• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak istiyorum

Ruhudeli

Kadrolu Deli
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
1.486
1.175
133
Arkadaşlar merhaba ben 14 aylık evliyim hiç korunmadık ama gebelikte oluşmadı bir yıl dolunca eşimle doktora gittik eşimde sperm sayısı ve ileri hareket düşük çıktı ilaç başlandı Eylül ayında kontrol var ama ben sonuçları çok farklı çıkmazsa aşılama düşünüyorum doktorum korkmamamı Allah'ın izniyle anne olabileceğimi söyledi fakat benim bir yakınım bu aşılamadan çok cekti aşılamada yapılan iğnelerden biri bağırsaklarına geldi deldi ve mikrop kaptı haftalarca hastanede yattı çok tedavi gördü ve artık çocuğu olmayacak ister istemez Korkuyorum içinizde aşılama yaptıran yada bu şekilde hamile kalan konuyla ilgili bilgisi olan varmı? Bu konuyu özellikle tekrar buraya açtım çünkü bdv de daha çok paylaşım yapılıyor bu durumu da muhakkak yaşayanlar vardır aramızda şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar merhaba ben 14 aylık evliyim hiç korunmadık ama gebelikte oluşmadı bir yıl dolunca eşimle doktora gittik eşimde sperm sayısı ve ileri hareket düşük çıktı ilaç başlandı Eylül ayında kontrol var ama ben sonuçları çok farklı çıkmazsa aşılama düşünüyorum doktorum korkmamamı Allah'ın izniyle anne olabileceğimi söyledi fakat benim bir yakınım bu aşılamadan çok cekti aşılamada yapılan iğnelerden biri bağırsaklarına geldi deldi ve mikrop kaptı haftalarca hastanede yattı çok tedavi gördü ve artık çocuğu olmayacak ister istemez Korkuyorum içinizde aşılama yaptıran yada bu şekilde hamile kalan konuyla ilgili bilgisi olan varmı? Bu konuyu özellikle tekrar buraya açtım çünkü bdv de daha çok paylaşım yapılıyor bu durumu da muhakkak yaşayanlar vardır aramızda şimdiden teşekkürler

Ben yasamadim bilmiyorum zorlukluklarini. En hayırlı zamanda,hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim. Umutsuz olup stres yapmayın süreç zorlaşıyor diye biliyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Hiç endiselenme cnim çok yenisiniz daha ;)
Dr kontrolünde eşinin sperm testleri normale dönücektir inşallah stres yapmayın aşılama için erken daha bir yıl bekleyin en azından..
Bu arada yakının için üzüldüm Allah şifa versin daha büyük imtihanlardan saknsın

Özel hastene ve güvendiğin dr olması çok önemli araştırıp öyle başlayn tedaviye isterseniz

Bir arkadaşımın 3 sene boyunca olmadi. Önce eşine sizin söylediklerinizi söylediler esi ilaç kullandı sonra kıza sut hormonun yuksek dediler kız ilaç kullandı. En son aşılamaya karar verdiler. İlk ay tutmadı ikinci ay tuttu. Simdi kız 3 yaşında. Hatta esi nasıl olsa biz kendi başımıza çocuk yapamıyoruz diye korumamıştı bebek doğduktan kısa bir sure sonra 2.ye hamile kaldı. O da erkek.aralarında bir yas var.beraber büyüdüler. Allah size de nasip etsin insallah

Merhabalar;

Eşimde de aynı sorunlar vardı.Tedavi gördü normal şekilde oldu ilk bebeğim.(doktor bana aşılama bile olmaz direkt tüp bebek demişti oysaki.)4 sene sonra tedavisiz 2. bebeğim oldu.Sabır edin.Hayırlısıyla olur inşallah.

O iğne bağırsağı nasıl bulup da delmiş şaşırdım. Takmayın kafanıza böyle şeyleri. Aşılama çok basit bir olay. Aşılama yöntemiyle bir oğlum oldu umarım sizde iyi sonuçlar alırsınız.

