- 28 Aralık 2024
- 12
- 1
- 1
- 22
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır. Sadece süt değil. Çözünen her ne varsa yeniden dondurulmaz. Bakteri üretir.Eşim buzdolabının fişini çıkarmış yanlışlıkla sağdığım sütler erimişti sabah fark ettiğimde soğuktu ama içinde buz kristali falan yoktu hiç çıkarmadım tekrar dondu kullanılır mı acaba bebeğim küvezde sütüm zaten az ziyan olmasını istemiyorum
Evet elimden geleni yapıyorum fakat bebeğime kafamı çok fazla takıyorum daha beslenmeye başlamamıştı bile şimdi olan sütüm de gitti ve dünden beri hiç sağamadım bilmiyorum ne yapabileceğimiMaalesef hepsi çöp olmuş. Sütün artması için devamlı 2 saatte 1 pompalama (hastane tipi makine ile), bol su alımı, vitamin takviyesi denediniz mi? Elenatal3 çok iyi geliyor
Hic uzulmeyin,üzüntü stres sütu en çok etkileyen şey zaten.birde sut rizik meselesi varsa rızkında her halükarda icer zaten.su dönemde mama takviyesi yapabilirsiniz.sonraki dönemde hem o toparlanmis olur hemde siz biraz daha metal ve fiziksel olarak rahatlamış olursanız sutunuz cogalir insaallah.saglikcakla büyütün bebeğinizi.Evet elimden geleni yapıyorum fakat bebeğime kafamı çok fazla takıyorum daha beslenmeye başlamamıştı bile şimdi olan sütüm de gitti ve dünden beri hiç sağamadım bilmiyorum ne yapabileceğimi
Asla buzu çözülmüş gıdayı tekrar dondurmayin. Anne sütü oda sıcaklığında 3saat (ağiz deydiyse 1 saat) ,buzdolabinda 3 gün , buzlukda 3 ay saklanıyor . Süt arttırmak için düzenli sagim veya emzirme önemli. Gece gündüz mutlaka 2 saatte bir sağım yapın aksatmayin o süte bebeğinizin ihtiyacı var. Çıktığı kadar gerisini tamamlandı iz mamayla.Bebeğiniz yaninizda olsa bu şekil olacak çünkü. Motivasyonunuz bu olsun. Bol su için. İnşallah tez zamanda kavuşursunuz.Evet elimden geleni yapıyorum fakat bebeğime kafamı çok fazla takıyorum daha beslenmeye başlamamıştı bile şimdi olan sütüm de gitti ve dünden beri hiç sağamadım bilmiyorum ne yapabileceğimi
Stres evet çok etkiliyor haklısınız ama bebeğiniz için süt lazımsa psikolojinizi toparlamanız gerekiyor, hem bebekler annelerinden uzak olsa da hissederler. Siz iyi olun ki o da iyi olsunEvet elimden geleni yapıyorum fakat bebeğime kafamı çok fazla takıyorum daha beslenmeye başlamamıştı bile şimdi olan sütüm de gitti ve dünden beri hiç sağamadım bilmiyorum ne yapabileceğimi
Ayrıca 3 güne kadar dolabın normal soğuk yerinde bekleyebilir sütlerinizEşim buzdolabının fişini çıkarmış yanlışlıkla sağdığım sütler erimişti sabah fark ettiğimde soğuktu ama içinde buz kristali falan yoktu hiç çıkarmadım tekrar dondu kullanılır mı acaba bebeğim küvezde sütüm zaten az ziyan olmasını istemiyorum
Entübe şuan beslemesi başlamadığı için süt istemediler benden 1 hafta olcak yarın doğum yapalı ayağına dokundurdular 2 kere dünden beri hiç akmadı sütüm iyice bunaldımHastaneye süt götürmüyor musunuz düzenli olarak? Küvezde de olsa anne sütü istiyorlar. Hastaneden hastaneye değişiyor mu bilmiyorum bu durum ama evde çok biriktirmeyin, gerekli koşulları size söylerler zaten dondurup götürün düzenli. Bazı hastanelerde süt sağım odası var hatta, sağıp bırakıyorsunuz hazırlayıp bebeğinize gönderiyorlar.
Bu sütleri atmanız gerekecek bebeğe verilmez artık.
Entübe değilse kucağınıza verirler arada, ten tene temas da sütü biraz artırıyor.
Siz güçlü olmalısınız ki bebeğiniz de çabuk toparlasın. Hissediyorlar her şeyi.