- 22 Ağustos 2021
- 200
- 124
- 42
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
İnsallah Rabbim hepimizin kucağını doldursuncanım benim aklıma takılan tek şey gün hesabıydı onu daTiniminimavihanim sağ olsun çok güzel izah etmiş. yalnız siteye üyelik açamadım alamadım henüz şuan kullandığım multifer takviyesi var bakalım dua edip dikkat edicez
amin canım inşallahİnsallah Rabbim hepimizin kucağını doldursun
Sayfasında bunu paylaşmış
Kızlar şunu da soylim eğer polikistik over varsa adetin 21. Günde mutlaka değerlendirin..Çok güzel anlatmış.telefonum tamirde fi tarihinden kalma telefonla fazla detaylı bakamıyorum.bunu kaydettim.çok teşekkür ederim
Ahhh canımmmm amiiiin Allah razı olsun... Çok sevindimmm.. tebrikleeeeerKızlar değerim 340 çıktı çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahMy_Moonlight06 darısı sana inşallah canımm
Canım benim İnshaAllah yaaaa .. ne güzel söyledin nnn.. İnshaAllah hisslerin yanılmaz kuzummmCanım benim çok teşekkür ederim amin inşallahen ama en kısa zamanda sen de bu sevinçli haberi verirsin bize inşallah içimde öyle bir his var seninle ilgili Meryem suresini her gün eşinle dinleyebilirseniz dinleyin canım biz bu ay öyle yaptık. Bir de ilk defa ovülasyon testi kullandım
GünaydırGünaydın canımlar, bugün reglim bitti, tüp bebek sürecinde aldığım fazla kilolarım ve ödemlerimden kurtulmak için MFK'nın detoks suyunu yaptım bugün başladım :)
canım macunlarla şifa bulan çok kişi var bunların hepsi vesile ben bi süre kendime mola verdim her gördüğüm her duyduğum şeye tabiri caizse atlar oldum; şuan için diyet dönemine girdiğim için sadece detoks ve regl bitiminde ki ilişki günlerine dikkat edicem ama bende macun kullanmayı düşünüyorum açıkçasıGünaydırpokuhantes Hayırlı olsun insallah güzel sonuçlar alırsın.Bende dün Fatih Sultan Mehmet macunu diye birşey duydum.Aradayım şuan için.Benim aşılama yapılacaktı ama yumurta gelişmedi hepimiz için iyi haberler almayı diliyorum
canım macunlarla şifa bulan çok kişi var bunların hepsi vesile ben bi süre kendime mola verdim her gördüğüm her duyduğum şeye tabiri caizse atlar oldum; şuan için diyet dönemine girdiğim için sadece detoks ve regl bitiminde ki ilişki günlerine dikkat edicem ama bende macun kullanmayı düşünüyorum açıkçası
canım ben sipariş verecektim ama ne iletişime geçebildim ne sorularım yanıtlandı bende vazgeçtimTiniminimavihanim mfk bee 850 olandan sipariş verecekti.onun sonucunuda merak ediyorum. Mfk ile iletişime geçince bize de bilgi vermesini çok isterim
Hayırlısı olsun bende çokça ümitlendim ☺ nasıl oluyor diye tarif verirsin diyecanım ben sipariş verecektim ama ne iletişime geçebildim ne sorularım yanıtlandı bende vazgeçtim
kimse dönüş yapmıyor ki canım emin olamadım açıkçasıHayırlısı olsun bende çokça ümitlendim ☺ nasıl oluyor diye tarif verirsin diye
Hayırlı cumalar canım.. harikasınnnnnnn MashaAllah .. İnshaAllah topigime senide ekleyeceğim..Günaydın canımlar, bugün reglim bitti, tüp bebek sürecinde aldığım fazla kilolarım ve ödemlerimden kurtulmak için MFK'nın detoks suyunu yaptım bugün başladım :)
Aminn. CumlemizeeYa Muhyi ve Ya Musavvir esmalarını günde 1000 tane okuyun.Hepimize nasip olsun evlat sahibi olmak.
inşallah inşallah hep dualarımda zaten Allah isteyen herkese evlat nasip etsinHayırlı cumalar canım.. harikasınnnnnnn MashaAllah .. İnshaAllah topigime senide ekleyeceğim..bugün bol bol dua etmeyi de unutma
Şifa olsunn canımm inşAllah faydasını görürüsünTiniminimavihanim mfk bee 850 olandan sipariş verecekti.onun sonucunuda merak ediyorum. Mfk ile iletişime geçince bize de bilgi vermesini çok isterim