Merhaba. Benim önümüzdeki ay düğünüm var. Geçen anneannemin yanına gittim. durup dururken düğünümde gram takacağını ama bunu tam altın olarak söyletmek istediğini söyledi. Ben de düğünümde söyletme olmayacak dedim( takı da söylüyorlar ya kim ne taktı. Ben onu söyletmeyeceğim) o da güldü o Zaman sorun yok diye. Anneannesi gram altın taktı dedirtmem kimseye dedi.
çok bozuldum çünkü bu ay erkek kuzenimin düğünü oldu. Ona 2 bilezik bir de altınlı zincir aldığını biliyorum. Zaten onlar uzun süredir hazırdı. Çok garip hissettim. Anneannemin durumu çok iyidir. Kolu altın bilezik dolu. Markete kiralık dükkanı var. O kadar para içinde bana 2500 TL ayırmış çok gücüme gitti. O torunu da ben torunu değil miyim? Bu yüzden benim düğünüme gelsin istemiyorum. Anneannem annemle konuşmuyor. Annem dedemin cenazesine bile gitmemiş birisi. Ama bizim aramız iyidir. Sürekli beni çağırır. Sevgilimi de çağırır. Sürekli beni de arar. Zaten ilk adımı da anneannem attı çocukken görüşmüyorduk.
Bir de bana bankasını açtı. Gözlüğüm yanımda değil şu hesaba yardım parası gönder diye. Orda da diğer kuzenime her ay 6-7 bin TL gönderdiğini gördüm. Üniversite okuyor. Bana hiç maddi bir hediyesi olmadı. çocukken manevi de olmamıştı. Artık görüşmesi düşünmüyorum. düğünüme de çağırmak istemiyorum. Haksızlık mı yapıyorum bilmiyorum. Takılmadan edemedim
siz olsanız ne yapardınız