- Konu Sahibi EU1
-
cnm benim ben 2kezaşılama oldum dr 3 gerek yok direk tüpe geçelim dedi.Tüp içinde hazır değiliz...bizim görünürde ne eşimde nede bende prblem yok... lapraskopi bile oldum kanallara bakılması içinama ondada birşey çıkmadı.beni ençok üzen nedenlerden biride birşeyin olmaması vesonuç alamamamız...Neyse Rabbimin vardır bir bildiği...Bizim veletler çok inatçı heralde:)öpt cnm...:icecream:hiç üzülmeyelim canım ebedi hayatda bebeklerimiz bizi bekliyordur burda olmazsa düşündükce çıkamıyoruz içinden gamzeli naz senin sorunun nedir kaç defa tüpbebek yaptırdın hepimiz için hayırlısı olsun
cnm ssk mız var ama biliyorsundur nekadar olsada sana belirli bir fiat çıkarıyorlar.Hadi ondanda geçtik mutlaka özel bir dr un olması gerekiyor,birde ssk nın sonuçlarına güvenmiyoruz diye dışarıda(tabiiki anlaşmalı olduğu)labaratuar adı vererek ordan sonuç istiyorlar..ilk denemelerim öyle oldu.Sonra Ege ünvüversitesinde[tabiiiiki bir özel dr la..:ecrin_bebek:canım saglık güvenceniz yokmu allah vermezse doktorun elinden gelen birşey yoktur inşallah rabbim verir biran önce kendini üzme
senağlamasenağlamasenağlamacasablanka 05 benim 12 yıl olacak gel de kafaya takma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?