Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

Hatta az önce dayanamadım muskatı önce taşla ezdim rondoya attım karanfil atıp geçirdim
içine zeytin yağı ekleyip bir kaba koydum beklemeye başladım kaydirigubbakcemile3

Kızlar ya bu yağın dibine muskatların tortusu birikmiş hepsini karıştırıp mı sürcez sadece yağı mı sürülcek biri açıklama yapsın lütfen

slm gübüscüm nasil gidiyor sarmisakmi cok kötü kokmuyormu ben bir kere yaptim cok koktubenneyaptımki

yok canım ya kokmuyor.elidorun şampuanı ve kremini kullanıyorum onların kokusu çok hoş koku filan yok.hatta geçen yaptığımda akşam gezmeye gittik.nerden baksan 14 15 bayan vardı kimse kokuyor filan demedi.ayrıca saçlarım sanki daha bir güzel gibi gelmeye başladı.bu arada bi de boyattım.rengi biraz koyu oldu.şuan için gelişmelerden memnunum.yani uzadfığını henüz görmedim.

Kızlar ya bu yağın dibine muskatların tortusu birikmiş hepsini karıştırıp mı sürcez sadece yağı mı sürülcek biri açıklama yapsın lütfen

Aslında bu sana kalmış, ama ben tortulu sürdüm... Merak etme saçtan arınıyor. Önce duru suyla saçımdan yağı akıtıp sonra şampuanlıyorum.

birkavanoza 2 baş sarımsak soyup koydum içine yarıya kadar zeytinyağı döktüm.mutfakta pencerenin önünde duruyor.yağını sürüyorum bide içinden bir tane alıp kesiyorum alnımın üst kısmı sağ ve sol taraf olmak üzere saçlar cansız oralara sürtüyorum.bide kaşlarıma sürtüyorum.bir saat sonra filan yıkıyorum.

Gerçekten süper bir formülmüş
paylaşan arkadaşa tşk ederim a.s.
saçlarım çok canlı duruyo ve hızlı uzuyo :teytey:

arkadaşlar ben aldım o hindistan cevizinden ama hiç hindistan cevizi gibi kokmuyo. doğrumu aldım bilmiyorum. bide bu karışımı 3 gün bekletecekmişiz ama buzdolabındmı oda sıcaklığındamı ?

arkadaşlar ben aldım o hindistan cevizinden ama hiç hindistan cevizi gibi kokmuyo. doğrumu aldım bilmiyorum. bide bu karışımı 3 gün bekletecekmişiz ama buzdolabındmı oda sıcaklığındamı ?

evet hindistan cevizi gibi kokmuyo oda sıcaklığı olcak gamyoncuiremsu

Küçük hindistan cevizi (Myristica), portakal ağacına benzeyen, anavatanı Banda Adaları olan bir tropik ağaç cinsidir. Hindistan ceviziyle ilgisi yoktur.

Muskat ya da hint cevizi adıyla da bilinir. Karayipler bölgesinde, özellikle de Grenada'da yetişir. Bitkinin tohumları baharat olarak kullanılır. 2-3 cm uzunlukta, 1-2 cm çapta, oval, cevize benzer tohumlar vardır. Tohumlar sabit yağ, uçucu yağ ve rezin taşır.

slm ya ben 3 gün bekletip yaptım bunu ama döküldü hep sacımda kalmadı sen nasıl yaptın mafoldumben

slm ya ben 3 gün bekletip yaptım bunu ama döküldü hep sacımda kalmadı sen nasıl yaptın mafoldumben

Canım bunu daha öncede açıklamıştım. Zeytinyağı cilde ve saça çok faydalı bir şeydir. Kozmetikte ve ilaçlarda bile kullanılır, kaldı ki saçı dökmesi söz konusu bile olamaz. Eskiden beri büyüklerimiz zeytinyağlı sabunlarla saçlarını yıkamışlar.

Senin saçının dökülmesi tesadüf olabilir, stresten, mevsimden, saçın çok kıvırcık olmasından (yani kıvırcık saç yağlı bakım yapıldığında yumuşar ve daha önceki yıkamalarda aralarda kalan ölü saçlar yağlı bakımda kendini salar)

Sözün özü korkacak bir şey yok bakım yapmaya devam..

aaa sonradan fakettim sanırım karışım döküldü saçından eğer öyleyse saçına bone tak yada poşet geçir dahaiyi olur. Dökülmesinde bir şey yok aynı etkiyi görürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…