YaaaaAllah senden razı olsun lnammmm ne kadar güzle kalbinnn var hep böyle ol
Tamam çiçeğim ekliyorum fatmamBende katılıyorum çiçeğimmattığın türkçesinden okuyacağım inşallah
Senide ekliyorum canım o zamanBende okurummmmm
Tabi eklerimBende okurum listeye yazarmisinizne zaman başlamak lazım şuan 3 enbiya 1 yasin 1 kenzul arsmi sadece
Yaaâaa bak seni yerim geboşumBende okurum haber ederim insallah rabbim hayirlisiyla evlatlar nasip etsin
Güzel kalpli Mervem hiç yalnız bırakmadın bizi Allah razı olsun çiçeğimOoyy şimdi gördüm Kadir Gecesi
Yaaa ben de varımSelam kızlar
Konu başlığından da anlaşıldığı gibi hayırlısı ile evlat sahibi olmak için Ramazanda sadece yapılan Enbiya Süresini okumaya niyet ettimm..
Normal olanı 1 kişiye 70 kez Enbiya süresi okunması ama bizim 70 kişi toplayacak ne bir kişi sayımız ne de zamanımız var Ramazan ayı bitiyor..
O yüzden bende düşündüm Rabbim kalbimizi biliyor 70 sayı toplayalım geçen sene yapan arkadaşlar var onlarda bizim gibi yapmışlar..
Önemli olan niyet
Şöyle oluyor Enbiya süresinin son 1 sayfası okunuyor kişi sayısına göre değişecek sayılar şuanda 1 kişi 3 kez Enbiya süresinin son 1 sayfası okuyacak, en son aşağıya bırakıcam Kur'anımdan çektiğim fotoğrafı ne kadar ayet var diye görün diye ..
Bunun yanında 1 kişi 3 kez Enbiya süresi + 1 Yasin + 1 Kenzül Arş duası okuyalım
Kadir gecesine kadar bitirip bağışlayalımm, Allah'ın izni ile inşallah
Kimin duası kabul olur bilinmez, Rabbim herkeze annelik duygusunu tatmayı nasip etsin bu mübarek aylar da dualarımız kabul olsun inşallah
Şimdiden hepinizden Allah razı olsunEki Görüntüle 3049814
Canımsın Tinnoşummm sen istersin ben yapmaz mıyımEllerine sağlık Linoşummm tamamdır
Ben nerdeyim kuzuEnbiya Süresi Son Sayfası + 1 Yasin + Kenzül Arş Duası Listesi
M Mavi Menekse
Tiniminimavihanim
Madammor
@Btlaydnz23
Magnifiaque
Life light
Teach_Mavi
madamseker
R rana20
My_Moonlight06
Saliha40
Catlak-kurabiye
M MaviMabellee
Cookiie
busenurkaay
Lna16
Selam kızlar
Konu başlığından da anlaşıldığı gibi hayırlısı ile evlat sahibi olmak için Ramazanda sadece yapılan Enbiya Süresini okumaya niyet ettimm..
Normal olanı 1 kişiye 70 kez Enbiya süresi okunması ama bizim 70 kişi toplayacak ne bir kişi sayımız ne de zamanımız var Ramazan ayı bitiyor..
O yüzden bende düşündüm Rabbim kalbimizi biliyor 70 sayı toplayalım geçen sene yapan arkadaşlar var onlarda bizim gibi yapmışlar..
Önemli olan niyet
Şöyle oluyor Enbiya süresinin son 1 sayfası okunuyor kişi sayısına göre değişecek sayılar şuanda 1 kişi 3 kez Enbiya süresinin son 1 sayfası okuyacak, en son aşağıya bırakıcam Kur'anımdan çektiğim fotoğrafı ne kadar ayet var diye görün diye ..
Bunun yanında 1 kişi 3 kez Enbiya süresi + 1 Yasin + 1 Kenzül Arş duası okuyalım
Kadir gecesine kadar bitirip bağışlayalımm, Allah'ın izni ile inşallah
Kimin duası kabul olur bilinmez, Rabbim herkeze annelik duygusunu tatmayı nasip etsin bu mübarek aylar da dualarımız kabul olsun inşallah
Şimdiden hepinizden Allah razı olsunEki Görüntüle 3049814
Lenam bizim dua grubunu etiket edeyim miParemmmmm senide eklicem bebisimmmmm