Cok haklisin..Bence eşiniz hakli annenizi orda bırakıp dönemezsiniz.Yazik o kadina
Ona bakmayan söylenen bir kocayi ve bakiciyı haketmiyor.Yaniniza alin eve bakıcı tutun bakici annenize sizde çocuğunuza bakın evlat olarak görevinizi yerine getirin.Ilerde pişman olmayın keşke getirseydim demek zorunda kalmayın.Allah yardımcınız olsun
Istemiyor degilim ama cok zor durumdayim kizim yeni emekliyot bazen gecelerce uykusuzum babamda keyif pesinde.annem yinede babami birakmak istemedi toplandiim zaman agladi..esasen alacaktim dun gece cikacaktik her sey hazirdi ama adam ohh beeee dedi ben toplanirken..zaten istedigi buymus bende alacagim zaten ama bir kac ay daha zamana ihtiyacmz var tedavi icin ortam ev tasima durumu vs..eninde sonunda alacagim yimede guzellikle olsun istiyorum her sey.. kafam allak bullakEşiniz "annemize bakalım" diyor ve siz istemiyor musunuz? Doğru anladıysam eğer annenizi mutsuz olduğu bir ortamda bıraktığınız için hiç mi vicdan azabı çekmiyorsunuz? Bir de babanız boşanacakmış! Alır annemi seve seve bakarım o davayı açacak olan babayı da silerim. Allah eşin de evladın da hayırlısını versin.
Kusuruma bakmayın ama bu işin içinde bir bit yeniği var bence. Babanız da bakıcı kadın da sandığınız kadar masum olmayabilir. Neler duyuyoruz. Kadın size cici anne olmaya niyetlenmiş gibi duruyor.haaa bu arada kiracilari cikartip babam onu alt kata oturtack boylece babamda istedgi gibi gezip tozacak kadininda hic sesi cikmiyo bana farketmez diyo neden farketmez ki? Yasayacagin ev..benim hayrimami bakiyorsun sanki.
Ne kusuru bende bundan supheleniyorum bu kadr pasif durma midemi bulandiriyor..esim sagolsun ben senin yuzunu egdirmem kimseye kendim.sıkıntı cekerim.ama seni ezdirmem dedi hep hala daha cok israrci ama cok istesemde yapamamktan korkuyorum kizim cok yorucu gerci bakici olunca zorlanmam..6dan.sonra ya ben ya esim bakacak..bakalim zaman ne gosterecek bir kac aya kalmaz.yine celallenir zaten.Kusuruma bakmayın ama bu işin içinde bir bit yeniği var bence. Babanız da bakıcı kadın da sandığınız kadar masum olmayabilir. Neler duyuyoruz. Kadın size cici anne olmaya niyetlenmiş gibi duruyor.
Bu arada eşiniz vicdanlı insanmış. Helal olsun.
Annenizi alırsanız o kadınla babanız iyice gününü gün ederler. Çok mide bulandırıcı ama bana böyle göründü gidişat. Babanızda biraz merhamet olsaymış keşke, aynı durum onun başına gelse anneniz yıllarca bakardı diye düşünüyorum.Ne kusuru bende bundan supheleniyorum bu kadr pasif durma midemi bulandiriyor..esim sagolsun ben senin yuzunu egdirmem kimseye kendim.sıkıntı cekerim.ama seni ezdirmem dedi hep hala daha cok israrci ama cok istesemde yapamamktan korkuyorum kizim cok yorucu gerci bakici olunca zorlanmam..6dan.sonra ya ben ya esim bakacak..bakalim zaman ne gosterecek bir kac aya kalmaz.yine celallenir zaten.
Iste bende bunu dusunuyorum ortami onami birakayim yapacaksa her sartta yapacaklar bunh bise varsa..ama yinede annemi bu ortamda birakmaya gonlum razi degil tek dusuncem cocugumla zor olacak..Yetim 2cocugunu buyuttu annem iste..hicbirinin izi yok suan umurlarinda degil.daha dogrusu herkes sorunum var diyerek kenara cekiliyor.bende iyi evlilik yapan okuyan meslek sahibi olan oldugum icin tepeme binecek..birde bana kirgin olecekmisAnnenizi alırsanız o kadınla babanız iyice gününü gün ederler. Çok mide bulandırıcı ama bana böyle göründü gidişat. Babanızda biraz merhamet olsaymış keşke, aynı durum onun başına gelse anneniz yıllarca bakardı diye düşünüyorum.
Sana kızıp anneni boşayacak öyle mi.annemi ertesi gun bosayacagini soyledi..
siz böle inada bindirirken ikisinin bir olup kadına eziyet etmediğini ne bilecekseniz bi dk bile tutmamanız lazım ordaHep oyleydi..vicdanen baktigini dusunuyorum ama o da biraz hakkini odeyecek diyorum
şimdi o gençlik aşısı aldığını sanıyorSana kızıp anneni boşayacak öyle mi
Düşmez kalkmaz bir Allah, baban sonsuza kadar sağlıklı olacağını falan mı düşünüyor?
Allah yardımcınız olsun. Inşallah annen bunları hissetmiyordur.şimdi o gençlik aşısı aldığını sanıyor
Bu terbiyesizlik resmen yaOyleki bir teyzem ay dolmadan migrostan mitak alisverisini yapiyor..her ay bakici parasini tamamliyor..adam hala para gondermekle olmuyor diyor..kendinden baska herkesi bakmakla sorumlu tutuyor teyzem 9 ay bakti babamda suan 4.ayi..bende suphelendgm icin ortaligi ayaga kaldirdim zaten kadin babamdan aldigi gucle beni facede fln silmisyani bakacagi kisi benim annem..bu arada annem ikisiininde canina okuyor gece hep uyudu ben varken ama babamda bir dk durmuyor cunku ofkeyle kaldirip indiriyor..kadoncagz zaten hep uykulu lavabosuna gidiyor bir kucuk tuvalt icin bezliyor yemek yapiyor ustune biz hizmet edecegiz nerdeyse magduru oynaya oynaya babama kendini acindirmis
Anneme ben bakarimda sana kim.bakacak dedim kimseden bise beklemiyomus gider maasiyla bakimevindr yatarmisSana kızıp anneni boşayacak öyle mi
Düşmez kalkmaz bir Allah, baban sonsuza kadar sağlıklı olacağını falan mı düşünüyor?
Yok canim olursa kendi evimde bakacagim annem engel degil bize tek dusuncem psikolojim kaldirirmi misal bu saat oldubkizimda annemde uyumadi babam yazlikta oldugu icin teyzem geldi bi ara eve gitti vi kizima bi annrmr kosuyorum cocugu sallarken annem bagiriyo birakip cocuga kosuyorum uykum var cok fena dun gceden uykusuzum ama onlarda uyumuyor ikisi birlikte duzene dayanabilirmiyim diyorum..kiziyor arkadaslar ama hasta bakmak cokcok zor bir durum hele 10 aylik bir bebekle 2kat zor kizim biraz yuruse diyorum..bir de anneme kotu davransalar muhakkak anlatir cunku bilinci yerinde ve bi sskilde derdinide anlatiyo onu yapamazlar diye dusunuyyormBu terbiyesizlik resmen ya
Alın annenizi madem eşiniz de razı
Kendi evinizde gönlünüzce bakın.
Kendi eviniz olmazsa da altlı üstlü oturma imkanınız yok mu ?