Arkadaşlar merhaba ben 14 aylık evliyim hiç korunmadık ama gebelikte oluşmadı bir yıl dolunca eşimle doktora gittik eşimde sperm sayısı ve ileri hareket düşük çıktı ilaç başlandı Eylül ayında kontrol var ama ben sonuçları çok farklı çıkmazsa aşılama düşünüyorum doktorum korkmamamı Allah'ın izniyle anne olabileceğimi söyledi fakat benim bir yakınım bu aşılamadan çok cekti aşılamada yapılan iğnelerden biri bağırsaklarına geldi deldi ve mikrop kaptı haftalarca hastanede yattı çok tedavi gördü ve artık çocuğu olmayacak ister istemez Korkuyorum içinizde aşılama yaptıran yada bu şekilde hamile kalan konuyla ilgili bilgisi olan varmı? Bu konuyu özellikle tekrar buraya açtım çünkü bdv de daha çok paylaşım yapılıyor bu durumu da muhakkak yaşayanlar vardır aramızda şimdiden teşekkürler[/QUOTE
Seni çok iyi anlıyorum bizimde 12 ay olacak korunmayı bırakalı maalesef sonuç yok insan endişeye kapılıyor hiç olmayacak sanıyor benim eşimde de benzer sorunlar var keçiboynuzu kürü uygulayacağım çakşır kökü suyu çok etkili diye duydum sende kullandırabilirsin bir de eşin hangi ilaçları kullanıyor acaba

tanıdığın çok kötü bir talihsizlik yaşamış maalesef ama bana çok garip geldi o iğnelerin bağırsağa ulaşmaları neredeyse imkansız o kadar minik ki :kahve:
Bende bilemiyorum iğnelerinide hiç görmedim ama olmuş işte dikkatsizlik mi başka bir durummu bilemedim sizo kadar tedavi görmüşsünüz sonuç aldınız mı

Gıda takviyeside alsın eşiniz.
Bitter çikolata ceviz mantar keçiboynuzu muz bol bol yedirin

İnşallah ikiz annesi olursun:)

Hiç endiselenme cnim çok yenisiniz daha :KK66:
Dr kontrolünde eşinin sperm testleri normale dönücektir inşallah stres yapmayın aşılama için erken daha bir yıl bekleyin en azından..
Bu arada yakının için üzüldüm Allah şifa versin daha büyük imtihanlardan saknsın

Özel hastene ve güvendiğin dr olması çok önemli araştırıp öyle başlayn tedaviye isterseniz
Evlilik te 1 yılsa kastınız o doldu canım hatta 2 ayda geçti :halay:ama eşimin tedavisi başlayalı 1,5 ay oldu 3 ay dolunca tekrar gideceğiz doktorum bulunduğum şehrin en iyisi herkesin methettiği övdüğü memnun kaldığı bir doktor ve özel hastanede

Arkadaşınızın yaşadığı bir istisna. Nasıl olduğunu hayal edemedim. İnşallah hiç bir müdehaleye gerek kalmadan bebişi alırsınız kucağınıza

Bir arkadaşımın 3 sene boyunca olmadi. Önce eşine sizin söylediklerinizi söylediler esi ilaç kullandı sonra kıza sut hormonun yuksek dediler kız ilaç kullandı. En son aşılamaya karar verdiler. İlk ay tutmadı ikinci ay tuttu. Simdi kız 3 yaşında. Hatta esi nasıl olsa biz kendi başımıza çocuk yapamıyoruz diye korumamıştı bebek doğduktan kısa bir sure sonra 2.ye hamile kaldı. O da erkek.aralarında bir yas var.beraber büyüdüler. Allah size de nasip etsin insallah
Ayyy ne güzel Allah bağışlasın Rabbim dileyen herkesede sağlıklı evlatlar nasip etsin zor gerçekten çok zor ben aşırı çocuk isteyen bir insanım bekarken hep korkardım hani derler ya Allah kulunu en çok istediğiyle sınarmış diye acaba benim sınavım bu olurmu diye inşallah kurban olduğum bununla sınanaZ

Back