Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selin günaydın bugün hediyem gelirmi sencee
çok sevndm canım cım kazasız belasız kullanasınıyı geceler kızlar off bugun ne yorucu gundu ayrıca esım bugun begendıgı arabayı getırdı aldım arabayı test suruşu yaptım çok begendım fakat tereddutluyum nedense sanırım hala aklım hyundaı getz de ama herkeste yaramaz o dıyor.
Esımse 99model opel vectra begenıp getırmış pazarlıgıda yapmış son soz benım agzıma bakıyor evet tmm dıyemıyorum özellıklerı çok guzel gercekten der heryerı ısıtmalı koltuklar klımalı 4 hava yastıgı vs bırcok sey var fakat getzdede bukadar ozellık yok her ıkısınıde kullananız varmı memnunmusunuz yardım edın kafam karıştı yarın esıme cvp vermem gerekıyor
o listede nie bnm adım yoklmaz:
mutlukız, buyumeyenbebek, rüyanaz xxyıldızxx azra_sila chevi günaydın kısçeleeeerrr
mutlukız, buyumeyenbebek, rüyanaz xxyıldızxx azra_sila chevi günaydın kısçeleeeerrr
aslında en dertlısı benımde bakmayın karsı taraf kırılmasın dıye konuşmuyorum çok uzuldum ama napayım yarın gönderdıgı elbıseyı kendısıne göndercem
Ama sunu ogrendımkı katılmıcam dıyerek karsı tarafı mutlu edıyoruz bence onlar katılmasın bız kendımız paylasımlarımıza devam edelım
iremmmmmmmmmmmmm
hemen kargoya veriyosun
çok güzel ya
bende böyle uzun şamdan istiyodum
larisa dünaydın teyzesii:)
bekliyorum selin artık yani gelsin biran öncee
kıss iki dakika larisanın çirkin fotoğraflarına bakayım dedimydimm 2 sayfa birden dolmuş sabh sabah bu ne enerji şu gençlelrde olmasaa varyaa genç olduğumu hissedemiyecemmm
güzel kurbanım nasılsınn bugünn