- 10 Nisan 2016
- 8.525
- 12.614
- 36
Tamam kuzucummmmLna16 beni etiketlemişti canım sağolasın ben ara verdim o işlere vaktim de yok hem de reglim başka sefere inşallah kısmetse
İstersen et bebeğim son 2 kişi kaldıLenam bizim dua grubunu etiket edeyim mi
Teşekkürler paremmmmKızlarLna16 arkadaşımız yeni dua grubu yapiyor yukarda açıklaması var katılmak isterseniz belki diye etiket yaptım .. ❤
ShiningLife
M Mavi Menekse
Cookiie
ezgiisel
RedGirl
Aktif Lora
DantelKiz
Hali
Minnosprenses
R rana20
M MaviMabellee
PiXiEE
OraEtLabora
Nevreste
Tiniminimavihanim
@Btlaydnz23
Saliha40
IcimdekiSonsuzDeniz
Butimar-
asi_melek
bir mucizee
The
Rprnn
Cemoos
papatyalikizz
Lna16
MssPARE
G Gunelhuseyn
Bilmiyorum părem topicden yazmıştım amabir mucizee haberi varmı linosum
Canım Allah razı olsun unutmamışsın çok güzel olurdu ama ben 1,2 gün içinde adet bekliyorum ya
Ooyy kuzum benimGüzel kalpli Mervem hiç yalnız bırakmadın bizi Allah razı olsun çiçeğim
Tabi kuzum okurum ne güzel olur Ramazan'ın hürmetine dualarımız kabul olur inşAllah
Tamam canım ozaman Çok kolay ❤adaşım hoşgeldiinn.Evet kuzum aynen dediğin gibii
Kadir gecesine kadar mühleti var canımCanım Allah razı olsun unutmamışsın çok güzel olurdu ama ben 1,2 gün içinde adet bekliyorum ya
İnşallah mervem hamişim benimOoyy kuzum benimDua etmek çok güzel bir şey birbirimize tanimadan etmeden hayir dualarda bulunuyoruz Rabbim samimiyetimizi biliyor kabul buyurur insallah
Evet kurabiyem liste tamamlansın balımmmm etiket yapacağım yineİstediğimiz zaman başlıyor muyuz balım. Kadir gecesine kadar ne zaman okursak dimiLna16
Tamam canım 1 2 güne belli olsun hemen okurum allah tez zamanda kabul eder inşallahTabi eklerim
Liste biraz daha kalabalık olsun başlarız canım 1 2 gün sonra inşallah
Evet sadece onlar 1 kere okunacak hergun değil okunup listeye bağışlanacak
Tamam canım Aminnn inşallah dualarımız kabul olsun inşallah kuzumTamam canım 1 2 güne belli olsun hemen okurum allah tez zamanda kabul eder inşallah❤
Aminnn inşallah canım senide ekliyorum o zaman AyşenurTabi kuzum okurum ne güzel olur Ramazan'ın hürmetine dualarımız kabul olur inşAllah
Tamam o zaman canım liste kapanınca bitti diye haberleşirizEvet kurabiyem liste tamamlansın balımmmm etiket yapacağım yine
Tamam kurabiyemTamam o zaman canım liste kapanınca bitti diye haberleşiriz