Anneler bir bakar mısınız

hayatisiltisi

Kalbiyolojik anne
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
961
2.444
358
Merhaba anneler,

Ben kızımı evlat edinme ile doğuracak bir anne adayıyım. Kızımın gelişine ne kadar var bilmiyorum; malum bizim hamilelik süreçlerimiz değişkenlik gösteriyor, bazen yıllar alıyor.

Bu süreçte hem kendimi oyalamak hem de kızımın odasına dekor olabilecek puzzle lar yapıp çerçeveletmek istiyorum. Ancak aklımda bazı sorular var, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

- birden fazla çocuğun olduğu bir resmi yapmak, kızımın neden tek olduğunu sorgulamasına neden olur mu?

- anne ve çok küçük bir bebeğin resminin puzzlenı yapmak, çok yanlış olur mu?

-bir de çocukların melek veya peri olarak resmedildiği (kanatlı çocuklar mesela) resimler var. Sizce bu resimler çocuğumun gelişimi açısından olumsuz olur mu?

- daha şimdiden fazla mı pimpirikliyim :)

anneler yardımcı olursanız çok sevinirim :)

anne ve bebek olabolir? bir sey sorucam baba neden yok resimde? yani baba resmi olmayacaksa sadece bebek daha iyi..

ya da cokklu olmasini istiyorsan genelde cocugun dikkatini pepe, sila cekiyor..yani onlar cocuklar icin zararli olmaz herhalde...

Bu arada inşaallah kiziniz fazla bekletmez ve birbirinize hayirli olup mutlu ve huzurlu bir yasam surersiniz

anne ve bebek olabolir? bir sey sorucam baba neden yok resimde? yani baba resmi olmayacaksa sadece bebek daha iyi..

ya da cokklu olmasini istiyorsan genelde cocugun dikkatini pepe, sila cekiyor..yani onlar cocuklar icin zararli olmaz herhalde...

yeni nesil çizgi karakterleri çok bilmiyorum, çocuk temalı puzzallar arasında da bir tek bu tarz resimler vardı. baba bebekli puzzle bulamadım zaten :) yada aile çok çocuklu oluyor. işte o yüzden karar veremedim, anneler çocukların neyi nasıl yorumladığını bilirler diye fikir istedim.

Bu arada inşaallah kiziniz fazla bekletmez ve birbirinize hayirli olup mutlu ve huzurlu bir yasam surersiniz

çok çok çok teşekkür ederim :)

aile cok cocuklu ise onu bence ele sen..ister istemez bilinc altina isleyebilir..

arkadas da yazmis SEVIMLI hayvanlar da olabilir..Ama o biraz riskli yani benim bir arkadasim denemisti basta sorun yoktu ama 1.5 yasindan sonra hav hav diye agliuordu mecbur cikardilar odadan(onlarinda kopek ve kedileri vardi) sonra yavas yavas geri alisti..artik bir seyden mi bir an korktu yoksa uyku zamani bir an baska birsey mi zannetti bilemiyoruz..ama istersen denehebilirsin..

ben sanırım onun ılgısını çekecek ya hayali kahraman yada hayvanlı bir şeyler koyardım..

insan suretleri biraz cıddı kaçıyor çocuk odası ıcın..

bizimkinin odasının duvarları,ördek,fil,balık,sayı ve harf gorselleri,miki ve minie mausela,şirinler ve ayılarla dolu

bu tarz puzzler ve cizgi filmlerin içinde alt beyine gönderilen mesajlar var
o sebeble ben önermiyorum.
herhangi birşey yapmanıza gerek yok odasına.
yelek örün, battaniye örün olmazmı

ilk cümlenizi anlamadım desem ayıp olurmu

evlat edinme sürecindeyim kısaca :) onay aşamamızda uzmanımız hamilelik süreciniz başladı hayırlı olsun demişti :) yani kısaca ben de anne olucam, sizlerden biraz farklı bir yöntemle :)

hayırlı olsun şimdiden, evladınızla sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim.

çocuk odasına hemen her şeyi doldurmayın bence.
güzel sade mobilyalarla döşeyin. ve oyuncaklar.
kalanını kendi zevki ile zaman içinde oluştursun.
bebek mi olacak yoksa yaşında mı gelecek?

çocukların "melek" olarak resmedildiği figürler, çocuk odası için ağır kaçabilir bu arada.

Evlat edinme ile doğurmak? Anlamadım lütfen beni bilgilendirin bişey anlamadım. Resime gelince çizgi film karakterleri olabilir.Yani başkası doğuracak bebekken mi alacaksını9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…