🌺🌺Anne Olmak İstiyor Musun? Enbiya Süresi Okumak İster Misin ? 🌺🌺

Aksam dugun var diye gunduzden okudum bende😊
Zilhicce ayında oruc tutmakda cok efdalmis, bir gun oruc bir yıl tutmuş gibi sevabı olurmus diğer ibadetlerinde sevabı fazla yazılırmıs. Bu mubarek ayı ibadetlerle ihya edelim dualarımızın kabulunu de vesile olur inş 🤲
Benimde biraz TR ye gidicem diye hediye işlerim vardı anca valla 🥲 dedim vakit bitmeden okuyayım 🥰🥰🥰🌸🌸

IMG20220702234440.jpg
IMG20220702234548.jpg
IMG20220702234648.jpg

@eunja baharım böyle böyle gidiyor 🥲🥲🥲 Zilhicce için yapılacak şeyler var da hepsini çekemedim 🥲🥲🥲 Kurban kesildiginde teşekkür namazı vs.

Evet canım yapılacaklar listesi uzun paylasım için teşekkürler selincim Allah razı olsun 😘🌹💓
Aynen kuzum baya uzun 🥲 Rica ederim ne demek çiçeğim 🌸🥰😍💜💜🌺💐🌷
Senden de Allah razı olsun kuzum 🥰🥰😍💜💐🌷🌼
İyi ki de aklıma getirdin burda da paylaştım belki biri görür yapar sebep olursak ne mutlu bize 🥲🥲🥲🌸🌸🌸👩🏻‍❤️‍👩🏻👩🏻‍❤️‍👩🏻👩🏻‍❤️‍👩🏻

@eunja cansın sen 🤍💜
Böyle şeylerde sakın müsade isteme kuzu lütfen demeden geçemeyeceğim..
Böyle şeyleri paylaş kuzum belki biliriz bilmeyiz bilgileniriz yaparız 🥲☺️🌸😍😍🥰
Belki birinden aldığımız bir Allah razı olsun kurtaracak bizi bilinmez 🥲🥲☺️💜💜💜💜💜

Ahhhhhhh selinimmmm kalbim sızladı hacda olmayanlar bunları yapsın yazıyor yaaa ALLAH'ım tez vakitte isteyen kullarına nasip et mübarek yerlere gitmeyi banada eşim ile gitmeyi nasip et ALLAH'IM aminnnnnnnnnn
Ahhhh ablam 🥲🥲🥲
Kıyamammm 🥲🥲☺️
İnşallah tez zamanda nasip olsun o mübarek toprakları görmek hepimize Aminnnnnn çokça Aminnnnnnnnn ablammmm 🤲🏻🤲🏻🥰😍👩🏻‍❤️‍👩🏻👩🏻‍❤️‍👩🏻💜💜💜🌸🌸

X