Allah yardimciniz olsun bak bulabilir misin bilmiyorum ama koç taşşağı yedir eşine hep eskiden erkeklere cok yedirirlermis birde keçi boynuzu pekmezi yedir bol bol eger esin kabul etmezse koçun tassagini yemeyi gizlice yemegin icine kat yedir ama sen yeme ona yedir kucuk kucuk pisir yedir anlasilmaz et gibi olur ama eger kabul ederse yağda kizart kizart yedir ayda 1 2 defa falanYok cnm benım eşimin spermlerinde problem var.
Ayy güldürdün beni yaa :) cnm neler neler yaptım eşime fayda etmedi. Ama birde bunu denerim saol :)Allah yardimciniz olsun bak bulabilir misin bilmiyorum ama koç taşşağı yedir eşine hep eskiden erkeklere cok yedirirlermis birde keçi boynuzu pekmezi yedir bol bol eger esin kabul etmezse koçun tassagini yemeyi gizlice yemegin icine kat yedir ama sen yeme ona yedir kucuk kucuk pisir yedir anlasilmaz et gibi olur ama eger kabul ederse yağda kizart kizart yedir ayda 1 2 defa falan
Valla bende pat diye yazdim ama ne yapiyim uzatamiycam lafı gerekli seyler bunlar :))Ayy güldürdün beni yaa :) cnm neler neler yaptım eşime fayda etmedi. Ama birde bunu denerim saol :)
Olsun olsun ayıp degil ki o da bi organ demi :) ismide oyle biz napalım :)Valla bende pat diye yazdim ama ne yapiyim uzatamiycam lafı gerekli seyler bunlar :))
Aynen aslinda tıpta bir ismi vardir ama ben bilmiyorum :)Olsun olsun ayıp degil ki o da bi organ demi :) ismide oyle biz napalım :)
Boşver tıp dilini cnm halk dilinde konusalım. Tıpta bir sürü degişik isimler var :) sen bana tıp dilinde anlatmaya calıssaydın bile ben anlamazdım :)Aynen aslinda tıpta bir ismi vardir ama ben bilmiyorum :)
Aynen ama buldum testis deniliyomus onlara :)))Boşver tıp dilini cnm halk dilinde konusalım. Tıpta bir sürü degişik isimler var :) sen bana tıp dilinde anlatmaya calıssaydın bile ben anlamazdım :)
Evet canım doktor verdi ondanAnladim ama pahaliymis ya :)
Neyse bende alirim artik napalim 1 alista kac ay kullaniliyorEvet canım doktor verdi ondan
Benimde 2 gun var adetime bakalim ne olacakAy bile sürmüyor canm biz 60 şık aldık ama doktorum hem sen hemde eşim içsin dedi her sabah 2 tane ben 2 tane eşim içtik canm bugün adet oldum ben en azından zamanında adetim gelmiş oldu inşallah bu ay hamile kalırız hayırlısıyla tatlım hepimiz isteyen herkes ❤
Amin insallahHayırlısı olsun inşallah canım inşallah bebiş vardırda olmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?