- 17 Aralık 2015
- 26.442
- 48.139
- Konu Sahibi limoncicegi2
benim kizimda böyleydi hatta büyük oran hala böyle, sınıfındaki cocuklarin coguda böyle.pilava 1 dilim kadar kabaği ince rendeledım anladı yemedi. et sulu yaparsam anlıyor yemıyor. hiç bir seyi öyle arada iteleyemiyorum hepsını farkedıyor. ve işin kötüsü bir daha haftalarca pilav yemiyor o gunden sonra. öylede ınat. o yuzden oyle bırsey denemıyorum artık cunku denersem tamamen katı gıdayı reddediyor. o kadar çaresizimki basım zonkluyor suan
bu sene kızım cesiti biraz daha arttirdi anladim kı belirli bir yaşa kadar çogu böyle.
boşuna yıpratmışım kendimi boş yere yemediği zamanlar kızıp hem çocugu hem kendimi yormuşum.
bizler buyuk adam gibi herseyi yesinler icsinler istiyoruz ama onlarında bir damak tadi oldugunu kabul edemiyoruz bir türlü.
kendinizi yormayin ne seviyorsa onu yedirin, yemek istemediginde boş yere bagirip ne kendinizi ne cocugu uzmeyin.
gelişiminde bir sorun yoksa sıkıntı etmeyin kendinize düzelecek büyüdukce, birde varsa etrafinizda baska yiyecekler yiyen bir cocuk onun yaninda birliktr yemek yedirin.
kizim kofteye karnibahara vs bu sekilde alısti.
geçecek merak etmeyin