- 26 Temmuz 2016
- 1.486
- 1.175
- 133
Hiç bilgim yok bu konuda bilemiyorum bendeo küçücük iğneler bağırsağı nasıl deliyo ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bilgim yok bu konuda bilemiyorum bendeo küçücük iğneler bağırsağı nasıl deliyo ki![]()
Çok sevindim Allah bağışlasın Rabbim isteyen herkesede sağlıklı evlat nasip etsinMerhabalar;
Eşimde de aynı sorunlar vardı.Tedavi gördü normal şekilde oldu ilk bebeğim.(doktor bana aşılama bile olmaz direkt tüp bebek demişti oysaki.)4 sene sonra tedavisiz 2. bebeğim oldu.Sabır edin.Hayırlısıyla olur inşallah.
Üzüldüm Allah tez zamanda sizede nasip eder inşallahmaalesef alamadım bekliyorum hayırlısını![]()
İnşallah canımBağısağı mı delmiş
Al bir diğer korku filmi @Bright crystal
Konu sahibi,acele etmeyin,zamanla ve sabırla olur,
Aminnn amin inşallahArkadaşınızın yaşadığı bir istisna. Nasıl olduğunu hayal edemedim. İnşallah hiç bir müdehaleye gerek kalmadan bebişi alırsınız kucağınıza
İğneler ciltaltı iğnesi nasıl bağırsağa ulaşıyor ya.Arkadaşlar merhaba ben 14 aylık evliyim hiç korunmadık ama gebelikte oluşmadı bir yıl dolunca eşimle doktora gittik eşimde sperm sayısı ve ileri hareket düşük çıktı ilaç başlandı Eylül ayında kontrol var ama ben sonuçları çok farklı çıkmazsa aşılama düşünüyorum doktorum korkmamamı Allah'ın izniyle anne olabileceğimi söyledi fakat benim bir yakınım bu aşılamadan çok cekti aşılamada yapılan iğnelerden biri bağırsaklarına geldi deldi ve mikrop kaptı haftalarca hastanede yattı çok tedavi gördü ve artık çocuğu olmayacak ister istemez Korkuyorum içinizde aşılama yaptıran yada bu şekilde hamile kalan konuyla ilgili bilgisi olan varmı? Bu konuyu özellikle tekrar buraya açtım çünkü bdv de daha çok paylaşım yapılıyor bu durumu da muhakkak yaşayanlar vardır aramızda şimdiden teşekkürler
Allah bağışlasın inşallah bizlerede hayırlısıyla nasip olurO iğne bağırsağı nasıl bulup da delmiş şaşırdım. Takmayın kafanıza böyle şeyleri. Aşılama çok basit bir olay. Aşılama yöntemiyle bir oğlum oldu umarım sizde iyi sonuçlar alırsınız.
Gördüm kadının yaşadıklarınıİğneler ciltaltı iğnesi nasıl bağırsağa ulaşıyor ya.
Bir şekilde yanlış bilgi verilmiş size.
Görmüş olabilirsiniz ama İğnenin bağırsağa gelmesi imkansız.Gördüm kadının yaşadıklarını
Detayı bilmiyorum ama yanında halam vardı hemşire onada hastaneden yapılan iğnelerden olduğu bilgisi verilmiş belki bir ihmal oldu bilinmezkiGörmüş olabilirsiniz ama İğnenin bağırsağa gelmesi imkansız.
Sorunlar başka sebepten olmuştur.
İlaç yan etkisi filan.
Ohss olmuştur.
Amin canımEşimdede aynı sorun var bende hamile kalamıyorum 5. Ayda gebelik oldu fakat kimyasal gebeliktidaha tam tedaviye başlamadık biz . İnşAllah Rabb'im tüm isteyenlere nasip eder . AMİN
Tamam işte ilaç yan etkisi olmuştur.Detayı bilmiyorum ama yanında halam vardı hemşire onada hastaneden yapılan iğnelerden olduğu bilgisi verilmiş belki bir ihmal oldu bilinmezki
Hayır söyle bilgi verilmiş kullanılan iğne bağırsağa denk geldi ve bağırsak delindi delinen kısımda mikrop kaptı acil müdahale etmemiz lazım denilmiş normalde bende basit sanıyordum çokda rahattım ama halam bu durumu hatırlatınca ister istemez gerildimTamam işte ilaç yan etkisi olmuştur.
İğne bağırsağa ulaşmış denilince çok farklı anlaşılıyor.
Ohss olmuştur muhtemelen, yumurtalıkların aşırı uyarılması.
Amin isteyen herkesinNasil bagirsaga gelmis ki
Asilama deneyin icinizi ferah tutun o istisna olmus
En kisa zamanda kucaginizi doldursun rabbim
Dramla hiç işim olmaz hanımefendi elbetteki her işin bir risk payı var bunun bilincindeyim abartmıyorumda sadece bu tür birşey yaşayan varmı yada bu şekilde çocuk sahibi olan varmı diye duyarlı arkadaşlarla fikir alışverişi yapıyorum zaten kk nın amacıda buAşılama ve tüp bebekle çocuk sahibi olan sayısız kişi var. Bahsettiğiniz durumu hayatımda ilk defa duydum. Her işlemin elbet riski vardı ama bahsettiğiniz şey milyonda bir olabilecek bişey. Abartmanıza gerek yok,bu psikoloji anne olmanıza engel zaten. Dramla beslenmeyin,pozitif olun.