Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

maşallah yaa neler var. ben de yarın araştırayım. ek bi bakım olarak 15 günde bir yapayım. hem saçlarım da kuru benim.

amaa ben sızma, hakiki zeytin yağı bulamam. inşallah market zeytinyağı işe yarar. kullananlar bana bilgi verebilir mi? var mı market zeytinyağı kullanan???

maşallah yaa neler var. ben de yarın araştırayım. ek bi bakım olarak 15 günde bir yapayım. hem saçlarım da kuru benim.

amaa ben sızma, hakiki zeytin yağı bulamam. inşallah market zeytinyağı işe yarar. kullananlar bana bilgi verebilir mi? var mı market zeytinyağı kullanan???

sorun olmaz bence canim oyle kullanan da vardi

ben de bu karisimi saf zeytinyagi ile yaptim ama daha once sacima sirf zeytinyagi surmustum ona marketlerden alinan zeytinyagi ile yapmistim o da cok iyi olmustu (bu arada ben isitmadan yapmistim ama zeytinyagini cok az isitip yapanlar da cok memnun kalmislar )vereliniortak

cevap icin ck cok tesekkur ederim

bende 10 tane karanfili 3 adet muskati hamakta dovmustum direkt ezildiler zaten sonra zeytinyaginda 3 gun bekletip sacimi surmustum simdi de kalan yarisini kullanacagim ama bu surede hep disarida beklediler sorun olmaz sanirim ben kullaniyim bosa gitmesin diyorum

tekrardan bu cok guzel formulu bizimle paylasan CATGIRL24 arkadasimiza sonsuz tesekkurler :))

peki netice nasıldı.merak ettim sonucunuzu.saçlarınız yumuşacık parlak oldumu

peki netice nasıldı.merak ettim sonucunuzu.saçlarınız yumuşacık parlak oldumu

evet canim ki ben elinden duzlestirici dusurmeyen bi insanim (hatta markasini da veriyim babyliss pro 230 ) sacimi 230 derecede duzlestirim son zamanlarda da masaya heveslenmistim masa yapiyordum saclarim artik puskul puskuldu )

sonra bu formulu yaptim ve yumusacik oldu ben oyle yumusaklik gormedim resmen sac bakim kremlerinin yaptiginin kac mislisi

uzatma konusunda emin degilim sacim uzuyor ama bi kac sebebi olabilir (artik hem duzlestirici hem masa biraktim internetten aldigim bi bakim yagini kullaniyorum bi de arada bunu yapiyorum ama hangisi en etkili bilemem ) ama ozellikle kuru sert saclar icin birebir kaydirigubbakcemile2

saç bakım: 1 ampul bepanten- 1 ampul evigen-3 baş büyük sarmısak-bir adet limon( suyunu al)-yarım çay bardağı zeytinyağı(hakiki olucak) -1 adet yumurta
1 tatlı kaşığı badem yağı-1 tatlı kaşığı saç bakım yağı.hepsini karıştır 2 saat kafanda kalsın.masaj yaparak uygula.2 saat sonra ılık
suyla yıka

bunu bugün öğrendim.hem catgril24 tarifini yapıcam hemde bunu.bu tarif saç dökülmesni engelliyor ve yeniden çıkarıyor.

bunu uygulayıp saçını uzatan varmıı? benim saçlarımda kuru sert. bayramdan sonra turplu suya başlıcaktım ama bu yumşatıyosa parlatıyosa bunu yapayım. gerçekten yumşatıp parlatıyomu uzamasuından çok bu önemli benim için

bunu uygulayıp saçını uzatan varmıı? benim saçlarımda kuru sert. bayramdan sonra turplu suya başlıcaktım ama bu yumşatıyosa parlatıyosa bunu yapayım. gerçekten yumşatıp parlatıyomu uzamasuından çok bu önemli benim için

canim GERCEKTEN yumusatip parlatio icine sadece arkadasin soylediklerini koy aman sunu da koyuyum nolcak bunu da ekleyim faydaliymis deme eger sonucu begenmezsen gel benimle kavga et:))) kaydirigubbakcemile5 benim saclarim kadar kuru ve sert ve de puskul puskul olamaz heralde saclarim benimkini bile duzelti bence sonucu cok begenceksin ama baktin begenmedin kusura bakma o zaman her sacta etki etmiyomus diyecegim hatta muskat parasini da ben gonderiyim o taktirde sırnaşık şey

