- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi hayatisiltisi
-
evlat edinme sürecindeyim kısaca :) onay aşamamızda uzmanımız hamilelik süreciniz başladı hayırlı olsun demişti :) yani kısaca ben de anne olucam, sizlerden biraz farklı bir yöntemle :)
gene anlamadım çok pardon
neyini anlamadın palingene anlamadım çok pardon
bütün arkadaşlar çok teşekkür ediyorum fikirlerinizi benimle paylaştığınız ve iyi dilekleriniz için :) sanırım evet disney karakterli puzzle, renkli güzel bir resim yapabilirim :)
quarta sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum :)
neyini anlamadın palin
herkez doğum yaparak anne olmaz
kimileride evlat edinerek(ki bu gerçekten takdire şayen)
anne olurlar.bebeklerine prosedür olarak kavuşacagı günü beklemek de hamilelik sürecidir onlara.
Hanımefendi evlat edinerek bir bebek sahibi olacak... Şuan dosya vs işlemler yapiliyor kendi de yavrusuna hazirlik yapiyor yani "hamile bir anne" gibi...
Merhaba anneler,
Ben kızımı evlat edinme ile doğuracak bir anne adayıyım. Kızımın gelişine ne kadar var bilmiyorum; malum bizim hamilelik süreçlerimiz değişkenlik gösteriyor, bazen yıllar alıyor.
Bu süreçte hem kendimi oyalamak hem de kızımın odasına dekor olabilecek puzzle lar yapıp çerçeveletmek istiyorum. Ancak aklımda bazı sorular var, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
- birden fazla çocuğun olduğu bir resmi yapmak, kızımın neden tek olduğunu sorgulamasına neden olur mu?
- anne ve çok küçük bir bebeğin resminin puzzlenı yapmak, çok yanlış olur mu?
-bir de çocukların melek veya peri olarak resmedildiği (kanatlı çocuklar mesela) resimler var. Sizce bu resimler çocuğumun gelişimi açısından olumsuz olur mu?
- daha şimdiden fazla mı pimpirikliyim :)
anneler yardımcı olursanız çok sevinirim :)
anne olmak o kadar doğurmakla özdeşleşmişki, ben ve benim gibilerin anneliği bazen kafa karıştırabiliyor. evet tıbben hamile değilim belki ama ben de en az bebeğini karnında taşıyan anneler gibi sancılar çekiyorum, uykusuzum onlar gibi, inanmazsınız belki ama midem bile bulanıyor, ben de gelecek yavrum için hayaller kuruyorum, sağlıklı olsun da gerisi önemli değil diyorum, herşeyin en iyisini istiyorum evladım için. ve evet kendimce hazırlıklar yapmaya çalışıyorum kızıma, içim hep kıpır kıpır :)
Evet bebek yeni doğmuşsa ve alan kişi onu emzirirse oluyor.Ben bir keresinde küçük bir bebegi evlat edinen bir annenin göğsünden sut geldiğini duymuştum sok olmustum nasil aglamistim.. Mucize resmen ya...nasil buyuk bir sevgi...
Ben bir keresinde küçük bir bebegi evlat edinen bir annenin göğsünden sut geldiğini duymuştum sok olmustum nasil aglamistim.. Mucize resmen ya...nasil buyuk bir sevgi...
biz aile ile muhattap olmuyoruz, direk kuruma başvuru yaptık. kurum aracı olacağı için biyolojik ebeveynin bize ulaşma şansı neredeyse yok denecek kadar az...İnşallah karşı taraf ilerde sorun çıkarmaz benim tanıdığım öyle aldı çok alıştı şimdi çocuğun okuluna gidip senin annen benim diye ağlıyormuş parayı yedi tabi.Allah yardımcın olsun canım gülegüle büyüt.
Ayy çok heyecanlı. :) Bence yaşı küçük olmayacaksa bebekli resimler olmasın.Başka çocukları görünce kıskanabilir, ya da kendini farklı hissedebilir. Bebiş olacaksa her şey olabilir. Yavru hayvanlar, çizgi film türünde şeyler... Hamilelik kısa sürer umarım.
lütfen kucağına geldiğinde resimlerini göster bizleree..Evet hannesli, bebeklerini emzirebilen anneler var aramızda :) özellikle çok küçük geliyor ise ve emzirmeyi denersen belli bir müddet sonra sütün geliyor. belki doyuracak kadar değil ama bu bile bizler için bir mucize :)
biz aile ile muhattap olmuyoruz, direk kuruma başvuru yaptık. kurum aracı olacağı için biyolojik ebeveynin bize ulaşma şansı neredeyse yok denecek kadar az...
0-1 yaş arasında gelecek kızım.10 günül de olabilir, 11 aylık da; kısmetimiz neyse :) yavru hayvan ve çizgi film karakterli iki ayrı puzze yapmayı düşünüyorum şimdi.
yorum yapan tüm annelere tekrar teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?