- 17 Ekim 2021
- 11.332
- 37.607
- 38
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Evet öyle Allah razı olsun tekrar.. Arda yinede beklerim sohbet olur
Ayy İnshaAllah ben de bunu isterim zaten kimse gelmesin nisandanŞimdilik nisanı bekliyorum 2 güne belli olurumarım sohbet edip belirti anlatmaya gelirim Mayıs'a da
Zaten geldi gelecek gibi tüm ümidim belirtiler birbirine benziyormus ya oAyy İnshaAllah ben de bunu isterim zaten kimse gelmesin nisandanolurda yeni başlayan varsa veya nisandan yeni çıkan varsa dediydimdi..
Evet orası öyle gercekten benziyor ya.. ben adet sancısı çekmem normalde ama gebelikte oluyor bende.. şimdi adetim var sadece dün olcagai için ağrıdi sanırım oda yeni icat oldu.Zaten geldi gelecek gibi tüm ümidim belirtiler birbirine benziyormus ya o
Cokk teşekürler canimm. Sukirler olsunki 1.5sene sonra hamile kalabilidimm. Hamile kaldığım ay özellikle bişey yapmadım önceden avakado ceviz ne bulursam yiyodum yok yumurtlama geldi gitti kaçtı uğraşıp duruyodum biliyosun sadece artık olmucak diye dusunuyodum o ay çok gezdim çok dolaştım düşünmedim. Belirtilerimi enfeksiyona yorup doktora bile gittim okadar beklemiyordum. Doktorun kistim olduğunu çocuğa engel olduğunu hatta doğum kontrol ilacı verecekti ben istemedim..meğerse hamileymisimm. Cokk şükür canimm.@Mecruh52 @Elagozluprenses @hope2022
@Melekkmelek E Elizabeth1 E Emine1990
Kızlar sizler de hamişmissiniz öncelikle hepinizi teker teker Tebrik ederimmmm Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasib etsin isnhaAllahsizi bu sayfamdaki gebeler listesine ekliyorum..
zamanınız olursa ufak bir nasıl gebe kaldığınızı ve Belirtilerinizi yazarsanız belki birileri için umut olur kızlar çok teşekkür ediyorum
Tabiki canimmm çok sevinirim ekle lütfen@Mecruh52 @Elagozluprenses @hope2022
@Melekkmelek E Elizabeth1 E Emine1990
Kızlar sizler de hamişmissiniz öncelikle hepinizi teker teker Tebrik ederimmmm Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasib etsin isnhaAllahsizi bu sayfamdaki gebeler listesine ekliyorum..
zamanınız olursa ufak bir nasıl gebe kaldığınızı ve Belirtilerinizi yazarsanız belki birileri için umut olur kızlar çok teşekkür ediyorum
Canil klomenn aldim bekliyorum pkoluyum ben insulinndirenci kilo vs skntim var adet düzensizlgm 3 yildir evliym.hic olmadi bebek nasipİnshaAllah şuan ne durum dasin.. nisam ayinda misin hala ?
İns kuzum benımİnshaAllah Mayıs ayına nasib olur canım
3 yildirda deniyor musun yoksa yeni mi başladınız ?Canil klomenn aldim bekliyorum pkoluyum ben insulinndirenci kilo vs skntim var adet düzensizlgm 3 yildir evliym.hic olmadi bebek nasip
Yaa bende de hiic olmadığı kadar belirti var gibi yada bana öyle geliyor ramazandan dolayı uyuyorumEvet orası öyle gercekten benziyor ya.. ben adet sancısı çekmem normalde ama gebelikte oluyor bende.. şimdi adetim var sadece dün olcagai için ağrıdi sanırım oda yeni icat oldu.
Canim 2 bucuk yil diyelim kocaman bir miyomum vardi dogm kontrol kullandil eritmek icin ama smdi hic olmadi 2 bucuk yil .. adet düzensiz pko. 29 mart adet oldum 02. Mart bitti klomen kullandim 5 gün boyunca3 yildirda deniyor musun yoksa yeni mi başladınız ?
Canım sen bana son adet gördüğün tarihi birde beklediğin tarihi yaz olurmu listeye eklerim seni
Ayyy hadi İnshaAllah sayfama gel yaz haber ver beklerimmmmmYaa bende de hiic olmadığı kadar belirti var gibi yada bana öyle geliyor ramazandan dolayı uyuyorumbilmiyorum ama gerisi adet belirtisi bel ağrısı göğüs hassasiyeti ve coook uyku
Gelirim gelirim yarın var zatenAyyy hadi İnshaAllah sayfama gel yaz haber ver beklerimmmmm
Yhaaa dur bakalım hele bir yarın olsunGelirim gelirim yarın var zaten
Tabiki canım benim birbirimize destek için varız..Ay canım ne güzel olmuş ne iyi olmuş beni de etkiletledigin. Kendimi yalnız hissediyorum çevremde benim gibi pek yok sizleelrden güç alırım moral olur umud olur
Teşekkür ederimm canim.... Sen ne durum dasin?Hayırlı olsun
Canımın içiTeşekkür ederimm canim.... Sen ne durum dasin?