- 10 Nisan 2025
- 21
- 13
- 3
- 40
- Konu Sahibi Ada-Alya35
Merhaba arkadaşlar. Kararsız kaldıgım bir konuda yorum rica ediyorum sizlerden. Kızım 6 sınıfa gıdıyor. Önce onu tanıtayım çünkü konumuz onunla ilgili.. Her zaman içe dönük sakın bir çocuk oldu.Arkadaslarının arasında neselı ama arkadaslık kurmakta ilk adımı atmakta hep zorlanan bır çocuk oldu, hala öyle.. Onlar gelsin tanıssın, benım arkadaşa ıhtıyacım yok deyıp aslında farkına varmadan duvarlar ören bır çocuk... Gelgelım sınıfın en aktıf, herşeyde bır fıkrı olan, her türlü sosyallıgın ıcınde olan kıpır kıpır bir kızla yakın arkadaş oldu.. Sanırım yapamadıklarını onda gördü.. İlk zamanlar çok önemsemedım ama daha sonra gozlemlerım bana bu arkadaşlığın doğru olmadığını hissettirdı.. Örnek vereyim. İş çıkışı işyerıme gelıyorlar bakıyorum bir ton makyaj malzemesı getirmiş bu arkadası. Çocuktur özenir ama makyaj çantasını yanında taşıması fazla geldı.. Zamanla benım kızım özenmeye basladı yası geregı ozenebılecegını, özel günlerde makyaj yapabileceğini vs soyledım hep. Sıkan bir anne degılım ama çok genıs de degılım. Misal aılesı tek basına AVM gezmesıne ızın verıyor ben vermıyorum dıye kötü anne oldum. Bende AVM de olayım cafede kahve ıcerım ama sız yalnız olursunuz dedıgımde " Onun annesı oralarda olmuyormuş bebek miymiş" Cumlelerı duymaya basladım. Anne babası okumuş etmıs insanlar ama nasıl dıyeyım bize göre çok rahat büyütmüş ler... Anne biliyormusun onun sevgılısı var ve annesı bılıyor dedı bana.. Bende yası geregı birilerini begenmenın normal oldugunu ama sevgili oluncak yaş olmadıgını soyleyıp duruyorum... Açıkçası bu kızla olan arkadaslıgından endıse duyuyorum.7 sınıf da daha ergen olacak ve ben degışimınden korkuyorum. Okulunu değiştirmek istiyorum. Okulumuz zaten istediğim gbı çıkmadı egıtım açısından ne yazık kı bomboş bir okul..
Sizlere sorum okul değiştirmek 7 sınıfa geçen bir çocuğu çok etkiler mı... Zaten sessız bir çoçuk daha ıcıne kapanır mı... Yoksa alışır mı.. Bilemiyorum çok mu evhamlıyım anne olarak... Daha ıyı bir okul ona daha ıyı bır lısenın kapılarını accagından zıyade şu arkadaslıktan kurtraır mı onu...
Sizlere sorum okul değiştirmek 7 sınıfa geçen bir çocuğu çok etkiler mı... Zaten sessız bir çoçuk daha ıcıne kapanır mı... Yoksa alışır mı.. Bilemiyorum çok mu evhamlıyım anne olarak... Daha ıyı bir okul ona daha ıyı bır lısenın kapılarını accagından zıyade şu arkadaslıktan kurtraır mı onu...
Son düzenleme: