Anneci eşler..

boga_hatunu

Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
935
1.109
113
Eşi adil olmayan var mi? Hakli veya haksiz farketmeksizin hep annem hakli diyen bir esim var suçu hep bende bulur..
Kv yanlislarini anlatmaya kalktikca daha cok annesini savunuyor. Bu durumdan artik cok skildim kv bicagi her turlu kesiyor..
Siz bu tarz esleri nasil yola getirdiniz tavsiye ve onerilerinizi ogrenmek istiyorum..

Bu bence bir erkek icin asilmaz bir tabu. Annesi haksizsa bile onu esinin elestirmesini istemez. Ondan dogrulari duymak onu daha da sinirlendirir. Bence her firsatta annesinin ne kadar iyi oldugunu onu cok sevdiginizi soyleyin. Kotuleyen taraf siz olmayin. Bazi seyleti laf arasinda kucucuk dokundurarak gecin. Bazi seyleride kayinvalidenizle konusun. Saka yollu. Emin olun ben ailem ne kadsr suclu olursa olsun, esimi konusturmam. Ama gider aileme konusurum. Bunu esim bilmek zorunda degil tabiki.

7 yıllık tecrübeyle söylüyorum asla ve asla bu konuyu aşamazsın...En Büyük KKben yıldım artık..:işsiz:çünkü hiçbir zaman haksız olmaz yanlış yapmaz kişiler onlar..bana bir arkadaşım demiştiki erkek olarak annesinin haksız olduğunun farkında bile olsa bunu kabullenmek zordur diye..:skandal:ya arkadaş ben kendi annemin hatasını kabulleniyorum..benimde ikiz erkek bebeklerim var ileride böyle olmaması için elimden geleni yapacağım...
bizim yapacağımız tek şey eşlerimizin ailesini sürekli pohpohlamak..onlar hakkında ters birşey söylememek..

Ailem kv yuzunden evime gelemiyor benle kavgali ailemle kavgali kocasiyla kavgali bi oglu var doldurup doldurup salior ustume. Ewime geldi agza alinmayacak hakaretler etti ogluda sus pus dinledi anne ne diosun diyemedi yok oglumu 18 yasinda bulup ewlendircem seni sildik hayvan kazik saygisiz aklima geldikce intikam atesiyle yaniyorum resmen.

Ailem kv yuzunden evime gelemiyor benle kavgali ailemle kavgali kocasiyla kavgali bi oglu var doldurup doldurup salior ustume. Ewime geldi agza alinmayacak hakaretler etti ogluda sus pus dinledi anne ne diosun diyemedi yok oglumu 18 yasinda bulup ewlendircem seni sildik hayvan kazik saygisiz aklima geldikce intikam atesiyle yaniyorum resmen.

Bir adamın karısına ağza alınmayacak hakaret ediliyor, adam sus pus dinliyor.
Başkasıyla evlendirileceği söyleniyor ama adam karısını savunmuyor...Karısına saygı duymuyor, duyulmasını talep etmiyor...

Biz buna "anneci eş" değil de başka bir şey diyoruz ama banlanmak istemiyorum...

Ailesini kötülemeyeceksin, canını sıkan bir durum olursa sadece kırıldığını söyleyeceksin. Büyük ihtimalle eşinin savunması annem ne diyeyim, sen yanlış anladın şaka yapmıştır falan filan. eşine arkanda durmazsa bir daha ki sefere annesini kendin uyaracağını söyleyeceksin. KV den seni kıracak bir davranış yaptığında hemen tepkini gösterip neden ne niyetle böyle dediğini soracaksın. Kocan da arada kalmadığı için mutlu olacak, KV denin söylediği söz içinde patladığı için sen mutlu olacaksın. Zamanla kocana şikayet etmelerin azalacak, KV den de şikayet edemeyecek çünkü öncesinde davranışı başlatan o. Şikayet etse bile bu sefer kocan annesine tepki gösterecek. Tecrübe ile sabittir.