uzatma konusunda emin degilim sacim uzuyor ama bi kac sebebi olabilir (artik hem duzlestirici hem masa biraktim internetten aldigim bi bakim yagini kullaniyorum bi de arada bunu yapiyorum ama hangisi en etkili bilemem ) ama ozellikle kuru sert saclar icin birebir kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

bence bu karışım uzatıyordur.çünkü catgirl24 saçıda çok hızlı uzatıyor demişti.ben yapıcam ama halis zeytinyağı bulamadım.birde çok pahalı sanırım.marketdeki zetinyağlar faydası pek olmaz diye düşünüyorum

canim GERCEKTEN yumusatip parlatio icine sadece arkadasin soylediklerini koy aman sunu da koyuyum nolcak bunu da ekleyim faydaliymis deme eger sonucu begenmezsen gel benimle kavga et:))) kaydirigubbakcemile5 benim saclarim kadar kuru ve sert ve de puskul puskul olamaz heralde saclarim benimkini bile duzelti bence sonucu cok begenceksin ama baktin begenmedin kusura bakma o zaman her sacta etki etmiyomus diyecegim hatta muskat parasini da ben gonderiyim o taktirde sırnaşık şey

olmassa olmaz canım ya sizde kendi deneyimlerinizi yazıyosunuz. şimdilik turplu su yapıyorum.yumşatıyo bayaa:lepi:alkisalkisalkis 1 ay bunu yapcam baktım fayda etmedi muskaaat bekle ben geliyorum soyunuzu tüketcem...:sm_cool::dance:

merhaba ben yeni üye oldum saçlarım çok yıprandı çok işlem yapıldı matlaştı bende deniyeyim barisenağlama

Uzatıyormu bilmiyorum ama çok yumuşak ,parlak ve kolay şekil alan saçlar oluyor kullanınca...

uzatma konusunda emin degilim sacim uzuyor ama bi kac sebebi olabilir (artik hem duzlestirici hem masa biraktim internetten aldigim bi bakim yagini kullaniyorum bi de arada bunu yapiyorum ama hangisi en etkili bilemem ) ama ozellikle kuru sert saclar icin birebir kaydirigubbakcemile2

bence bu karışım uzatıyordur.çünkü catgirl24 saçıda çok hızlı uzatıyor demişti.ben yapıcam ama halis zeytinyağı bulamadım.birde çok pahalı sanırım.marketdeki zetinyağlar faydası pek olmaz diye düşünüyorum[/QUOTE]
Kesinlikle kuru saçlara çok iyi geliyor
Canım, aktarlarda halis zeytinyağı var, sor istersen.

ayda bır yapıyorum faydası varda onu parcalamak bana olumm
Ben muskatları alırken tek tek seçip sonra aktara çektriyorum, çok rahat oluyor

ben 2 defa yaptim.
saclarim yagli gibi oldu.
sanki haftalardir yikanmamis gibi.

Saç tipin normalde nasıl canım?

Son düzenleme:
kizlar ben de teminat veririm ki saclari uzatiyor.
ama hemen degil.. yani yaptiktan ancak 1 ay sonra uzadigini farkediyorsunuz.. ondan sonra da hizla uzuyorlar.. ben sadece 2 kez yaptim butun yaz boyunca ki benim saclarim cok yavas uzar.. 5 cmlik bir uzama var. benim icin iyi bisi bu..

kizlar ben de teminat veririm ki saclari uzatiyor.
ama hemen degil.. yani yaptiktan ancak 1 ay sonra uzadigini farkediyorsunuz.. ondan sonra da hizla uzuyorlar.. ben sadece 2 kez yaptim butun yaz boyunca ki benim saclarim cok yavas uzar.. 5 cmlik bir uzama var. benim icin iyi bisi bu..

Süper canım, ister uzasın ister uzamasın ben bu formülü devamlı kullanacağım, bir kere denedim vazgeçemedim bir daha :)

canim bende bu formulu yapip vazgecmeyip cok begenip herkeslere soyleyenlerdeyim:))

kucuk bi sorum var hani bu yaglari azicik isitip kullanmak daha da faydali ya acaba bu zeytinyagi karanfil muskat karisimi icinde gecerli olabilir mi yani 3 gun beklettikten sonra azicik isitip kullansak nasil olur acaba ??

X