Anneci eşler..

Eşi adil olmayan var mi? Hakli veya haksiz farketmeksizin hep annem hakli diyen bir esim var suçu hep bende bulur..
Kv yanlislarini anlatmaya kalktikca daha cok annesini savunuyor. Bu durumdan artik cok skildim kv bicagi her turlu kesiyor..
Siz bu tarz esleri nasil yola getirdiniz tavsiye ve onerilerinizi ogrenmek istiyorum..
ANnesini eşine asla şikayet etme
Sen şikayet ettikce senden uzaklasıp ona yaklasır
Bırak kendisi görsün eşin anne hatalarını
Benim eşim annesinin hatalarını görür
Yeni
Evli iken daha cok görürdü
Snr ben sürekli sürekli konusmaya basladım annesi
İle ilgili
Haklı iken haksız duruma düştüm
Eşim o zamanlar annesine sen haksızsın derdi
Şimdi bunu pek konu etmez
Annem haksız evet ama sen dle getirme der
Annem birsey diyemem der
Seni üzerse sen ver cevabını der
Benim sansım annesini aramam sormam eşim de ara sor demez
Eşim de haftada ya da 10 günde birr arar annesini

Ama eski evliliğim
Eski eşimin annesi yüzünden bitti
Her erkek aynı olmuyor

Hikayemiz çok benziyor benimde böyle altlı üstlü oturuyorum en ufak bişey de kaynana gelip hakaret ediyo saydiriyo gidiyo eşimde okadar anneci ki hiçbişey demiyo. Bende hep susuyorum zaten. Çok doluyum. Dün gene aynı şey Oldu. dünden kavgalıyız bugün annem uğradı kadınada rezil etti resmen niye geldin dermiscesine. Ailemi kesinlikle istemiyo doğum yaptim bir kere geldiler ondada çıktı gitti . Sonrada niye geldi bunlar dedi . Bugünde Benide azarladi annemide Bide birlikte yiyip içiyoruz ve yerden yere vurulsamda sözleriyle eşim genede otur evinde gitme demiyo Allah yardımcımız olsun belki Birgün anlar ama bugün kararlıyım gitmiycem o ve heleki beni annemin yanında rezil ettikten sonra bide bebeğim var 45 günlük

Annenin ağzı yok mu

Yani ayrı evin de varsa Kv ye karşı neden susulur

Eşin gitme demez ki sen gitmeyeceksin

Hem de Bebek'le ne işin var

Ailem kv yuzunden evime gelemiyor benle kavgali ailemle kavgali kocasiyla kavgali bi oglu var doldurup doldurup salior ustume. Ewime geldi agza alinmayacak hakaretler etti ogluda sus pus dinledi anne ne diosun diyemedi yok oglumu 18 yasinda bulup ewlendircem seni sildik hayvan kazik saygisiz aklima geldikce intikam atesiyle yaniyorum resmen.
Keşke o anda cevabını verseydin , sağlığımı kaybedince eşim biraz hak vermeye başladı bana , ama yine ağzımı açıp eleştirsem yine ben suçlu olurum orası ayrı , o karılara o anda cevap verdin verdin !!

Annenin ağzı yok mu

Yani ayrı evin de varsa Kv ye karşı neden susulur

Eşin gitme demez ki sen gitmeyeceksin

Hem de Bebek'le ne işin var
Kv öyle biri ki baş edilmez, Hemen bagiriri sesini yükseltir normal konuşurken bile öyle. benim annemse sessizdir yeri gelir laf sokar lafını söyler ama sessiz bende sessizim :KK43: Zaten artık çıkmayı düşünmüyorum bugün cagirmadilar bende gitmedim. Dünden kavgalıyız Her akşam kv gelirdi çıkarırdı yukarı bugün poğaça yapmış mutfağa bırakıp gitmiş. Yarın falanda cagirirlarsa bende az önce yedim diycem gitmiycem. Bizimki yapar yapar hiç bişey olmamış gibi devam eder.Gerçi bu seferde eşimi doldururlar ama yapacak bişey yok :KK43:

Ailem kv yuzunden evime gelemiyor benle kavgali ailemle kavgali kocasiyla kavgali bi oglu var doldurup doldurup salior ustume. Ewime geldi agza alinmayacak hakaretler etti ogluda sus pus dinledi anne ne diosun diyemedi yok oglumu 18 yasinda bulup ewlendircem seni sildik hayvan kazik saygisiz aklima geldikce intikam atesiyle yaniyorum resmen.

