• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneden kızına kalacak kahve fincanları

dyyg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
2.924
0
46
İsveç
şimdi ben annemin kahve fincanlarını aldım ve bendende cocuğuma kalsın istiyorum.. iki modelide çok beğendim. ama istanbul serisi olan modası geçicek yada daha modern .. diğer pembeli olan gelecek zamana daha uygun daha eskiyi çağrıştıran bir model diye düşünüyorum sizce hangisi daha uygun olur.

Eki Görüntüle 545204

Eki Görüntüle 545203

peki internetten alsam ne olur.. bernardo mağzası vardı bizim burda kapanmış.. en yakınıda 1 saat uzakta..
Valla kırılcak birşey için kendin gidip al derim bir saat çok uzak değil uygun bir zamanda gidip alabilirsin ama zaman yoksa mecburen internetden alabilirsin , bernardo gibi bir mağazada ödemede zaten sıkıntı yaşamazsın yada kargoda ama tek sorun kırılıp kırılmayacağı

Valla kırılcak birşey için kendin gidip al derim bir saat çok uzak değil uygun bir zamanda gidip alabilirsin ama zaman yoksa mecburen internetden alabilirsin , bernardo gibi bir mağazada ödemede zaten sıkıntı yaşamazsın yada kargoda ama tek sorun kırılıp kırılmayacağı

ewt haklısın.. aynılarının pasta setide var ondanda alsam mı ama bu sefer evde çok tabak oluyor diye düşünüyorum.. misafir için olan var.. günlük olanlar var onlarıda 12 kişilik yaptım 2 takım almıştım..

bence ikiside değil güral ın ve kütahyanın daha güzel desenleri var. kahve fincanı deyince benim aklıma hep daha eski daha klasil motifler geliyor. ve klasikler asla eskimezler. dediğim iki markanın koleksiyonlarına bir bak derim.

bence ikiside değil güral ın ve kütahyanın daha güzel desenleri var. kahve fincanı deyince benim aklıma hep daha eski daha klasil motifler geliyor. ve klasikler asla eskimezler. dediğim iki markanın koleksiyonlarına bir bak derim.

olur canım bakarımm.. senın onerecegin model varsa fotosunu eklersen sevinirim

asıl favorim bu $thumb_638_product_big.webp bu fazlasıyla tuzlu sanırım hayal olarak kalıcak benim için 400 küsür tlcik.

$579_buyuk_zoom.webp gözüme kestirdiğim takımlardan birisi bu. lale desenini çok severim ben. sanırım bende bundan alacağım bir takım. biraz tuzlu 103 lira o ayrı mevzu. birde resmini yükleyemedim topkapı fincam takımı var o daha uygun. ona da bi göz at istersen.

6 tane kahve fincanına 400 tl oda güzelmiş artık bir işçi maaşıyla her ay bitane alırız

o yüzden o takım hayallerimi süslemekten öteye geçemiyor :50:

ikiside güzel bence. ama istanbul temalı olan şuan ki moda ya. yıllar sonra çocuğun bakınca o zamanlar bunlar modaymış falan der. diğer çiçek temalı olan ise klasik 50sene öncede benzeri vardı. 50sene sonrada benzeri olucak.

asıl favorim bu Eki Görüntüle 545393 bu fazlasıyla tuzlu sanırım hayal olarak kalıcak benim için 400 küsür tlcik.

Eki Görüntüle 545389 gözüme kestirdiğim takımlardan birisi bu. lale desenini çok severim ben. sanırım bende bundan alacağım bir takım. biraz tuzlu 103 lira o ayrı mevzu. birde resmini yükleyemedim topkapı fincam takımı var o daha uygun. ona da bi göz at istersen.

400 tll insan içinde kahve içmeye kıyamaz valla :=) ben ona 400tl verdim kimselere kahve içirmem derim tabi şaka bir yanada epey pahalı :=)

Back
X