Ben hiçbirzaman eşime senin annende şöyle diye başlayan bir cümle kurmadim. .
Kayinvalidemle sorun varsa direk onunla hallettim. Eşime bunu hiç yansitmadim.
Çozemediysem de lafimi yedim oturdum kimi zaman ama bunu asla eşim bilmedi.
Zamanla kendisi gördü bazı şeyleri.

Mesela 1.5 ay Kayinvalidemle kaldım kavga ettik tabiki doğal olarak. .
Aradan 3 ay geçti şimdi yine eşim 1 ay kalmak istiyor ben istiyor muyum Hayır ama kavgada çıkarmiyorum.
Çünkü kavgasiz olarak ikna edeceğim planlarım var ;) her erkek biraz da olsa annecidir.

Ama böyle sen hicbirsey yapmayıp kendi görüyor ya bazı şeyleri güzel bi duygu aslında

Artk annesi hakkinda kotu yorum yapmiorum hatta aksine onu dusunuormus gibi konusuorum bide boyle denicem ins ise yarar

Artk annesi hakkinda kotu yorum yapmiorum hatta aksine onu dusunuormus gibi konusuorum bide boyle denicem ins ise yarar
İşe yarar, daha doğrusu yaramasi lazım. Farzedinki aileniz çok kötü ve anlayışsız, eşiniz size sürekli ailenizi kötülese, görüşmek istemese ve sizin görüşmenizden rahatsızlık duysa sizde laf soyletmezsiniz. Eşim bana sürekli annemlere gidelim baskısı yapardı. Haftanın 3-4 günü gitsem bile hiç gitmiyorsun muamelesi yapardı. Çözümü hadi annenlere gidelim demekte buldum :halay:. Bu sefer eşim boşver başka zaman gideriz, yorgunum demeye başladı.

Ailesine Ufak tefek birşeyler alırdı. O dönem maddi olarak sıkışık olmamıza, ekmek alacak paramız kalmamasına rağmen son parasını ailesine verirdi. Önceden tartisirdim şimdi hiç ilgilenmiyorum, aksine ben hediyeler alıyorum şimdi eşim kızıyor çok alıyorsun diye. Zaten çocuklar olduktan kendi mesafeli olmaya başladı. Evlilik biraz strateji oyunu

Ewd taktik degistiriosun surekli hele bide benimki gibi anaci olunca

Eşim bi zamanlar öyleydi şimdi yüzde doksan ben haklıyım onun gözünde. Kv ile de aramız hiç bozulmadı onu yola getirirken

Annesini babasını saymayacağınız ailenizle anlaşamayacak hiç kimseyle evlenmeyin...
Kesin ve net çözüm.
Böylece ne bu konular açılır ne de sorun yaşarsınız :KK54:

Anne kuzusu erkeği değiştirmek imkansız, kendimden biliyorum 2 ayda göreceğimş gördüm boşanma davası açmasını söyledim sebebi sadece annesi ve ona hayır diyememesi. Maalesef gittiğim doktor aseksüel olarak anne oğul evli hissettiklerini benim kuma gittiğimi bile söyledi (eşimin yaşı var 44) o nedenle kendinizi suçlamayı bırakın eşini değişmeyecek. Yapabileceğiniz tek şey 3 maymun tabii haysiyetinizi ayaklar altına almamak üzere...

Valla çozen varsa banada soylesin benim esimde hep der onlar buyuk hatalari olsa bile soylemicekmisiz yasli insanlarmis alttan alicakmisiz Allahala baska ..bende inadima direk kv nin yuzune derim bisey olunca esimede diyince duymak istemez yasli dedigi anneside 47 yasinda..

Ya kimisi oyle ki tehdit edior kv hele bana bisey yapsin oglunu fisekler uzerlerine salarim die bunu nasil yapiolar anlamiorum.

Back
X