O aileden kurtulmak için daha ne bekliyorsun?
Senin durum ana kuzulğunu da aşmış

Söylediğiniz şey çok ilgimi çekti. Ben de aynı şeyi dusunuyordum demek bilimsel temeli de varmış. Biraz daha açar mısınız benim kayinvalidemle aramda öyle sorunlar yoktur firsat vermem zaten uzağız sukur. Ama eşim de anneci tabi. Bir arada olunca kv sanki evin hanımı kendisi evin beyi de oğlu gibi davranıyor gelin bu düzenin neresinde belli değil. 3 oğluna da aynı ama benimki ile biraz daha dusKunler. Tüm sorunlu kv gelin ilişkileri bu yüzden sorunlu bence o yüzden doktorun söylediklerini açar mısınız rica etsem.
Konu sahibi yaşadığınız şartlar olaylar farklıdır tabi ahkam kesmek istemem ama ben de anne düşkünlüğü yüzünden sorun yaşıyorum esimden duygusal olarak çok uzaklastim kaldı ki bizim çok büyük sorunlarımız bile yok. Ama insan eş istiyor anne kuzusu değil. Sizin yasadiklarinixi yaşasam annesinin yanına gönderirim muhtemelen. En azından muhattap olmamaya çalışın hiç konuşmayın mecbur kalırsanız görüşmeye iletişim kurmayin
2 aylık evliyim dediğim gibi boşanıyoruz. Annesi dışında hiç problemimiz olmadı. Annesi oğluna aşırı düşkün eşim de her türlü kusuruna rağmen annesini hep haklı görür. Haklı görmediği kadar bariz durumlarda dahi alttan alıver, yaşlı o vs diyerek benim durumu yönetemediğini ima eder. Annesiyle onun bana karşı rekabetçi tavrı ve kusur gözlüğünü giyip eleştiride sınır tanımaması üzerine tartışma yaşadım. Bunun dışında önceden meydana gelen her çeşit anne konulu sorunda eşim daha da uzaklaştı. Cinsel hayatımız yok. Adeta biz biraradayken suçluluk hissediyor annesine karşı onu ihmal ediyormuş gibi. Bu nedenle de kadın eşimi parmağında oynatıyor. Eşimle taetışmalarımız hep bu hayır diyememesi üzerine olmuştur. Durumu yönetemediği için doktora gitti ilaç kullanmaya başladı. Ben de ayrıca gittim. Doktorumun direkt yorumu bu oldu. Bu yaşına kadar onlar bir karı-koca ilişkisi yaşamış aseksüel olarak. Onun hanımı annesi. Sizi eşi olarak göremiyor bu engelden ötürü ve suçluluk hissediyor. Siz onların ilişkisine kuma gitmişsiniz. Kayınvalidem benden 40 yaş büyük fakat benimle rekabet eder. Her şeyimi eleştirir saçıma tırnağıma kadar. Ve kendini över. Şimdiye kadar eşimin tüm ilişkilerine de engel olmuş sırada ben varım eşi olmam bir şeyi değiştirmedi. 2 ayda ana doldurmasıyla boşanma eşiğine geldik maalesef....
Kv kendi kv'den çok sürünmüş. Dediğine göre onun yüzünden 2 aylık oğlunu kaybetmiş. Sonrasında oğluyla sağlıklı bir ilişki kuramamış fazlaca kontrolcü onun cinsel hayatından iş hayatına kadar her şeye müdahil patolojik bir noktaya gelmişler maalesef...

