- 6 Şubat 2021
- 5.888
- 5.417
Amin aminnnnnn canim❤Tamam canım Aminnn inşallah dualarımız kabul olsun inşallah kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin aminnnnnn canim❤Tamam canım Aminnn inşallah dualarımız kabul olsun inşallah kuzum
İsmin Esra di mi canımAmin aminnnnnn canim❤
Yaparsın kuzummmm Rabbim dualarımızı kabul etsiin aminnnCanımsın Tinnoşummm sen istersin ben yapmaz mıyım
Senden de razı olsun canım böyle bir şeye vesile olduğun içinTamam kurabiyem
Cansın iyi ki geldinnnnnn
Allah razı olsun gebe arkadaşlardan
Destek oldunuz bizeee
Aminnnn inşallah tinnoşum çokça AminnnnnYaparsın kuzummmm Rabbim dualarımızı kabul etsiin aminnn
İnşallah mervem hamişim benim
Senden de razı olsun canım böyle bir şeye vesile olduğun için
Evet canim esraİsmin Esra di mi canım
Tamam kuzum isimleri de yazacağım nicklerin yanına ondan dedim canımEvet canim esra
Sağol canım benim ama hakka girmek istemem bitirememekten korkuyorum adetim 5 gün sürüyor gerçi ama şuan da muallakta olduğum için cesaret edemiyorum yarım kalır diyeKadir gecesine kadar mühleti var canım
Unutur muyum hatim arkadaşım
bir mucizee haberi varmı linosum
Beğnnnnn deeğğğğğğğbir mucizee fatmammmm katılmak istersen
Topicte yazmıştım ama paremmm deyince mucize etiket ettin mi deyince oda etiket etti bende edeyim dedim balım
Tamam hatim arkadaşım inşallah başka zamana başka dualar daSağol canım benim ama hakka girmek istemem bitirememekten korkuyorum adetim 5 gün sürüyor gerçi ama şuan da muallakta olduğum için cesaret edemiyorum yarım kalır diye
Tamammm bebeğim senide listeye ekledimBeğnnnnn deeğğğğğğğ
Kuzum isterim ama şuan regiliyim birde Arapça pek bilmiyorum biliyorum ama yanlışlarım oluyor ne zaman başlanacak tam olarak
Ekle beni beni unutma bihter in unutulmazTamammm bebeğim senide listeye ekledim
Papatyamveben-Mavi kuzum katılmak ister misinEnbiya Süresi Son Sayfası + 1 Yasin + Kenzül Arş Duası Listesi
M Mavi Menekse
Tiniminimavihanim
Madammor
@Btlaydnz23
@Magnifiaque
@Life light
@Teach_Mavi
@madamseker
@rana20
@My_Moonlight06
@Saliha40
Catlak-kurabiye
@Mabellee
@Hogwartss
@busenurkaay
Lna16
Nerelerdesin kız sen seve seve alırım ama ben arapçasini unuttum çat pat okuyabiliyorum Arapça'nın Türkçesinden okusam olur mu yasin suresini falan hep öyle okuyorum