Benim bir tanıdığım hamile kaldı ama sadece inofolicle deil önce allahın emri ama klomen ve inofolicle ilk denemede hamile kaldı darısı başına inşallahSelam arkadaslar 1.5 senedir evliyim 8 aydir cocuk istiyoruz ama olmadi bir turlu doktora gittim pko luyum yani yumurtlama tembelligi var bende doktorum inofolic combi kapsul jel onerdi 6 ay kullan gene hamile kalmazsan buyuk hastaneye git dedi bu hapi kullanip hamile kalan var mi yada bir tanidigi kullanip hamile kalan var mi bilgilendirir misiniz benide
Insallah bende kalirim tabikide once allahin emriBenim bir tanıdığım hamile kaldı ama sadece inofolicle deil önce allahın emri ama klomen ve inofolicle ilk denemede hamile kaldı darısı başına inşallah
Amin insallah tesekkur ederimmBu konuda pek bir bilgim yok.
Allahım en kısa vakitte size bir bebis nasip eder anne olursunuz insallah, tedaviniz basarili olur umarim..
Allah yardimcin olsun insallah o tur seyler yasamaktan korkuyorum bende insallah sag saglim biter ameliyatBnde 4 yldr istiyorum.
Bnde de pko var.
Dün rahim filmi çektrdm.
Rahimde perde varmıl ve T Şeklindeymiş. Cuma ameliyata giriyorum. Dua edin bna.
Canımm İnşAllah herşey çok iyi olucak Allahdan ümidini üzme hiç bi zaman tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin Rabbim sanaBnde 4 yldr istiyorum.
Bnde de pko var.
Dün rahim filmi çektrdm.
Rahimde perde varmıl ve T Şeklindeymiş. Cuma ameliyata giriyorum. Dua edin bna.
Suan yaptigini dogru bulmuyorum neden dersen ikimizinde destege ihtiyaci var ikimizinde duaya ihtiyaci var bende hanimefendiye dua ettim ama sen suan ayrimcilik yapiyosun "sana" diyecegine "size" desen de ikimizinde icine ferahlik girse olmaz miCanımm İnşAllah herşey çok iyi olucak Allahdan ümidini üzme hiç bi zaman tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin Rabbim sana
Amiiiin sehnezim amiiiiinnnnnCanımm İnşAllah herşey çok iyi olucak Allahdan ümidini üzme hiç bi zaman tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin Rabbim sana
Amin cnm inşallah hepimizin evlatları olurAllah yardimcin olsun insallah o tur seyler yasamaktan korkuyorum bende insallah sag saglim biter ameliyat
Tamam arkadaşım agresivliyini anlıyorumda ben zaten her kese dua ediyorum o benim arkadaşım oldugundan ona yazdım Allah isdeyen herkese nasip etsin kimsenim kucagı boş kalmasınSuan yaptigini dogru bulmuyorum neden dersen ikimizinde destege ihtiyaci var ikimizinde duaya ihtiyaci var bende hanimefendiye dua ettim ama sen suan ayrimcilik yapiyosun "sana" diyecegine "size" desen de ikimizinde icine ferahlik girse olmaz mi
Amin ama arkadasinsa ozelden de yazabilirsin yani bende bu aralar duygusal donemdeyim cocuk istiyoruz olmuyo diye uzuluyorum kusura bakma sendeTamam arkadaşım agresivliyini anlıyorumda ben zaten her kese dua ediyorum o benim arkadaşım oldugundan ona yazdım Allah isdeyen herkese nasip etsin kimsenim kucagı boş kalmasın
Tamam tesekkur ederim ekran goruntusu alicam simdi lazim olunca giderim ben balikesirde yasiyorum keske burda da guvenilir bir doktor olsa aslinda var ama ozel hastanede var ben ilk devlet hastanesinde tedavi olmayi eger olumlu olmazsa ozel hastaneye gitmeyi dusunuyorumO hapı duymadim ama bendede aynı sorun var tabiki önce allah izin verecek sonra iyi bi doktorum vardı 1 kere klomen denedi adet olmadım o ay ilaç yaramayinca 2.kez denettirmedi bile gonal f yumurta buyutucu iğne ve ovitirelle catlatma ignesi denedik ve tuttu şükür 1 yıllık evliydim o zamana kadar başka doktorlar gel gel git oyaladı o doktor zaten tüp bebek doktoruydu ankara hacettepe hastanesinde doçent gürkan bozdağ
Amin insallah allah size de versin insallahBendd anne olmak istiyorum. Allah tüm evlat sahıbı olmak isteyen yuvaları evlat kokusundan mahrum bırakmasın. Herkesin saglıklı hayırlı talış tatlış yavruları olsun inşAllah :)
İnşAllahh :)Amin insallah allah size de versin insallah
Üniversite hastanesine git bence canım hacettepede unuversite hastanesi zaten. Ordada iyi doktorlar vardır eminimki. Allah yardımcın olsun inşallah kavusursun bebeğineTamam tesekkur ederim ekran goruntusu alicam simdi lazim olunca giderim ben balikesirde yasiyorum keske burda da guvenilir bir doktor olsa aslinda var ama ozel hastanede var ben ilk devlet hastanesinde tedavi olmayi eger olumlu olmazsa ozel hastaneye gitmeyi dusunuyorum
Amin insallah adetime 4 gun var gecen pazartesi gebelik testi yaptirdim negatif cikti birde adet gunumu bekliycem bakalim insallah o zaman adet olmazsam o zamanda yapicam testÜniversite hastanesine git bence canım hacettepede unuversite hastanesi zaten. Ordada iyi doktorlar vardır eminimki. Allah yardımcın olsun inşallah kavusursun bebeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?