- 24 Mart 2012
- 17.621
- 4.127
- 41
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
Beni anladığınız icin ama en çok da kardeşinize verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum . Buarada bana da yazabilir .Merhaba tabii ki de sorun sadece vajinal kuruluk değil bunun yaninda kalp sağlığı kemik sağlığı beyin aldığın hormon ilaçların yan etkisi hepsini araştırdım kız kardeşim çok takıntılı biri yorumum size çok garip gelmiş olabilir haklısınız. O kadar seyi kafaya takıyor ki her konuda bir açıklama buldum sadece bu konu hakkında bulamadığım için yazdım hormon ilaçları kurulugun önüne geçiyorsa onu bir şekilde rahatlatır ileriyi düşünüyor sürekli. Ben de onun yaninda olmaya çalışıyorum 24 yaşında ve benim çocuğum gibi o uzulunce ben de üzülüyorum. Siz de gercekten çok bilgili bir insansiniz yorumlarınızdan bunu çıkardım çok teşekkür ederim size mesaj atsa sorun olmaz umarım zaten yazmışsınız ben yine de demek istedim.
Ama cinsel yaşam ve vajinal kuruluk konusunda en az endişe edeceği şey olduğunu bilmeli..çünkü düzenli hormon alımı ve en önemlisi psikoloji zaten bu konudaki sorunları enaza indirgeyecek