Anne olmak istiyorum

İçinde 20
Inofolic combi kapsul jel onerdi 6 ay kullan hamile kalmazsan buyuk hastaneye git dedi ama 3 ay kullanicam olmazsa gidicem cunku bu hapi kullananlar 1. yada 3. ayda hamile kalanlar varmis bende bitsin gidicem
içinde 20 tane olan deme bende onu kullanıyorum sabah akşam

Inofolic combi kapsul jel onerdi 6 ay kullan hamile kalmazsan buyuk hastaneye git dedi ama 3 ay kullanicam olmazsa gidicem cunku bu hapi kullananlar 1. yada 3. ayda hamile kalanlar varmis bende bitsin gidicem
Sadece pco mu var sende

Evet özel hastane canm buraya gönderiyorlar derken kadınlar kulübünde bayanlar birbirlerine hormon testi sonuçlarını gönderiyorlar yani o anlamda sen şuan ilaç olarak ne kullanıyorsun
Inofolic combi kullaniyorum

Sadece pco mu var sende
Iste yumurtlama tembelligi adet duzensizligi zaten ondan kaynaklaniyomus duzensizlik doktorum soylemedi ben internette gordum ondan kaynaklandiginu birde iltihap var onun icin fitil verdi birde hap kullandim gecti simdi iltihap gelmiyo ama koku hala var yaa ((

Aynen icinde 20 tane olan sabah aksam ay birde bulunmasi zor 1 gun onceden soyluyorum eczaneye getiriyolar
Aynen özel ilaç olduğu için canm ben bide Kiril yağı kullanıyorum omega 3 o da zor bulunuyor geç geliyor

Malesef 2 kere denemeye calistim midem kaldirmadi her ictigimde midem agzima geldi icemiyorum zaten soganin kendisini de yemem ben yiyemiyorum zorluyorum kendimi ama olmuyo
Zorla kendini iç faydası çok oluyor gerçekten içmeni tavsiye ederim bide burnunu tıka kokusu gelmiyor onda

Zorla kendini iç faydası çok oluyor gerçekten içmeni tavsiye ederim bide burnunu tıka kokusu gelmiyor onda
Zaten burnumu tikiyorum hatta 2 3 dakika duruyorum oyle sonra elimi burnumdan cekince hoopp kos banyoya

Aynen özel ilaç olduğu için canm ben bide Kiril yağı kullanıyorum omega 3 o da zor bulunuyor geç geliyor
Hmm nerden aliyosun yagi eczaneden mi aktardan mi birde ne kadara ve gunde ne kadar kullaniyosun anlatir misin bende aliyim

Adet duzensizligi bendede var yumurtam catliyomu catlamiyo mu bilmiyom doktorum birsey demedi hormon testinde prolaktainim yuksek cikti doktoe prolaktainin dusunce hamile kalirsin dedi 2 ay olcak ilac kullanali yok yaninda bir sururde bitkisel ilac ictim ne tuplerime bakil nede kontrele gel dedi 6 ay sonra olmazsa gel dedi bitkisel ilac deniyormusun

Hayir denemiyorum ama 6 ay bekleme benceme sonucta doktor cok birinden biri derdine care olur illaha basta gittigin doktora devam ediceksin degil daha yi doktorlar var arastir git

Hayir denemiyorum ama 6 ay bekleme benceme sonucta doktor cok birinden biri derdine care olur illaha basta gittigin doktora devam ediceksin degil daha yi doktorlar var arastir git
Oyle yapicam canim sen hangi sehirdesin

Hmm nerden aliyosun yagi eczaneden mi aktardan mi birde ne kadara ve gunde ne kadar kullaniyosun anlatir misin bende aliyim
Her sabah iki tane fiyatı 160 tl ilacın adı Neptün'e kril oil canm

Kril yağı yumurtaları geliştirip olgunlaştırıyorsun canm

iyi aksamlar sanirim sizinde
selam bende 5 aydir bebek istiyorum fakat olmuyor doktora gittim hormon testi yapti benimde prolaktin hormonum yüksekmis dostinex kullaniyorum bu ay olur diye cok bekledim fakat bugün yine hüsrana uğradim ilac kullandiğimiz halde niye hala gebelik yok her ay umutlarimin boşa cikmasi cok üzüyor beni Allah bebek isteyen herkese nasip etsin insaAllah bi de sormak istediğim bisey var prolaktin değeriniz kac cikti siz hangi ilaci kullaniyorsunuz

Zaten burnumu tikiyorum hatta 2 3 dakika duruyorum oyle sonra elimi burnumdan cekince hoopp kos banyoya
İçsen ama faydası olur yinede olmuyorsa çare yok ilaçlarını vakitli kullan İnşAllah olur eşinde bu arada keçiboynuzu pekmezi içsin sende incir kürünü duydunmu?bide havuç suyuda yumurtlamaya yardımcı oluyor aklında bulunsun

Gunaydinncanim valla bende anlamis degilim neden hala gebelik olmadigini dostinex kullaniyorum bide folik asit bir kutu bitmek uzere bunun yani sira bitkisel ilacta kullaniyorummm

Gunaydinncanim valla bende anlamis degilim neden hala gebelik olmadigini dostinex kullaniyorum bide folik asit bir kutu bitmek uzere bunun yani sira bitkisel ilacta kullaniyorummm
Prolaktainde 70.1 canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…