Anne olmak istiyorum prolaktine takıldım diyorsannn

Anladım canım peki adenom varken sabit kalıyor mu hormon hani yükseliyor mu hemen tekrar bu arada inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım
İşte bu hayır .ilacı her ay kullanmak zorundayım. Yılda bir kez mr çektirmek zorundayım kontrol amaçlı.dostinex in Adenomu küçültme etkisi varmış çünkü.

İşte bu hayır .ilacı her ay kullanmak zorundayım. Yılda bir kez mr çektirmek zorundayım kontrol amaçlı.dostinex in Adenomu küçültme etkisi varmış çünkü.
Anladım canım Allah yardımcın olur inşallah prki ne kadar zamandır kullanıyosun bu ilacı

Banu eski gönderilere denk geldim. Çok sevindim hamile kalmışsın. Tedavi ile mi oldu.süreci paylaşır mısın.
Canım tedavi ile hamile kaldım. Üç ay kullandım ilacı ve değerlerin normale döndü. Buraya son yazdığımda daha kullanıyordum. Ilacın biraktigim ay çok umutlandım. Gün saydım takip yaptım ama olmamıştı o ay. Bende ertesi ay koyverdim gitti :)
Nasılsa değerlerin normal, elbette olacak dedim kendime ve nasıl başardım bilmiyorum ama kafamdan attim. O ay gün beklemesin. Takip yapmadım. Daha sonra iki gün geciktim ve farketmedi bile eşim farketti :) ama ben hiç umutlanmadim nedense test aldim ama kendimi herşeye hazırlamıştım. Sonra bir baktım ki ikinci çizgi soluk bu şekilde vardı. Ertesi gün tekrarladım. Daha netti ve kan verdim. Çok şükür hamileydim canım. Şimdi 34 hafta olduk. Küçük bi prensim olacak :) allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Amin darısı bana inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…