- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
- 108
Ben ama klomen kullanmadım polikistik over teşhisi koydu doktor sadece yumurtlama düzene girsin diye 3-6 ay dogum kontrol hapı kullan bıraktıgın ayı degerlendir dedi 4 ay kullandım sonraki ay hamile kaldım oglum oldu 3.5 aylık endişe etme nasibinde varsa olur hamile kaldıgım ay dogru düzgün ilişki bile yaşamamıştık ben ilacı içmeyi unutmuştumMerhaba arkadaşlar bugün hastaneye gittim neden çocuğum olmuyor diye doktor bende polikistik over olduğunu söyledi yarın bı kaç tahlil yapicam ondan sonra klomen vericekmis bu şekilde hamile kalan oldu mu çok sıkıntı yaptım kendime
Ben ama klomen kullanmadım polikistik over teşhisi koydu doktor sadece yumurtlama düzene girsin diye 3-6 ay dogum kontrol hapı kullan bıraktıgın ayı degerlendir dedi 4 ay kullandım sonraki ay hamile kaldım oglum oldu 3.5 aylık endişe etme nasibinde varsa olur hamile kaldıgım ay dogru düzgün ilişki bile yaşamamıştık ben ilacı içmeyi unutmuştum
Amin inşallah cnm hepimizin hakkında hayırlısı inşallah böyle derdimizi birbirimize paylaşınca insan rahatlıyor birbirimizi anlıyoruzInş benmde aklımda o var çektirmek istiyorum için rahat etsin sonrasında ne yol izlenir bilmm ama hayırlısı olsun hakkimzda
Oldum canım iki çocuğum var.çok yıpratıcı süreç psikolojik yardım almayı unutmayın daraldıkça gidin süper iyi geliyor.ikiside tedaviyle oldu.birinde 5 yıl bekledim.birinde 6 yılMerhaba arkadaşlar bugün hastaneye gittim neden çocuğum olmuyor diye doktor bende polikistik over olduğunu söyledi yarın bı kaç tahlil yapicam ondan sonra klomen vericekmis bu şekilde hamile kalan oldu mu çok sıkıntı yaptım kendime
Canım inanır mısın bilmiyorum. Fakat bende de yumurtalıklarimin tembel olması durumu vardı. Çocuk için baya bir zaman geçmesi lazım dedi. İnternete yaz lütfen Nisan yağmurlarının faydaları diye. Kime dediysem inanarak yaptı ve çocukları oldu bende dahil. Şu an 2. Çocuğum 3 yaşına geldiMerhaba arkadaşlar bugün hastaneye gittim neden çocuğum olmuyor diye doktor bende polikistik over olduğunu söyledi yarın bı kaç tahlil yapicam ondan sonra klomen vericekmis bu şekilde hamile kalan oldu mu çok sıkıntı yaptım kendime
Macunu ilaç kullanmadığı zaman yemeli doktorum beni uyarmıştı.eşin yemeli sakın sen yeme dedi.eşin içinde doktora gitmesi gerekecek onunda kalitesine bakılacak.Clife macunu var bir deneyin sifa nerden gelir bilinmez ama cok üzülmeyin tup bebek var pko hastalari icin sans daha yüksek oluyor
Clife kadınlar yemiyor mu ki esin yemeli niye dediMacunu ilaç kullanmadığı zaman yemeli doktorum beni uyarmıştı.eşin yemeli sakın sen yeme dedi.eşin içinde doktora gitmesi gerekecek onunda kalitesine bakılacak.
Yumurtalığın kalitesini artırmak için verilen ilaçların etken maddeleri ağır.bazı ürünlerle kullanıldığı zaman etkisi azalıyormuş.doktorum bana danışmadan asla başka ürün kullanmamı söyledi illaki macunf biri yiyecıkse kocan yesin siperm kalitesi artar bişey olmaz dediClife kadınlar yemiyor mu ki esin yemeli niye dedi
Aynen katılıyorum çanım ben çok üzülüyordum az değil 5 sene bir yumurtalığım ve tüpüm yoktu az burda dertleşmedim bana önerilen doktorum sağolsun çok iyi baktı banaIlk öncelikle stres yapmayın biraz akışına bırakın stres yapınca inan ki olmuyor banada pko denildi aynı şekilde klomen çatlama iğnesi kullandım bana faydası olmadı ama olanda çok kişi var çokça dua edin Rabbim ol derse olur
Simdi anladım kusura bakma canım:)Yumurtalığın kalitesini artırmak için verilen ilaçların etken maddeleri ağır.bazı ürünlerle kullanıldığı zaman etkisi azalıyormuş.doktorum bana danışmadan asla başka ürün kullanmamı söyledi illaki macunf biri yiyecıkse kocan yesin siperm kalitesi artar bişey olmaz dedi
Bende böyleydim doktorlar sağolsun herşeyi öğreniyoruz yaşayarakSimdi anladım kusura bakma canım:)
Bende pkoluyum ve insülin direncim var kan pihtilasmasi daha çok şey 15 kilo verdim kilo çok önemli sonra hamile kaldım 3 aylikti kürtaj oldum malesef 6 ay oldu nisanda doktora gidicem bakalımMerhaba arkadaşlar bugün hastaneye gittim neden çocuğum olmuyor diye doktor bende polikistik over olduğunu söyledi yarın bı kaç tahlil yapicam ondan sonra klomen vericekmis bu şekilde hamile kalan oldu mu çok sıkıntı yaptım kendime
Zayıftım bana teşhiş konulduğunda.hormon ilaçlarıyla iğnelerle bacaklarım şişti de şişti herkeste farklı işliyor demekki.55 kilolardan 101 kiloya kadar çıktım hep.artık bitirdim ilıçları 2 evlat yeter şükür.79 kiloyum 59 kiloya düşsem yeter.Rabbim isteyen herkese nasip etsinBende pkoluyum ve insülin direncim var kan pihtilasmasi daha çok şey 15 kilo verdim kilo çok önemli sonra hamile kaldım 3 aylikti kürtaj oldum malesef 6 ay oldu nisanda doktora gidicem bakalım
Bende 75 kiloydum evlendikten sonra daha çok aldım sonra 56 kiloya düştüm diyet yürüyüş yaparak bide insülin sekerim olduğu için matofin verdi doktor 7 kilo o verdirdi zatenZayıftım bana teşhiş konulduğunda.hormon ilaçlarıyla iğnelerle bacaklarım şişti de şişti herkeste farklı işliyor demekki.55 kilolardan 101 kiloya kadar çıktım hep.artık bitirdim ilıçları 2 evlat yeter şükür.79 kiloyum 59 kiloya düşsem yeter.Rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?