- 6 Ağustos 2014
- 961
- 2.444
- 358
- Konu Sahibi hayatisiltisi
-
anne ve minik bebegin puzzle fikri guzel bence
rica ederim diledigince olur umarim hersey :)teşekkürler :) içime sinerek yapmak istiyorum...
Merhaba anneler,
Ben kızımı evlat edinme ile doğuracak bir anne adayıyım. Kızımın geikadar var bilmiyorum; malum bizim hamilelik süreçlerimiz değişkenlik gösteriyor, bazen yıllar alıyor.
Bu süreçte hem kendimi oyalamak hem de kızımın odasına dekor olabilecek puzzle lar yapıp çerçeveletmek istiyorum. Ancak aklımda bazı sorular var, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
- birden fazla çocuğun olduğu bir resmi yapmak, kızımın neden tek olduğunu sorgulamasına neden olur mu?
- anne ve çok küçük bir bebeğin resminin puzzlenı yapmak, çok yanlış olur mu?
-bir de çocukların melek veya peri olarak resmedildiği (kanatlı çocuklar mesela) resimler var. Sizce bu resimler çocuğumun gelişimi açısından olumsuz olur mu?
- daha şimdiden fazla mı pimpirikliyim :)
anneler yardımcı olursanız çok sevinirim :)
anne ve bebek olabolir? bir sey sorucam baba neden yok resimde? yani baba resmi olmayacaksa sadece bebek daha iyi..
ya da cokklu olmasini istiyorsan genelde cocugun dikkatini pepe, sila cekiyor..yani onlar cocuklar icin zararli olmaz herhalde...
Bu arada inşaallah kiziniz fazla bekletmez ve birbirinize hayirli olup mutlu ve huzurlu bir yasam surersiniz
hayvan yavrularının olduğu puzzleları da düşünebilirsiniz, o da önemli bence.
yeni nesil çizgi karakterleri çok bilmiyorum, çocuk temalı puzzallar arasında da bir tek bu tarz resimağlıyordu. .. baba bebekli puzzle bulamadım zaten :) yada aile çok çocuklu oluyor. işte o yüzden karar veremedim, anneler çocukların neyi nasıl yorumladığını bilirler diye fikir istedim.
çok çok çok teşekkür ederim :)
Merhaba anneler,
Ben kızımı evlat edinme ile doğuracak bir anne adayıyım. Kızımın gelişine ne kadar var bilmiyorum; malum bizim hamilelik süreçlerimiz değişkenlik gösteriyor, bazen yıllar alıyor.
Bu süreçte hem kendimi oyalamak hem de kızımın odasına dekor olabilecek puzzle lar yapıp çerçeveletmek istiyorum. Ancak aklımda bazı sorular var, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
- birden fazla çocuğun olduğu bir resmi yapmak, kızımın neden tek olduğunu sorgulamasına neden olur mu?
- anne ve çok küçük bir bebeğin resminin puzzlenı yapmak, çok yanlış olur mu?
-bir de çocukların melek veya peri olarak resmedildiği (kanatlı çocuklar mesela) resimler var. Sizce bu resimler çocuğumun gelişimi açısından olumsuz olur mu?
- daha şimdiden fazla mı pimpirikliyim :)
anneler yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Bende anlamadım desemilk cümlenizi anlamadım desem ayıp olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?