Anne olmak istiyorum

Amin insallah adetime 4 gun var gecen pazartesi gebelik testi yaptirdim negatif cikti birde adet gunumu bekliycem bakalim insallah o zaman adet olmazsam o zamanda yapicam test
Daha 4gün varmış erken daha adet gününü bekle ben iki gün önce yapmışdım çıkmamıştı adet günü geçince çıktı darısı sana İnşAllah

Daha 4gün varmış erken daha adet gününü bekle ben iki gün önce yapmışdım çıkmamıştı adet günü geçince çıktı darısı sana İnşAllah
Ayy amin insallah ya bende sabirsizlikla bekliyorum

InşAllah görürsün çift çizgiyi sogan kürünü denedinmi hiç tatlım?
Malesef 2 kere denemeye calistim midem kaldirmadi her ictigimde midem agzima geldi icemiyorum zaten soganin kendisini de yemem ben yiyemiyorum zorluyorum kendimi ama olmuyo

Hayırlı akşamlar bende de sağ yumurtalığımda polikistik över var bende bu ay başladım ilaç için bebek istiyoruz doktor bana inofolic kombi , kırk yağı , birde progestan verdi adetin bitikten 16 gün sonra başla 10 gün boyunca 1 tane iç 10 gün sonra adet olacaksın dedi olmazsan test yap dedi adet olmadım ilaçlar yarasını hiç bilmiyorum inşallah yaramıştır

Anasini sati
Anasini satiyim iste boyle seylere sinir oluyorum kardesim ya benim doktorum hic bana dogru duzgun bisey vermedi anlatmadi sadece yumurtlama tembelligi var dedi inofolic combi onerdi 6 ay kullan hamile kalmazsan buyuk hastaneye git dedi sunu yap bunu yap saginda solunda var falan demedi yolladi beni boyle ilgisiz doktorlara sinir oluyorum ya neyse seninde allah yardimcin olsun eger hamile kaldiysan banada yazar misin bende kullanmak istiyorum onlardan ise yararsa canim

Tabi ki canm söylerim benimde bi kaç kere bi doktora gittim çok saçma sapan yorumlar hatta bazıları hiç konuşmuyordu yani ama bu son gittiğim doktorum baya iyiydi sağolsun zaten polikistik över de uzmanmış internette de öyle yazıyordu araştırıp gittim bana da 6 ay içinde hamile kalmazsan gel dedi canm ama baya anlattı yani gösterdi rahmimi falan baya inceledi canm bide Adetimin 2 . Günü gittim ben hormon testleri falan da yaptık normal çıktı progestan ı anlattı unuturum diye yazmıştı bi de sağolsun nasıl kullanılacağını

Bende adetimin ikinci gunu gittim kan testi yapti boyle soyledi iste sen nerde yasiyorsun gittigin doktor nerde hangi haatanede yakinsa bende gideyim ben balikesirde yasiyorum

İzmirdeyim canım bende menemen sada hastanesin de Nurdan yıldıza gittim canm sana ne ilaç verdi ne dedi hormon sonuçlarımı göndereyim anlar Mısın bak canm

Tsh : 1.788
Fsh : 6.00
E2 : 63
Lh : 5.88
Prolaktin : 18.08

İzmirdeyim canım bende menemen sada hastanesin de Nurdan yıldıza gittim canm sana ne ilaç verdi ne dedi hormon sonuçlarımı göndereyim anlar Mısın bak canm
Ben anlamam ama sen gonder hormon sonuclarini benimkilerle karsilastirayim cok fark var mi diye birde izmir bayrakli da amcam var menemende de benim eltim oturuyo yakinmis yani burdan 1.5 en fazla 2 saat izmir

Aynen canm çok uzak degil denemeni öneririm iyi bi doktor ben çok memnun kaldım inşallah hamile kalmışımdır

Aynen canm çok uzak degil denemeni öneririm iyi bi doktor ben çok memnun kaldım inşallah hamile kalmışımdır
Insallah bak benim sonuclarda boyle
TSH 2.304
FSH 4.91
LH 5.74
PROLAKTIN 8.54
ESTRADIOL 35.00 acaba ne anlama geliyo ki yaa doktor tanidigimda yokki bilen sorayim :)

Burda gönderiyorlar sonuçları canm doktor senin sonucuna en dedi benimki gayet iyi normal çıkmış hepsi dedi

Benim doktorumda bana pek birsey demedi dogru düzgün aciklamadi ( hep internetten arastiriyorimmm

Burda gönderiyorlar sonuçları canm doktor senin sonucuna en dedi benimki gayet iyi normal çıkmış hepsi dedi
Hicbirsey demedi iste o yuzden merak ediyorum acaba dogru mu diye sen ozel hastaneye mi gittin yani dedigin doktor ozelde mi yoksa devlet hastanesinde mi birde buraya gonderiyolar derken nereye anlamadim

Benim doktorumda bana pek birsey demedi dogru düzgün aciklamadi ( hep internetten arastiriyorimmm
Boyle olmiycak zaten zaman kaybina gerek yok bulundugun ilde yada yakin illerde en iyi doktorlari arastir hangisi iyise ona git ben ilacim bitsin olumsuz olursa oyle yapicam

Boyle olmiycak zaten zaman kaybina gerek yok bulundugun ilde yada yakin illerde en iyi doktorlari arastir hangisi iyise ona git ben ilacim bitsin olumsuz olursa oyle yapicam
Ne ilaci kullaniyorsun simdi dostinex kullaniyorum ben 1 haftalik kaldi bi doktor buldum yarin konusucam adetlimi gelim dicem kaybetcek zamanim yok

Ne ilaci kullaniyorsun simdi dostinex kullaniyorum ben 1 haftalik kaldi bi doktor buldum yarin konusucam adetlimi gelim dicem kaybetcek zamanim yok
Inofolic combi kapsul jel onerdi 6 ay kullan hamile kalmazsan buyuk hastaneye git dedi ama 3 ay kullanicam olmazsa gidicem cunku bu hapi kullananlar 1. yada 3. ayda hamile kalanlar varmis bende bitsin gidicem

Hicbirsey demedi iste o yuzden merak ediyorum acaba dogru mu diye sen ozel hastaneye mi gittin yani dedigin doktor ozelde mi yoksa devlet hastanesinde mi birde buraya gonderiyolar derken nereye anlamadim
Evet özel hastane canm buraya gönderiyorlar derken kadınlar kulübünde bayanlar birbirlerine hormon testi sonuçlarını gönderiyorlar yani o anlamda sen şuan ilaç olarak ne kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…