Oyleki bir teyzem ay dolmadan migrostan mitak alisverisini yapiyor..her ay bakici parasini tamamliyor..adam hala para gondermekle olmuyor diyor..kendinden baska herkesi bakmakla sorumlu tutuyor teyzem 9 ay bakti babamda suan 4.ayi..bende suphelendgm icin ortaligi ayaga kaldirdim zaten kadin babamdan aldigi gucle beni facede fln silmisAllah yardımcınız olsun inşallah anneniz bir an önce sofa bulur . Kondurmakta istemem ama babanızla bakıcı kadın arasında birşey olabilir mi orayı anlamadım tam .elbette babanızda çok yorulmuştur ama yapacak birşey yok herkes el birliği ile anneciginize bakmak zorunda . Bence su aşamada sizin evinize goturmenizde zor olur burda en azından teyzeler falanda destek
Kadini cikarin kesinlikle isten baska birini bulun belliki tadı kacmis cunku . Onun disinda sizde babanızda üzerinize düşen sorumluluğu almak zorundasınız konuşup ortamı germeden uzlaşarak yaşamak en iyisi .hayırlısı olsun inşallahOyleki bir teyzem ay dolmadan migrostan mitak alisverisini yapiyor..her ay bakici parasini tamamliyor..adam hala para gondermekle olmuyor diyor..kendinden baska herkesi bakmakla sorumlu tutuyor teyzem 9 ay bakti babamda suan 4.ayi..bende suphelendgm icin ortaligi ayaga kaldirdim zaten kadin babamdan aldigi gucle beni facede fln silmisyani bakacagi kisi benim annem..bu arada annem ikisiininde canina okuyor gece hep uyudu ben varken ama babamda bir dk durmuyor cunku ofkeyle kaldirip indiriyor..kadoncagz zaten hep uykulu lavabosuna gidiyor bir kucuk tuvalt icin bezliyor yemek yapiyor ustune biz hizmet edecegiz nerdeyse magduru oynaya oynaya babama kendini acindirmis
Bir kez daha bu kadinla ilgili bir sey soylemeyecegim acikcasi ufak tefek soyledigim seylere bile toz kondurmadi..hemen al gotur bak diyor zaten geldigimden beride buna ugrasir gibi terslendim vs vs..sagolun ❣Kadini cikarin kesinlikle isten baska birini bulun belliki tadı kacmis cunku . Onun disinda sizde babanızda üzerinize düşen sorumluluğu almak zorundasınız konuşup ortamı germeden uzlaşarak yaşamak en iyisi .hayırlısı olsun inşallah
Olmasada kadinin niyeti var babamin huyu herkese asiri verici olmak kiracimizada aynisini yapiyordu..ama kadin o kdr magdur ve pasif duruyorki banada disini gosterebiliyor..mesela esime birgun ablasi ben bakamiyorum herhalde iyi birimi bulun demis esimede sokermi tabi :) babamada alttan alltan diyorsa vazgecilmez saniyor kendini..huzursuz bacak sendromu icin hap aliyrmus bitmis pazar gunu babam diyorki almanmi gerekiyor evet bacagm kasiliyo diyo ve babam ilaci parasiyla aliyor yani bariz kullaniyor sinsi.annemede cok ii davraniyorki babam minmet duysun haaa bu arada kiracilari cikartip babam onu alt kata oturtack boylece babamda istedgi gibi gezip tozacak kadininda hic sesi cikmiyo bana farketmez diyo neden farketmez ki? Yasayacagin ev..benim hayrimami bakiyorsun sanki.Allah yardımcınız olsun..
Bakıcıyla babanızın arasında bi ilişkimi var
Amin cok sagolKonu hakkinda bilgim yok
Rabbim kolaylik versin. Cok üzüldüm.
Neler soyledim bende bir bilseniz bana anneniz alin bakin dedi bende hakki varsa sende daha cok var yetim cocuklarini buyuttu bir gun uvey annelik yapmadi dedim.ama annemi sevmedinki beni sevesin dedim..hemen basladi benim icin bittin mezarima gomulme vasiyet edecegim falan :) yinede ozur dileyen ben oldum..asiri bencil ve nankorce geliyor..esim bile hastalikta saglikta dedik basimiza geldi bakariz derken..sozde teyzemlerden bunaldiginda omrunu adar bakardiBabanız ne vicdansızmış yahu, kusura bakmayın ama öyle.
Senelerce kahrını çeken, hayatını paylaşan kadına ‘bakıcıyla’ bakmak bile yük gelmiş.
Hep oyleydi..vicdanen baktigini dusunuyorum ama o da biraz hakkini odeyecek diyorumBabanız annenizi gözden çıkarmış gibi
Kadın bekar mi kaç yaşlarında? Babanız kaç yaşında, Allah korusun böyle sinsilerdenOlmasada kadinin niyeti var babamin huyu herkese asiri verici olmak kiracimizada aynisini yapiyordu..ama kadin o kdr magdur ve pasif duruyorki banada disini gosterebiliyor..mesela esime birgun ablasi ben bakamiyorum herhalde iyi birimi bulun demis esimede sokermi tabi :) babamada alttan alltan diyorsa vazgecilmez saniyor kendini..huzursuz bacak sendromu icin hap aliyrmus bitmis pazar gunu babam diyorki almanmi gerekiyor evet bacagm kasiliyo diyo ve babam ilaci parasiyla aliyor yani bariz kullaniyor sinsi.annemede cok ii davraniyorki babam minmet duysun haaa bu arada kiracilari cikartip babam onu alt kata oturtack boylece babamda istedgi gibi gezip tozacak kadininda hic sesi cikmiyo bana farketmez diyo neden farketmez ki? Yasayacagin ev..benim hayrimami bakiyorsun sanki.
Kocasi kayninin karisiyle kacmis yengesiyle yani.. bi oglu var..hic boyle olacagini dusunmedim bize gelirkrn inanirmsn yol pram uok fln dedi acidik resmen annemede bi sariliyo opuyo seviyoki dedikki isini severek yapio ama resmen suan farkli seyler duusnuyorum.babam 65 yasinda ya yaslilar yani ama kadin 1970 dogunmluKadın bekar mi kaç yaşlarında? Babanız kaç yaşında, Allah korusun böyle sinsilerden
Cok dogu tespit.bende hayli sabrettim bunu dememk icin ama insan en sonunda patliyor agzima geleni soyledim ama sonunda yine sinirle soyledim dedim cunku dedigim gibi birazda o bedel odeyecek ben oyle yada annemi alacagim ama cocugmda cok kucuk bakiciyla belki isim rahatlar ama o da bakmakla gorevli..bana bir sey olsa esim birinemi verecek ? Kaldiki annem konusmasada bilinci yerinde bu adami hala seviyor o aksam beni oturttu hrp agladi gitmem diye baktim babamda yuzunu seviyor.yap yap sonra vicdaninla yuzles !Babanız, siz resti çekin 'annemi alırım sana kalmadı' deyin diye uğraşıyor.
Annenizin gördüğü vefasızlığa çok üzüldüm.
Hastalanan erkek olunca kadınlar nasıl özveriyle bakıyor yıllarca. Ama erkekler hemen yeni bir hayat kurma peşinde.