• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne süt'ü ile bebek saçından kolye ...

Ceennet

Aktif
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2017
1.001
371
43
Anne sütü ile bebek saçından kolye yaptıran varmı ? Varsa nereye yaptırdınız özelden yazarmısınız?
Konuyu nereye açacagımı bilemedim o yüzden buraya açtım.

images.jpeg merak ettim baktım buymuş

Çocugunun ilk tırnaklarını saklayan bi akrabamız vardı aklıma o geldı:KK53: peki anne sütleri karısırsa takan süt kardes olur mu    :deli::KK53::KK70:ayy kusura bakma konı sahibi dalgam sana değil sınır sıstemım bozuk:confused:

Çocugunun ilk tırnaklarını saklayan bi akrabamız vardı aklıma o geldı:KK53: peki anne sütleri karısırsa takan süt kardes olur mu    :deli::KK53::KK70:ayy kusura bakma konı sahibi dalgam sana değil sınır sıstemım bozuk:confused:

Doğumhanede ilk giydiği kıyafeti camlı bişey iste çerçeve yaptırıp içine koymuşlar salona asmışlar . Sonucta kendi tercihleri tabi de komik oluyo :)

Back