Kadir gecesine kadardı ama canım tabi sen bilirsin morlalemKuzum isterim ama şuan regiliyim birde Arapça pek bilmiyorum biliyorum ama yanlışlarım oluyor ne zaman başlanacak tam olarak
Özge ben :)Ekledim kızlar sizi de isimleri de yazarsanız çok güzel olur
Tamam o zaman kuzucum kaçtane okunacak
Kızlar düzletmek isterimMerhaba kızlarrben de katılmak istiyorum. Rabbım en hayırlı zamanda ısteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsın yanlıs anlamadıysam 3 kez enbiya suresi son ayeti + 1 yasin +1 kenzul arş duası mı okuyacagım. Bu neden koyu oldu anlamadım düzeltemıyorum
Tamam canım seni ekledim ismini felanÖzge ben :)
Ekledim senide canım o zamanTamam kuzum okuyacagım Allah kabul etsin
1 kereliğine okuyup Kadir gecesine kadar liste de olan arkadaşlara bağışlama yapacağızKadir gecesine kadar mı okuyacağız yoksa sadece 1 kereligine 3 defa Enbiya suresinin son sayfası 1 yaşın 1 de Kenzül arş mi okuyacağız.
Ben seda canisiEkledim kızlar sizi de isimleri de yazarsanız çok güzel olur
Seni unutmaya ömrüm Yeter miii be FatmaEkle beni beni unutma bihter in unutulmaz
yerim seni yerimmmmmmmmmmmmmmmmSeni unutmaya ömrüm Yeter miii be Fatma
ben de yazim mi
Bende seni yerim bebeğim kuzummmyerim seni yerimmmmmmmmmmmmmmmm
ben de yazim mi
ooo ekle beni bebeğim mahmut 006Bende seni yerim bebeğim kuzummm
Sen yazma ben senin ismini biliyorum
Tamam canım sen bilirsinBen isimsiz katılayım çekiniyorum
Aaaa neden üzüldün kuzum ben senin ismini biliyorum baş harfi B sonu M ile biterTamam canım sen bilirsinnasıl dersen
sagol canım benımm, Allah razı olsun vesıle oluyorsunuzTamam canım seni ekledim ismini felaneski listemde idin biliyorum senii
Kuzum ismim müge
Kuzumm benim ismim müge