılk kes yapmıyosun bunu olabılır anlarım ama sende benı anla mesela funmak bana yollamıs içinde sadce ufak bı not anneler gunun kutlu olsun dıye cuzdan cerceve oyuncak mesela bnm ıcın notlar onemlıdır ama kız bana derdını soledı cenazesı varmış ılk once bende kızmıstım ama ogrenınce cok uzuldum dedıgım gıbı ınsan degerlerı onemlı sen yolla bana elbıseyı en kısa zamanda telafı edıcem dedıgım gıbı kırıldım
hehh al bıde burdan yak
zabah zabah bozma keyfımı uykum var zateee
gözlerımde tuğla var sankı..sengözlerimebaksanab
2 gündür bulutlarda ucuyom benlaelaelaelaelae
bahma öyle yazdıgıma:jeyyar:
sağoll çakma kankam benim