kaç saattir ilk sayfadan sona kadar okudumKimse yazmamış henüz ama okuyup merak edenler için , 3. günüm doldu canlarım yarın sürüciim kürü nasıl olcak bakalım yazıcam yine
Bugün anneme bu siteden bahsediyordum saç hakkında bilgi alıyorum derken bana anneannemin uyguladığı formülden bahsetti... Küçüklükten beri anneannem annemin saçlarını ayda bir kere bu formülden uygulamış ve annemin saçı öyle sağlıklı ve gürmüşki hızlı hızlıda uzarmış..
Formül şu:küçük top top hindiztan cevizlerini (kahverengi) toprak tasın içinde zeytinyağı ile iyice sürte sürte eritirmiş üstünede karanfil dövüp eklermiş bende şimdi yarın bu hindistan cevizlerinden aktarlardan bulmaya çalışcam...
Annemin saçları o kadar güzelki ipek gibiler ışıl ışıl dümdüz ve akıcı iyiki bu konuyu açmışım anneme... :dance:
ohoo yıl olmuşben bir kere denedim bunu ama katlanamadım o yağa çıkmadı bi türlü bide ilk yapışımda bişey olur diye bekledim ama olmadı parıldamadı hiç bende sabırsız insanım 55 kere yapıp uzamasını bekleyemem diye devam etmedim hayırlısı şimdi saçlarım biraz iyileşik ve uzadı da kendi haline bıraktım kafası rahat olsun diye en iyisi böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?