- Konu Sahibi EU1
a.s.ben iyiyim canım rabbim verirse seviniriz vermezsede yapacak birşey yok hayat yine devam ediyor bizimde kaderimiz böyleymiş daha başka dert vermesin allah sende kendine iyi bak öptüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim hoş geldin özlettin kendini bende bu hafta çok yoğundum nekadar akrabam varsa hepsinin geleceği tuttu birde bizim burda kaplıcalar var hep hamama gittik yeni gittiler canım sen nasılsın. sen neler yaptın. bide geçen ebe bir kadın işte ablam anlatmış kardeşimin çocuğu olmuyo diye geldi illa bakacam nekadar istemesemde baktı karnıma yumurtalıklarımın çalıştığını bana senin her yerin çocuk dedi niye olmamış şimdiye kadar bende eşim. sprm say. düşük dedim oda eşine bir ilaç yapcam yemin işti kaç kişinin böyle çocuğu olmuş diye hiç bir karşılık beklemeden yapıyo o yüzden inandım şimdi onu bekliyoz benim için dua et bu konuda düşüncelini yazarsan sevinirim öpt....
canım senin yerinde olsam hiç endişelenmezdim bence senin çocuğun olur benim bir sürü tanıdık arkadaşımın senin gibi yumurtalıkları tembeldi ve düzensiz adet görüyorlardı hepsinin çocuğu oldu inşanlah RABBİM senide onların arasına katar yeterki iyi bir yerde tedavi ol eyer eşinde problem yoksa bende senin için çok dua etcem üzme kendini olurmu..
:teselli:canım üzülme ALLAHTAN umut kesilmez yaş kaç daha önce tüp bebek yaptınmı?