2 aylık evliyim dediğim gibi boşanıyoruz. Annesi dışında hiç problemimiz olmadı. Annesi oğluna aşırı düşkün eşim de her türlü kusuruna rağmen annesini hep haklı görür. Haklı görmediği kadar bariz durumlarda dahi alttan alıver, yaşlı o vs diyerek benim durumu yönetemediğini ima eder. Annesiyle onun bana karşı rekabetçi tavrı ve kusur gözlüğünü giyip eleştiride sınır tanımaması üzerine tartışma yaşadım. Bunun dışında önceden meydana gelen her çeşit anne konulu sorunda eşim daha da uzaklaştı. Cinsel hayatımız yok. Adeta biz biraradayken suçluluk hissediyor annesine karşı onu ihmal ediyormuş gibi. Bu nedenle de kadın eşimi parmağında oynatıyor. Eşimle taetışmalarımız hep bu hayır diyememesi üzerine olmuştur. Durumu yönetemediği için doktora gitti ilaç kullanmaya başladı. Ben de ayrıca gittim. Doktorumun direkt yorumu bu oldu. Bu yaşına kadar onlar bir karı-koca ilişkisi yaşamış aseksüel olarak. Onun hanımı annesi. Sizi eşi olarak göremiyor bu engelden ötürü ve suçluluk hissediyor. Siz onların ilişkisine kuma gitmişsiniz. Kayınvalidem benden 40 yaş büyük fakat benimle rekabet eder. Her şeyimi eleştirir saçıma tırnağıma kadar. Ve kendini över. Şimdiye kadar eşimin tüm ilişkilerine de engel olmuş sırada ben varım eşi olmam bir şeyi değiştirmedi. 2 ayda ana doldurmasıyla boşanma eşiğine geldik maalesef....
Kv kendi kv'den çok sürünmüş. Dediğine göre onun yüzünden 2 aylık oğlunu kaybetmiş. Sonrasında oğluyla sağlıklı bir ilişki kuramamış fazlaca kontrolcü onun cinsel hayatından iş hayatına kadar her şeye müdahil patolojik bir noktaya gelmişler maalesef...
Allah yardımcınız olsun. Anne oğul ciddi psikolojik tedaviye ihtiyaçları var ve ugrasilacak gibi değil. Ne yazık ki toplumumuzda çok var kimisi az kimisi fazla yaşıyor bu dururmu

Bence de burdaki sorun anneci eş değil
Annesinin bu söylediklerine tepki vermiyorsa eşiniz daha başka sorunlar var demektir

Eşi adil olmayan var mi? Hakli veya haksiz farketmeksizin hep annem hakli diyen bir esim var suçu hep bende bulur..
Kv yanlislarini anlatmaya kalktikca daha cok annesini savunuyor. Bu durumdan artik cok skildim kv bicagi her turlu kesiyor..
Siz bu tarz esleri nasil yola getirdiniz tavsiye ve onerilerinizi

Siz bu tarz esleri nasil yola getirdiniz tavsiye ve onerilerinizi ogrenmek istiyorum..

