Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

annaneni tarifini daha once okumustum hatta malzemesini aldim bir kenada duruyor
arkadasimada bahsetmistim onun icin bugun hazirladim
bu karisimi sacimiz kuru iken suruyoruz diye biliyorum ben yani normalde islakken maske olmaz ve tutmaz
sonuclarini yazarim

çok ilgimi çekti cnm, yapmaya karar verdim ama umarım becerebilirim. zaten hep eski ve yaşlı insanların yaptıklarını mantıklı bulmuşumdur. bi de hindistan cevizinin kokusuna bayılıyorum. mis gibi olucamzemuszemus

benim saçlarım açıcı yüzünden çok yıprandılar..mafoldumben hiç düzleştirmiorum zaten fön suyu aldım ama düzleştirmiorum ama onu kullanıcam bakım yaptığı söyleniyo..bu karışımıda denicem..inş. işe yarar uzatıosa bide işte o zmn yuppiiikaydirigubbakcemile3

Bende saçımı yeni boyattım röfle yaptırdım bakıma devam ediyorum biraz sıklaştırdım daha etkili oluyor boyalı saçlarda.. Bir yandan da saçım iyi uzuyor..

[ı]benim saçlarım açıcı yüzünden çok yıprandılar..mafoldumben hiç düzleştirmiorum zaten fön suyu aldım ama düzleştirmiorum ama onu kullanıcam bakım yaptığı söyleniyo..bu karışımıda denicem..inş. Işe yarar uzatıosa bide işte o zmn yuppiiikaydirigubbakcemile3[/ı]

fön suyu ne kı nası bısı ???

Fön suyu fönden önce saça sıkılıyor bildiğim kadarıyla, saça daha kolay şekil veriyor ve saç yıpranmıyor.. Ben hiç fön çektirmem bu yüzden bildiğim kadarıyla söylüyorum..

my.php
[/URL][/IMG]

bu foto 6.6.2009 tarihli .şimdiki halide bu.acaba uzamışmı.sanki normal uzamış gibi geldibana

Bana iyi uzamış gibi geldi 47 günde... 1.5 cm normal uzama olsa boynundaki saç omzuna doğru uzamış,tabi çok acele ettiğimiz için uzamıyomuş gibi geliyor.. Yanılmıyorsam gene 2-3 csm uzamış gibi..

Bu arada ben bu karışımın içine başka yağlarda ekledim daha iyi olsun diye aklınızda bulunsun.. Mecitefendinin yağ karışımını koydum..

slmlar ben de tanesi 1 milyondan 3 adet aldim bakalim evde karanfil var zaten bi de zeytinyagi var ama su teneke kutularda olanlardan ole has zeytinyagi degil sanirim onlar ama yine de yapacagim bakalim insallah ise yarar ben zaten arada suruyorum sadece bu zeytinyagini sacimi badem yagiyla karistirip surmustum o ise yaramadi pek kotu geldi saclarima ama sirf zeytinyagi yumusacik yapiyor insallah bu da iyi gelir yine yazarim sonuclariii :))

canim 3 gun gecti uzerinden su an basimda surulu bir sekilde bekliyorum insallah iyi gelir benim saclarima tekrardan tesekkurler

ınşallah sende faydasını görürsün zeytinyağı çok faydalı muskatta kan dolaşımını hızlandıran bir etkiye sahip. Upuzun sağlıklı saçlara...

İnşallah sende faydasını görürsün zeytinyağı çok faydalı muskatta kan dolaşımını hızlandıran bir etkiye sahip. Upuzun sağlıklı saçlara...

canimm dun yaptim ilk defa muskatli olarak normalde zeytinyagi yapiyordum ama muskati bilmiyordum bi daha ne zaman yapiyim benim saclarim cok fena durumdalar da :gitme:

Bunu çok sık yapmana gerek yok haftada bir yada 2 haftada bir yapabilirsin. Sen saçlarını uzatmak amaçlımı yoksa bakım amaçlımı yapıyosun cnm..

Bunu çok sık yapmana gerek yok haftada bir yada 2 haftada bir yapabilirsin. Sen saçlarını uzatmak amaçlımı yoksa bakım amaçlımı yapıyosun cnm..

ikisi de canim ya aslinda uzamalarini coo...ookk istiyorum ama nafile tabii bakimda sart o zaman ben her hafta yapayimm bi sakincasi olmaz sanirim demi:1hug:

Saçının durumuna göre ayarlamalısın saçının ihtiyacına göre değişir hafta da 1 defadan fazla yapma gerek yok bence. ınşallah sorunun hallolur..

Merhabalar
Bende bu formülü iki haftadır uyguluyorum. Ama benim saçlarım çok kalın telli ve kuru o yüzden 2-3 günde bir yapıyorum. Daha uzatıp uzatmadığını çok anlamıyorum ama kesinlikle saçlarım artık daha yumuşak çok kolay şekle giriyor.. Birde sanki kırıklarıma da faydası oldu...

Annem şimdi vakit bulupta yapamasa da gençliğinde hiç aksatmadan yapmış. Keşke saçlarını görseniz pırıl pırıl, yumuşacık, rengi capcanlı görünüyor. En önemlisi saçları çok hızlı uzuyor, o yaşta bile çok sağlıklı saçları. Benimde saçlarım hızlı uzuyor.. Sağlıklı saç hızlı uzar.

Saçların yumuşayıp şekle girmeye başladıysa değişimi yavaş yavaş görüyorsun demektir..

Annem şimdi vakit bulupta yapamasa da gençliğinde hiç aksatmadan yapmış. Keşke saçlarını görseniz pırıl pırıl, yumuşacık, rengi capcanlı görünüyor. En önemlisi saçları çok hızlı uzuyor, o yaşta bile çok sağlıklı saçları. Benimde saçlarım hızlı uzuyor.. Sağlıklı saç hızlı uzar.

Saçların yumuşayıp şekle girmeye başladıysa değişimi yavaş yavaş görüyorsun demektir..

Vallahi hayatım saçı uzatır mı uzatmaz mı bilemiyorum ama, bir kaç gün evvel denedim bu acayip bir şey, saçlarım normalde zaten parlaktır ama ben hayatımda böyle bir şey görmedim.Işıl ışıl,nefis kokuyor ve yumuşacık böyle anlatılamaz bir şey var saçlarımda.Bu tarifi paylaştığın için teşekkür ederim.ben haftada 1 kere yapmaya karar verdim, özellikle özel günlerden bir evvelki gece sürüp sabaha yıkayacağım.Çok teşekkür ederim :)

X