-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Aminnn sizden de Allah razı olsun. İnşallah kucağıma alabilirim. Rabb'im hasret çeken herkese nasip etsin.. ya ne bilim genel illa bı belirti oluyor diye biliyordum. Demekki olmuyormuş yeni yeni belirti hissediyorum bn anlicam şekilde oda az tabi inşallah çok rahatsız olucam şekilde artmaz.Aminnn canımmm Allah razı olsun
İnshaAllah sağ salim bebişine kavuşursun
Belirti evet herkeste olmayabilir benim yakın bir arkadaşımda da belirti yoktu iki gebeliktede
İnshaAllah canım herşey güzel geçerAminnn sizden de Allah razı olsun. İnşallah kucağıma alabilirim. Rabb'im hasret çeken herkese nasip etsin.. ya ne bilim genel illa bı belirti oluyor diye biliyordum. Demekki olmuyormuş yeni yeni belirti hissediyorum bn anlicam şekilde oda az tabi inşallah çok rahatsız olucam şekilde artmaz.
Yurt disindamisin clomid ilk defa duydum bende yurt disindaymda .. canim yükliym beceremedm i gün galiba hala agrim var bu arada özellikle sol yumurtalikda batma ve agri oturp kalkarken egilirken uzanirkende baski hissi var bisi var sanki tarif edemiyorum ilk bi kac gün doluluk hissi vardiGörünmüyor canım testlerin resim yok çıkmadı..
Ben de clomid yani klomen diye bir ilaç aldım bejimde ağrım oldu son güne doğru filan sende ne zaman oldu ağrı?
Canım 10 Nisan'da sanırım pik olmuş İnshaAllah değerlendirmişsindir canım diğer taraftan da yazarsan daha çok kişi görür yazdıklarıni canım Mayıs topiğimize gel..Yurt disindamisin clomid ilk defa duydum bende yurt disindaymda .. canim yükliym beceremedm i gün galiba hala agrim var bu arada özellikle sol yumurtalikda batma ve agri oturp kalkarken egilirken uzanirkende baski hissi var bisi var sanki tarif edemiyorum ilk bi kac gün doluluk hissi vardi
Ya öylemi anladim canim evet ayin 10 degerlendirdim ama umutsuzumCanım 10 Nisan'da sanırım pik olmuş İnshaAllah değerlendirmişsindir canım diğer taraftan da yazarsan daha çok kişi görür yazdıklarıni canım Mayıs topiğimize gel..
Bu arada sanırım almanyadasin testlerden anladım bende Almanya doğma büyüme ama şuan Fas dayım canım
Ins kuzum yaInsallah tez vakitte anne oluruz...
Hayırlı olsun hepimize de inş anne oluruz hepimiz burda bekleyenlerMerhaba kizlaaarr.. Kendimle birlikte yeni sayfa acmak isteyen herkese Mayıs ayı topiğini açmış bulunuyorum.. Buradaki sayfama yazan herkesi etiketledim.. Mayıs ayına umut bağlayan herkesi beklerimmmmm
Gebeliğe Hazırlık - MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻
Selâm aleyküm Hanımlar..:KK54: Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek...www.kadinlarkulubu.com
@merlince
S S_h_a
@sonsuzaskk
@asunny
@tucimo
@Garipserce
@orjinal19
@madamseker
@Mavi askkk
@mochuisle
@Leile
@Dua4614
nedesemkipek
@Esmuad
@ozo1907
@melonichka
@marshmelov
@Mutlu_sonn
@selcanevrenn20
@HurremSultaan
@Feslegeen
@Limonkiz1
@Sevgicik
@bigbobblelove
@Bayan01
@B O Z A
@Pembe fok
@MathiIda
@Narenciyecicegim
@Eddaak
@merve_tm
@A R Y A
@MayaOn
@Heno
@newlywed
@alexeyevna
@Pandolfini
@Dilk
@Mavili Mavili Mor Cicek
H Hayatlarrr
Mehrii34
@- R h e a -
@yaren3419
@Hamarathatun
@Chyperus
@Lilyum_lilu
@sadiue
Ins kuzum ya
Bat kaçı?
Benim 15 i mayısın.
HoşgeldinHayırlı olsun hepimize de inş anne oluruz hepimiz burda bekleyenler
Sanki duydum böyle birşey ama , sen yinede herkesin dediğine bakma mutlaka doktora görün ona danışKızlar merhabalar benim başıma bişey geldi bir abla gebe kalamadığım için beni kontrol etti ve benim göbeğim yukardaymış kiminin de aşağıda olması buda hamileliğe engel olabiliyormuş böyle bişey başına gelen duyan bilen var mı acaba
Hiş bulduk.Hoşgeldin
Son adet tarihin nedir ekleyim seni de listeye
Son olanı şöyle bazen arkadaşlar merak ediyor daha iyi yardımcı olabilmek adına son adet tarihi hesap için önemli oluyorHiş bulduk.
Bat ı mı soruyorsun, son olanın pek bi anlamı yok diye düşündüm.
Bat 15 mayıs
Ok, 17 nisan:)Son olanı şöyle bazen arkadaşlar merak ediyor daha iyi yardımcı olabilmek adına son adet tarihi hesap için önemli oluyor
Merhaba canim adetim okadar düzensizki adet tarihimi bilmiyorum cok önceden benimde 15 veys 16 siydi ama gecen ay söktürücüsüz adet oldum ayin sonlarina dogruydu.. degisik degsk hamilelik rüyalari görüyorum bu aradaIns kuzum ya
Bat kaçı?
Benim 15 i mayısın.
Merhaba ben de arabızda yokun ama katılabikir miyim adetime 6 günüm var smdi test yaptım ama bi bakar mısınız kuzularHiş bulduk.
Bat ı mı soruyorsun, son olanın pek bi anlamı yok diye düşündüm.
Bat 15 mayıs
Ayyy MashaAllah baya cizgi var orda İnshaAllah bebiştirrMerhaba ben de arabızda yokun ama katılabikir miyim adetime 6 günüm var smdi test yaptım ama bi bakar mısınız kuzular
Ben mi görüyorum acaba görmek istediğim icin diye düsünüyordum insallah hepimizin belirgin çizgileri olsun amiin daha bata 6 günüm varAyyy MashaAllah baya cizgi var orda İnshaAllah bebiştirr
Ayyy MashaAllah baya cizgi var orda İnshaAllah bebiştirr
Rabbim yardımcınız olsun çok geçmiş olsunKizlar bu yeni ayda tirt.. beni yazmissiniz ama belli olmaz tabiki eşim bu ay 2 tane böbrek ameliyati gecircek dualarinizi istiyorumbu yüzden galiba olmucekk bu ayda.. sanirim kafami toplamam gerek cok üstüne düstüm zaten pko var