Anneler Günü için de çekilişimiz var....

bugun kargom elıne ulaşacak :emir_bebek: umarım beğenir
bir tanesini paketleyemedım kaRGOcunun yüzünden
ayrıca ben çarşamba günü ptt kargoya verdim ama abs yle çünkü olduğum yerde başka bir kargo yoktu ve geç kalmıstım zaten
abs yle gönderdiğim için diğer kargolarla eş zamanlı oldu.akannehir

iremmmmmmmmmmmmm
hemen kargoya veriyosun
çok güzel ya
bende böyle uzun şamdan istiyodum

ıyı geceler kızlar off bugun ne yorucu gundu ayrıca esım bugun begendıgı arabayı getırdı aldım arabayı test suruşu yaptım çok begendım fakat tereddutluyum nedense sanırım hala aklım hyundaı getz de ama herkeste yaramaz o dıyor.
Esımse 99model opel vectra begenıp getırmış pazarlıgıda yapmış son soz benım agzıma bakıyor evet tmm dıyemıyorum özellıklerı çok guzel gercekten der heryerı ısıtmalı koltuklar klımalı 4 hava yastıgı vs bırcok sey var fakat getzdede bukadar ozellık yok her ıkısınıde kullananız varmı memnunmusunuz yardım edın kafam karıştı yarın esıme cvp vermem gerekıyor
çok sevndm canım cım kazasız belasız kullanasın
yaa ayağı yrden kessin de dicem ama
opel çok daha kaliteli
ama tabii getz görünüm olarak güzel
hayırlısı olsun

o listede nie bnm adım yok:eek:lmaz:

:uhm::uhm::uhm::uhm:
kime aldın yada kim sana aldı yaz yazayım:icecream:

mutlukız, buyumeyenbebek, rüyanaz xxyıldızxx azra_sila chevi günaydın kısçeleeeerrr

günaydın güzel katilimŞeniz

aslında en dertlısı benımde bakmayın karsı taraf kırılmasın dıye konuşmuyorum çok uzuldum ama napayım yarın gönderdıgı elbıseyı kendısıne göndercem

Ama sunu ogrendımkı katılmıcam dıyerek karsı tarafı mutlu edıyoruz bence onlar katılmasın bız kendımız paylasımlarımıza devam edelım

canım bnm ben de cok uzgunum ınan ozenle hazırladım paketlerımı notlarım esım hapısde olmasına ragmen dunyam yıkılmış oldugu halde benım bu 3cu cekılışım kımse memnun kalmadıgını solemedı olabılır begenmemıs olabılırsın ama ınsan degerlerı onemlıdır yanı ne dıyım dusunmek bıle yeter kırıldım gercekten bunu bana ozelden soleyebılırdın abuk subuk konusarak deıl burda bır cok ınsana ıstedıgı gıbı gelmemıstır ama sen ılk kes yapmıyosun bunu olabılır anlarım ama sende benı anla mesela funmak bana yollamıs içinde sadce ufak bı not anneler gunun kutlu olsun dıye cuzdan cerceve oyuncak mesela bnm ıcın notlar onemlıdır ama kız bana derdını soledı cenazesı varmış ılk once bende kızmıstım ama ogrenınce cok uzuldum dedıgım gıbı ınsan degerlerı onemlı sen yolla bana elbıseyı en kısa zamanda telafı edıcem dedıgım gıbı kırıldım

kankim iyi sayılırım şimdi
dr ağrı kesici verdi
birde krem verdi onunla ovucam zamanla yine oturcakmış yerine
ama merdiven çıkarken falan zorlanıyorum yine de

bekliyorum selin artık yani gelsin biran öncee

kıss iki dakika larisanın çirkin fotoğraflarına bakayım dedimydimm 2 sayfa birden dolmuş sabh sabah bu ne enerji şu gençlelrde olmasaa varyaa genç olduğumu hissedemiyecemmm

güzel kurbanım nasılsınn bugünn

bekliyorum selin artık yani gelsin biran öncee

kıss iki dakika larisanın çirkin fotoğraflarına bakayım dedimydimm 2 sayfa birden dolmuş sabh sabah bu ne enerji şu gençlelrde olmasaa varyaa genç olduğumu hissedemiyecemmm

güzel kurbanım nasılsınn bugünn

bekle bebim bugun elinde inşşşşşşşşşşşşşşşşş:kedi:

X