Anne olmak istiyorum 2020😍

Benim adete 2 gün var canım benim şuan üşüyor olmam gerekiyordu şüphelendiren beni o.. bide çok tuhaf böyle anlık geliyor.. bir de su içiyorum 5 dk sonra günlerdir su içmemiş gibi ağzım kup kuru oluyor sürekli su içme halindeyim.. bakalım inşallah gebeliktendir
Valla olsunda ya belırtı olmasafa olur artık gelsın ıkı ay once kımyasal gecırdım :KK43:

Kızlar şuan adetim başlıyor sanırım kahverengi lekelenmeler yaşıyorum ve kasıklarımda ağrı var. Merakımdan ovulasyon testi yaptım çıkan sonuca bakar mısınız? Adetim başlarşken tek çzigi çıkması gerekmiyor mu? Test bozuk olabilir mi?

tabikide tek çizgi olması gerekmiyor regl öncesi LH hormonu da yükselebilir bak Buda benim testim reglden bir gün öncesiydi ve sonrası hastalandım 2 günlük ovulasyon testlerim 🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• 2CDBEB81-6F86-4D86-A9E8-35D749DAAE7C.jpeg
    2CDBEB81-6F86-4D86-A9E8-35D749DAAE7C.jpeg
    117,9 KB · Görüntüleme: 73
Evet sılıklesti sonra ben testi bırakmadım ama daha dort gun ocınde oyle devam ettım attım gorselı canım gormedınmı sımdı yukledım
Şimdi gördüm bilemedim canım valla o zaman.. hamilelikte de koyulabiliyormuş ovulasyon testleri ama silikleşmeden gittikçe koyulaşması gerekiyormuş inşallah hamilesindir ama 5 gün de gercekleşir mi gebelik anlayamadım hiç

Şimdi gördüm bilemedim canım valla o zaman.. hamilelikte de koyulabiliyormuş ovulasyon testleri ama silikleşmeden gittikçe koyulaşması gerekiyormuş inşallah hamilesindir ama 5 gün de gercekleşir mi gebelik anlayamadım hiç
Yani ben bazı ınsanların ovulasyon testlerıne bakıyorum t catlamadan sonra genelde sılıklesıyo baya benımfe yok odu ılk sonra gun gun koyulasıyo gıbı bpyle gıderse bır kac gune pik olur ayyyy ınsallah olsunda bebek ya

Adet olcakmıs gıbımısın pekı o kasık agırı benımfr agrıyo adete benzıyo ama farklı gıbı adetede bes gun var bır tuhafım arada kasıklarıma bısey batıyo anıden gelınce falan goguslerım az hassas bakalım ya sonuc nolcak bıde kızlar yumurta catlafıktan sonra ovu testi nekadar sılıklesıyo t cızgısı hergun sılıklesıyomı
Kuzum bnm resimlerde goruosun giderlerek siliklesti tekrar koyulasti sonra yine siliklesti en fazla 3 gun suruomus normalde.
Bnmde öle su an anlamadim bide ayiptir solemesi bugun iliskide cok zorlandim sol kasigim cok acidi neden bilmiorum iliskinden sonrada sol kasik ve ortaya dogru sislik var gibi oldu sanki bisi var gibi degisikti ilk kez yasadim degisik bisey belirsiz kalmak 🙁

Ayyyy bende oyleyom normal hayatımda hep sıcagım cam acmafan uyumam dun ve dunde oncekı gun dogalgaz acık camlar kapalı ayakalrjmdan soguk gelıyo bıldıgın tıtrıyorum sok oldumsonra ıkı gun sonrada sıcak basmask geldı bır tuhafım ama neyden dolayı anlıcaz
Bu topikde belirsizlikle toplandik arada bnde de oldu bu ay bide gunduz usuodum gece yaniorum fln degisik 😂

Benim adete 2 gün var canım benim şuan üşüyor olmam gerekiyordu şüphelendiren beni o.. bide çok tuhaf böyle anlık geliyor.. bir de su içiyorum 5 dk sonra günlerdir su içmemiş gibi ağzım kup kuru oluyor sürekli su içme halindeyim.. bakalım inşallah gebeliktendir
Ay insallah kuzum yaaa ovu testin fln varmi bi baksan keske 😇

Dört gun once yumurtam catladı canım sonra bır gun test yapmadım ıkı gun bıda yaptım sankı sılıklesmıyo koyulasmaya gıdıyo gıbı geldı
Bnce 2 3 gun dewam et belki gebelik belkide ikincikez yumurtan var🥰 insallah gebelik olur koyulasir da🤲🤲

tabikide tek çizgi olması gerekmiyor regl öncesi LH hormonu da yükselebilir bak Buda benim testim reglden bir gün öncesiydi ve sonrası hastalandım 2 günlük ovulasyon testlerim 🤷🏻‍♀️
Kuzum yumurtlaman adet gunune denk gelse bile adet olunuomu mesela cok gecikti bnm adetim kop koyu oldu ama sonra siliklesti bn 27 deki yumurtlamaya goremi adet hesaplicam yoksa 5 6 daki yumurtlamaya goremi ki adet gunum 25 deydi 🤔

Bnm okudugum kadariyla 3 gunu geciosa ve t c den daha koyuysa ve ilk t cikiosa gebelikmis ole yaziodu bide 7 8 gun ve sonrasinda lh yukseliomus 5 gun icinde bilmiorum bnde hic okumadim oncesinde yumurtlama olabilir belki🤔

X