Bu bence bir erkek icin asilmaz bir tabu. Annesi haksizsa bile onu esinin elestirmesini istemez. Ondan dogrulari duymak onu daha da sinirlendirir. Bence her firsatta annesinin ne kadar iyi oldugunu onu cok sevdiginizi soyleyin. Kotuleyen taraf siz olmayin. Bazi seyleti laf arasinda kucucuk dokundurarak gecin. Bazi seyleride kayinvalidenizle konusun. Saka yollu. Emin olun ben ailem ne kadsr suclu olursa olsun, esimi konusturmam. Ama gider aileme konusurum. Bunu esim bilmek zorunda degil tabiki.
Benim eşim anneci de degil aileci. Tam bir şey konuşuyoruz telefonu çalar sözümü Keser cümlemin bitirmesini beklemez hemen o telefonu açar Ne bileyim Birisi onu çağırsa hemen kalkıp gider ben evde tek başıma yaşıyorum resmen bekar hayatı yaşıyorum hemen hemen 8 aydır evdeyiz Bir buçuk aylık hamileyim Pazartesi günü benim için çok önemli bir gündü bana kah teşhisi konuldu bunun üzerine birçok test yapıldı Buna rağmen ben hamile kaldım ama onda hiçbir şekilde bana karşı bir ilgi gibi bir şey yoktu her Allah'ın günü kahveye gidiyor okey oynuyor beni sürekli anasının evine atıyor Pazartesi günü benim sonuçlarım çıkacaktı çok yalvardım ona dedim Benimle gel Benimle Ol seni desteğine ihtiyacım var annen de gitmek istemiyorum dedim çalışmam lazım dedi işe gitti işte bir sıkıntı çıkmış eve geldi dedim O işte bak ne güzel Tam da şansa beraber gideceğiz annesi tutturdu ben de gideceğim diye merakından çatlardı yoksa evde sonuclar ne çıkmış hastaneye gittim benimle gelmedi içeriye dışarıda arabada bekledi doktor bana sen de kah bulamadık ama daha büyük sıkıntı var Çok büyük risk altındasin her an kanser olabilirsin çok sayıda kanser hücren var dedi Ben bunu ona söyledim zaten stresliydim daha fazla stresli oldum ama o annesiyle Kürtçe konuşuyordu anlamıyorum o annesiyle birlikte sohbet ediyor muhabbet ediyordu sonra oradan çıkıp diğer hastaneye gittim sonucumu göstermek için indik arabadan annesiyle kol kola girmiş önden gidiyorlardı Ben onların arkalarındaydım Sonra sıra bekliyoruz oturduk en on boştu ama benim eşim benim yanıma oturmadı arkaya oturdu kaynanam da koştu oğlunun yanına oturdu Sonra gittim doktorun yanına doktor bu sonuçlar imkansız Sen %100 kahsin ama sana tedavi başlamam lazım hamilesin O yüzden bunun teşhis edilmesi lazım yoksa vereceğim ilaç çocuğuna zarar verecek dedi ikinci Stres oldum bana bir sayfa dolusu yazı yazıp Acil hasta diye üniversiteye yolladı sonra üniversiteye gittik aynı şekilde kaynanamla eşim önden kol kola gidiyorlar Ben onların arkalarındayım sıra bekliyoruz onlar yan yana oturmuş ben tek başımayım en son dayanamadım yazdım ben sana yalvardım gel diye bunun için değil Benim sana ihtiyacım var biraz Yanıma gelebilirsin dedim bana cevap olarak yine Saçmalama tamam mı yazmış sonra eve gittiğimizde bayağı tartıştım ama o kendisini haklı çıkartmaya çalıştı annesinin yanında yanıma Gelemezmiş ayıpmış öyle dedi benim ona en ihtiyacım olduğu zaman o annesini egliyordu

Yıllarca bu durumdan çok çektim. Annesi her zaman hakliydi. Eşim korkuyordu ,asla ona birsey diyemiyordu , bende 5 yıl boyunca sessiz kaldım. Kesmedim tavır yapmadım , o küstü biz alttan aldık konuştuk, aman yapma etme diye eşim kapılarını asindiriyordu. Hatayı biraz da kendimde buldum, ben meğerse hep kendimden ödün vermişim, hiç tepki vermemisim , neden hep susmusum. Onun yüreği yapacağına hep benimki yandı. Ama artık gözümü açtım, ona onun gibi oldum. Eşimi karşıma aldım, resti çektim. Eşimde zamanla annesini tanımaya başladı, ufak ufak tepki vermeye başladı. Bense son olarak öyle bir kavga ettimki kv ile 5 yılın, soyleyemediklerim acısını çıkarttım. Eşim gıkk diyemedi. Seni asla görmek istemiyorum , evimde çocuklarımın yanında istemiyorum , gerekirse oğlunu da silerim , diyip konuşmayı bitirdim. Şimdi benim içim rahat onun ici yansın. Çok şükür Allahima iyi ki yapmışım

Back
X