Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende katılırım canlarPapatyamveben-Mavi kuzum katılmak ister misin
Her zaman bestimmmmmİyikiiii gelmişş beniimm kelebeğimmmm
Senden de Allah razı olsun vesile olduğun içinTamam kurabiyem
Cansın iyi ki geldinnnnnn
Allah razı olsun gebe arkadaşlardan
Destek oldunuz bizeee
canım benıde ekler mısın ? özge benEnbiya Süresi Son Sayfası + 1 Yasin + Kenzül Arş Duası Listesi
@oznurvarol
Tiniminimavihanim
@madammor
@Btlaydnz23
Magnifiaque
@Life light
@Teach_Mavi
@madamseker
@rana20
@My_Moonlight06
@Saliha40
@Catlak-kurabiye
@Mabellee
@Hogwartss
@busenurkaay
Lna16
@Fatmazell
@Maviesra
@minezmn41
Kadir gecesine kadar mı okuyacağız yoksa sadece 1 kereligine 3 defa Enbiya suresinin son sayfası 1 yaşın 1 de Kenzül arş mi okuyacağız.Selam kızlar
Konu başlığından da anlaşıldığı gibi hayırlısı ile evlat sahibi olmak için Ramazanda sadece yapılan Enbiya Süresini okumaya niyet ettimm..
Normal olanı 1 kişiye 70 kez Enbiya süresi okunması ama bizim 70 kişi toplayacak ne bir kişi sayımız ne de zamanımız var Ramazan ayı bitiyor..
O yüzden bende düşündüm Rabbim kalbimizi biliyor 70 sayı toplayalım geçen sene yapan arkadaşlar var onlarda bizim gibi yapmışlar..
Önemli olan niyet
Şöyle oluyor Enbiya süresinin son 1 sayfası okunuyor kişi sayısına göre değişecek sayılar şuanda 1 kişi 3 kez Enbiya süresinin son 1 sayfası okuyacak, en son aşağıya bırakıcam Kur'anımdan çektiğim fotoğrafı ne kadar ayet var diye görün diye ..
Bunun yanında 1 kişi 3 kez Enbiya süresi + 1 Yasin + 1 Kenzül Arş duası okuyalım
Kadir gecesine kadar bitirip bağışlayalımm, Allah'ın izni ile inşallah
Kimin duası kabul olur bilinmez, Rabbim herkeze annelik duygusunu tatmayı nasip etsin bu mübarek aylar da dualarımız kabul olsun inşallah
Şimdiden hepinizden Allah razı olsun Eki Görüntüle 3049814
Kadir gecesine kadar mı okuyacağız yoksa sadece 1 kereligine 3 defa Enbiya suresinin son sayfası 1 yaşın 1 de Kenzül arş mi okuyacağız.
sagol tatlımm1 kişi 3 kez Enbiya süresi son ayetini + 1 Yasin + 1 Kenzül Arş duası okuyacak kızlar
Kadir gecesinde bitirmiş olacazz laleemmmKuzum isterim ama şuan regiliyim birde Arapça pek bilmiyorum biliyorum ama yanlışlarım oluyor ne zaman başlanacak tam olarak
Mavişim bende o şekilde yapacamNerelerdesin kız sen seve seve alırım ama ben arapçasini unuttum çat pat okuyabiliyorum Arapça'nın Türkçesinden okusam olur mu yasin suresini falan hep öyle okuyorum
Tamam o zaman kuzucum kaçtane okunacakMavişim bende o şekilde yapacam
1 kişi 3 kez Enbiya süresi son ayetini + 1 Yasin + 1 Kenzül Arş duası okuyacaz kuzumTamam o zaman kuzucum kaçtane okunacak
Amiiinnn kuzumm doğruuu canım aynen dediğin gibii kopyalaa yapıştır yaptık ya ondann galibaMerhaba kızlarr ben de katılmak istiyorum. Rabbım en hayırlı zamanda ısteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsın yanlıs anlamadıysam 3 kez enbiya suresi son ayeti + 1 yasin +1 kenzul arş duası mı okuyacagım. Bu neden koyu oldu anlamadım düzeltemıyorum
Tamam kuzum okuyacagım Allah kabul etsinAmiiinnn kuzumm doğruuu canım aynen dediğin gibii kopyalaa yapıştır yaptık ya ondann galiba
Ayy insallah hamile kalin sag salim kucaginiza alin cok mutlu olurum Rabbim dualarimizi kabul etsin Insallah anne olalimYaaâaa bak seni yerim geboşum
Sensiz olmaz çiçeğimm gebelerin duası kabul olur derler
Senin sayende oldu bu etkinlik Ramazanda iyi ki söyledin çiçeğim
Rabbim bebeklerini kucağına almak nasip etsin sağlıkla inşallah geboşummmmm
Liste dolmuş sanırım başka sefere kuzum artık bakalım hem regiliyim zaten rabbim sizlerin dualarını kabul etsin inşallahKadir gecesinde bitirmiş olacazz laleemmm
Amin inşallah canımmmListe dolmuş sanırım başka sefere kuzum artık bakalım hem regiliyim zaten rabbim sizlerin dualarını kabul etsin inşallah
Kadir gecesine kadar mı okuyacağız yoksa sadece 1 kereligine 3 defa Enbiya suresinin son sayfası 1 yaşın 1 de Kenzül arş mi okuyacağız.
Tiniminimavihanim arkadaşım Enbiya süresi son ayeti demiş yanlış olmuş orda düzeltmek isterim
Benide ekleyin kızlarr
bende katılırım canlar
Ekledim kızlar sizi de isimleri de yazarsanız çok güzel olurNerelerdesin kız sen seve seve alırım ama ben arapçasini unuttum çat pat okuyabiliyorum Arapça'nın Türkçesinden okusam olur mu yasin suresini falan hep öyle okuyorum