- 24 Mart 2012
- 17.165
- 3.528
- 41
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
selamlar Leyla hanımFiliz Hanım Merhaba, ben sizi çok iyi anlıyorum bir çok kadın anlıyor yalnız değilsiniz
Hikayemiz benzer, bende 43 yaşındayım 6 yıllık evliyim 2. Evliliğim toplamda 11 defa
Opu oldum düşünün. Olduğum ameliyatların operasyonların sayısını bilmiyorum. Hiç hamile kalmadım ne kimyasal ne düşük, o çift çizgiyi hiç görmedim. Çok yoğun ve stresli bir iş hayatı içersinde tedaviler sağlık sıkıntıları ile evliliğimin en güzel zamanlarını bilemedim. Allah razı olsun eşimin desteği çok kıymetli ki onun bir evladı var. Aldığım tedaviler ile hasta oldum, riski ortadan kaldırmak için yumurtalılarım da alındı yani tüm emeğim hayallerim bir ameliyat ile bittmişti. Şimdi donasyon hazırlığındayım çünkü elimden gelenin fazlasını yaptım ve biz iyi insanlarız bu kadar emek vermiş kadınlarınız tabii ki Anne olmayı hakediyoruz. Evet başka bir kadının yumurtası ama benim kanım canım ile beslenecek benim içimde büyücek. Herkes senin ne güzel çocuğun olurdu derdi bana belki bana da benzemeyecek ama benim ve eşimin yetiştirdiği sevgi ve saygı dolu bir evde büyüyecek. Tabii ki Allah nasip ederse olacak çünkü onu nasip edende Rabbim olacak. Ha olmadı mı o zaman bu benim sınavım derim..
hikayemiz çok benzer olduğu için sizinle daha yakından görüşmek istedim
öncelikle son durumunuzu sormak istedim, donasyon süreci gerçekleşti mi yoksa hazırlık süreci devam mı ediyor halen ?
ve tabi kafamda bazı sorular ile geldim size, ama önce size sorayım sonra konuşuruz tabi.
sevgiler